Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 95a. A6 süütelukk jamab (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1516)
rainerhq
huviline

Registreerunud 28.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant

postitati 29.12.05 12:54 Tsiteeri
95a. A6 süütelukk jamab

Tere tere
Mul selline mure, et võti jääb vahetevahel süütelukku kinni. Tuleb alles pikema jebimise peale välja. Oskab keegi midagi kosta, on kellegil sarnane mure olnud?
Tänud ette,
Rainer

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Manjac
huviline

Registreerunud 18.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.05 16:46 Tsiteeri

mul endal oli ka vahel selline jama.. mul on automaat käigukast ja see käigukang ei tulnud vahest hästi üles ja selle tõttu ei tulnud võti ka välja.. vbl sul sama jama..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 29.12.05 18:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rainerhq
Tere tere
Mul selline mure, et võti jääb vahetevahel süütelukku kinni. Tuleb alles pikema jebimise peale välja. Oskab keegi midagi kosta, on kellegil sarnane mure olnud?
Tänud ette,
Rainer

Kui süütelukk käib ise kah kuidagi raskelt siis süüteluku põhi ajab kägu. Teada saad nii:
1. kellad maha
2. süüteluku tagune pistik lahti
3. süüteluku põhja hoiab kinni kaks pisikest kruvi, mis on uputatud süüteluku metalli sisse (pisike tavaline kruvikas abiks, pealt poolt on näpuga tunda kui näha pole) täitsa välja ära keera, lihtsalt natuke lahti - need ainult fikseerivad.
4. kui kruvid lahti, siis tuleb põhi välja.
Kui nüüd hakkab võti korralikult tööle, lukk läheb peale jne, siis palju õnne uue süüteluku põhja soetamisel.

Põhja saad tagasi kui keerad võtit, tunned kui põhi õigesse asendisse lupsab.

Automaatkastil on mingi imelik trossisüsteem, mis võib kergelt kinni olla, selleks pead plastkatte eemaldama luku pealt (ei mäleta, kas käis tagant või eest täiesti üles ja siis küljest ära), siis saad õli sisse valada :P

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kama2
huviline

Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.05 19:57 Tsiteeri

Oli sama mure. Selgus, et A6-l tuleb enne keeramist veidi võtme sisse vajutada, siis keerab hästi. Äkki on Sul sama asi ?

rainerhq
huviline

Registreerunud 28.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant

postitati 29.12.05 20:52 Tsiteeri

loodan ise ka et käigus on asi, aga sry kps, ma ei saanud aru et mis plastkate, et õli sisse valada

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 29.12.05 21:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rainerhq
loodan ise ka et käigus on asi, aga sry kps, ma ei saanud aru et mis plastkate, et õli sisse valada

Kui sul pole automaatkasti siis pole sul ka seda katet ja trossi, ehk võid ära unustada :) Kui automaat, siis süüteluku keskele jookseb tross automaadi hoovast/kustiganes, mis omakorda ei anna võtit kätte enne kui on parkingu peale käigukast pandud.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.4% - SQL: 78.6%]