Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: A-piilari katmine naha/riidega (Vastuseid: 27 | Vaatamisi: 4590)
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.05 19:04 Tsiteeri
A-piilari katmine naha/riidega

kes mida soovitab, kas katta naha või riidega ning kui raske see on, kas saab ise hakkama või pigem lasta teha?

http://www.hot.ee/maqu2/ag3_.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
oleeev
huviline

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x audi S4tq,VW passat2,8 syncro

postitati 25.12.05 19:39 Tsiteeri

nati ot aga :Dmees ust kellad said.Ja kas on ka armatuuriga ühte värvi.Hind poleks ka paha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 25.12.05 19:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MaQQu
kes mida soovitab, kas katta naha või riidega ning kui raske see on, kas saab ise hakkama või pigem lasta teha?

http://www.hot.ee/maqu2/ag3_.jpg

Nahaga kattes on vaja õmmelda, kuna käsitsi ei venita nahka neile viisakalt peale.
Mingi veniva riidega ehk õnnestuks.

http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/501789.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mulk
klubiliige

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.05 19:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: oleeev
nati ot aga :Dmees ust kellad said.Ja kas on ka armatuuriga ühte värvi.Hind poleks ka paha.

Bolt On sulle, kindlasti on Silver nõus vale mõõtühiku tõttu hinda painutama.
Muidu on pakkumine igati aus, nii hinnalt kui ka toote kvaliteetdilt.

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 25.12.05 19:51 Tsiteeri

Õmmelda oleks vaja nii või naa, vahet ei ole kas naha või riidega. Kuna ta juba sellise kujuga on, siis riie,mis oleks isegi veniv ei jääks just eriti esinduslik peal paistma. Kui hakkad kodus midagi õmblema on vast riie parim lahendus, kui lased teha siis juba nagunii vahet pole ja mina laseks teha nahaga. Hea puhastada ja näib ilusana kah :)
Muideks, endal on mul kaetud selline osa miskise riidega (pole seda ise teinud) ja näib täitsa kena.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.05 20:11 Tsiteeri

Saab riidega ka ilusti katta. See piilar, mis nüüd Olevil on, see on natuke halvasti tehtud (riie paarist kohast lahti). Tuleb hästi veniv riie leida ja see korralikult peale liimida. Tuleb ainult õige riie leida. Mul on natuke üle veel teist.

MaQQule ma juba ennist soovitasin korralikult nahaga katta (nagu Kristjani RS armatuur).

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Audikas
huviline

Registreerunud 29.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Polegi Audit

postitati 26.12.05 09:09 Tsiteeri

Üks variantidest mida ka ise kasutasin on veel aerosool kivikaitsme ja lakiga riidesarnase textuuri tekitamine. Kivikaitse kaugelt peale lasta ja siis lakiga ära kinnitada...

PILT

liisisin auto ...LADA...
muidu olen korralik, naine, lapsed...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.05 09:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audilane
Üks varjantidest mida ka ise kasutasin on veel aerosool kivikaitsme ja lakiga riidesarnase textuuri tekitamine. Kivikaitse kaugelt peale lasta ja siis lakiga ära kinnitada...

Mina kasutasin oma piilari tegemisel sama varianti.

PS! Ei ole see mõõtühik midagi vale - kui näidik on bar-ides siis on sul ühe bar kohta 10 kriipsu. PSI-des näidikul on ühe bar kohta 15 kriipsu - näidik on u. 50% täpsem ja ka kergemini jälgitav...

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 26.12.05 12:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Silwer
PS! Ei ole see mõõtühik midagi vale - kui näidik on bar-ides siis on sul ühe bar kohta 10 kriipsu. PSI-des näidikul on ühe bar kohta 15 kriipsu - näidik on u. 50% täpsem ja ka kergemini jälgitav...

Lihtne arvutus näitab, et umbes 50% on asi suhteliselt kaugel.
Täpsem on see 33,4%.
:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi4ever
huviline

Registreerunud 17.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 26.12.05 12:48 Tsiteeri

lase kuskil keretööde töökojas plastiga samma tooni ja mustriga värvida!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mulk
klubiliige

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.05 12:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaaku
Tsitaat:
Algselt postitas: Silwer

Lihtne arvutus näitab, et umbes 50% on asi suhteliselt kaugel.
Täpsem on see 33,4%.
:)

Kui norimiseks läks siis, täpsem ei ole ta grammigi, kui siis kergemini jälgitav.
Aga Silveri pakkumine on parim, AM kellad maksavad komplekt ca 2800.- + piilari kinnitus ...

Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Typ 85 CQ, XC90, ZX10R

postitati 26.12.05 12:57 Tsiteeri

Selle katmiseks nahaga kuluks sul umbes päev. Õmblemine ei ole just eriti lihtne, kuid siiski teostatav, pärast liimid nö valmis tehtud koti lihtsalt külge.
Näputöö ta on ja igaüks seda kindlasti ka teha ei oska/viitsi. Teha laskmine on raudselt võrdlemisi kallis lõbu.

Ise soovitaks ka nahka!

PUR soojustus ja polyurea pritsimine meilt!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 27.12.05 05:44 Tsiteeri

Vähe käest ära ei lähe see asi? :D
Jutt oli piilari katmisest naha või riidega.
Aga omal sama asi ees ja ei oska ka nagu mingit seisu kohta võtta. Vist lähen kergemat teed pidi ja lasen värvida.

http://www.pildid.ee/albums/userpics/14810/piilar.jpg

Kuna riide peale panek on siia suht keeruline-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Chuulo
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.06 11:12 Tsiteeri
mhh

mul nihuke küsimus et kuidas a-piilarid lahti saaks :)
nii et midagi ära ei murduks ja pärast ilusti tagasi läheks?

sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.06 06:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Chuulo

Mul ka sama küsimus coupe kohta. Ei tahaks nagu ise hakata jalgratast leiutama nädalavahetusel :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 523i :(

postitati 15.12.06 07:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Chuulo

kruvikas vahele ja k'rts m[rts:D Vaikselt piilu mis seal all on

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.06 07:41 Tsiteeri

Sedaanil on see asi ainult plekklambrite peal, ehk ainult kangutada ja suht paraja jõuga (klaasiga paralleelses suunas siis). Coupel on piilari kate suuremas tükis ja ulatub kuni B piilarini välja. Eemaldada kõigepealt üleval olev sang, siis painutada tiba, et tuleks B piilari alt ots välja ja edasi on sama teema mis sedaani omagagi, klaasiga paralleelselt lihtsalt tõmmata. Natukene võib proovida kruvikeerajaga kaasa aidata just jala kinnitus koha pealt, ehk aitab.
Muud moodust seal eriti pole, kui läheb katki (suht tõenäoline) siis läheb katki :( Oma B4jal võtsin neid asju mitu korda lahti ja murdus isegi ainult üks plastikjalg ära, praegu coupel lahti võtsin siis ei olnud mitte kummalgi pool mitte ühtki tervet jalga enam:(

sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.06 18:05 Tsiteeri

Kui kedagi huvitab siis mulle pakuti piilarite katmist kunstnahaga (audi coupele) hinnaga 400.- :) 2'ne gauge pod ka piilaris
Kontaktiks nahksisu.com ja ma ei tööta seal ja nad pole mu sõbrad ka nii et see ei ole selline reklaam!
Ma igatahes viin enda omad sinna

CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 15.12.06 19:12 Tsiteeri

tegelt on veel üks võimalus. www.flok.ee kuid ise eelistaks kindlasti nahatamist (koos õmblusega) tulemus jääb sellisel juhul kõige parem.

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.06 19:34 Tsiteeri

flokis saab ka jah :)

Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 15.12.06 21:54 Tsiteeri

Oleks ka vaja samat teemat. Mitte küll lisakellade pärast, vaid pigem sellepärast et ma koniotsaga auku sisse enam ei kõrvetaks :P ehk oleks siis vaja mingi vastupidavam kate sinna peale ajada. Mis oleks soovitused?

EDIT: suitsetamist loobumist ärge hakake soovitama, tsiteerin klassikut Oja Petsi: "Mina teen suitsu seal kus ma tahan!" :D
Aga samas ma tahan kunagi autot müüa ka :P

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 16.12.06 00:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: insche
Oleks ka vaja samat teemat. Mitte küll lisakellade pärast, vaid pigem sellepärast et ma koniotsaga auku sisse enam ei kõrvetaks :P ehk oleks siis vaja mingi vastupidavam kate sinna peale ajada. Mis oleks soovitused?

EDIT: suitsetamist loobumist ärge hakake soovitama, tsiteerin klassikut Oja Petsi: "Mina teen suitsu seal kus ma tahan!" :D
Aga samas ma tahan kunagi autot müüa ka :P

Suitseta see suits kuskil mujal ära, näiteks autost väljaspool, või ole edaspidi hoolikam ja püüa auku mitte kõrvetada :D
Kui ennast suitsuaugud ei häiri, siis kõrveta neid sinna palju tahad ja kui auto müümiseks läheb, siis ostad uue piilari katte ;)

Kevadlilleke
klubiliige

Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe '95 85kW

postitati 16.12.06 10:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga oled sa kaalunud tuhatoosi sihtotstarbelist kasutamist? Vabandust, aga ilgelt närvi ajab teinekord sõites, kui eessõitva auto aknast koni välja visatakse... :mad: Tuhaga rikud muidugi lihtsalt enda auto värvkatet.

Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks...
B4 http://images.spritmonitor.de/308015_5.png Coupe http://images.spritmonitor.de/739191_5.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 17.12.06 14:18 Tsiteeri

Vot ei ole, sest kui koni tuhatoosi jätan siis jääb haisema. Vaatan tavaliselt ikka peeglisse enne kui ma koni lahti lasen näppude vahelt - kas lasen tagasõitja mööda või vajutan ise vähe kaugemale edasi...

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.12.06 17:45 Tsiteeri

Tsitaat:

Aknast välja visatud koni eest võib keegi teine Sulle Ojapetsi teha. Omal on samas situatsioonis mitu korda peast läbi käinud...

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.4% - SQL: 55.6%]