sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
audiclub.ee
Imelik tunne.
registreerisin ennast just eesti VW klubis et ühest vanast passatist lahti saada (siin seda kahjuks müüa ei lubata).
käisin siis mööda nende lehte ringi ja lugesin, uurisin ja ei leidnud seal nagu "seda" mis audi klubil on.
audiclubi leht esiteks palju viisakam ja shefim.. ja siin on selline ühtekuuluvus tunne või midagi sinnakanti vw leht oli sihuke kuiv ja pohhuistlik ja ma kohe mitte ei usu, et see sellest on et mul põhiautoks vw pole 
ma ei tea miks ma seda siia nyd kirjutan, a tõesti on etem
loodetavasti on nii ka edaspidi tubli rahvas kes selle lehe kokku pani ja
edasi arendab! viimasepeal
|
|
|
ents
huviline
Registreerunud 10.06.05
Kasutaja on eemal
|
|
Mitte et ma kriitikat ei kannataks aga sorri vennas... tead mida pole audiclubis ja vw-klubis ikka päris tihti leiab? Sinusuguseid kes ennast paljalt
selleks regavad et oma mahakantud sara müüa... Kahjuks jah vw-klubis see regamine na krdi lihtsaks tehtud.
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
no võibolla on mõnel sealt juppe vaja või mida iganes.
see on nyyd mingi julm patt et ma midagi tahan maha müüa mida mul omal vaja pole ja kellegil teisel võiks sellest ehk kasu olla?
tule mõistusele 
regada mis-tahes põhjusel, aga ma isiklikult ei näe küll asjas midagi kurja 
teine asi on siis kui regan ennast kuskil klubisse ja hakkan lollitama ringi ja ropendama/sõimama
või mis
|
|
|
resnick
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 '93
|
|
Mõttetu fleimiteema minu meelest!
Ja kodanik sada1000, palun õpi korrektselt kirjutama, et Sinu juttu lihtsam lugeda oleks.
276
|
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
ei olnud plaanis küll midagi sellist
aga kisub mõttetuks tõesti
|
|
|
uno
huviline
Registreerunud 15.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: mul on vw
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: uno
Hakkas nüüd kergem? |
Millest peaks kergem hakkama?
Ega ma kellegi autot maha ei tee, et peaks solvuma ja tige olema. Rääkisin vaid erinevate klubide kodulehtedest.
Või ei tohi enam oma arvamust avaldada ilma, et iga teine inimene hakkaks vastu plõksima? 
|
|
|
totu
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,6 V6
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ents
Mitte et ma kriitikat ei kannataks aga sorri vennas... tead mida pole audiclubis ja vw-klubis ikka päris tihti leiab? Sinusuguseid kes ennast paljalt
selleks regavad et oma mahakantud sara müüa... Kahjuks jah vw-klubis see regamine na krdi lihtsaks tehtud. |
Mis eesmärgiga ise oled siin ennast registreerinud????ma vaatan,et pole kirjas mis autoga sõidad!!Kui aus olla siis pole sul mitte kui midagi
profiilis kirjas!!!Ära kritiseeri inimesi kui ise oled samasugune!!!!!Sorry kui üle käte juba läheb!!!
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
|
tüli vist tõusis sellest teemast. Niiet arusaadav, miks asi
siin mölaks kiskus.
Pakun et see teema suletakse peale mõne staffi lugemist.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
No mida me hakkame jälle üht või teist klubi maha tegema? Fakt on, et alati tundub nö koduklubi hea ja teised tundmatumad kohad pahad ja koledad jne.
Eriti, kui kedagi seal veel ei tunne, mingit ühtekuuluvustunnet pole, üritustest osa võtnud pole...
Ok, said oma subjektiivse arvamuse ära öelda, mis seal siis ikka. Edaspidise kasutu fleimi vältimiseks panen lukku.
|
|
|
|