Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kas tasuks osta (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 1832)
oz-vald
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi COUPE 1,8 GT `87;Audi100 avant 2.8 quatro`92

postitati 16.12.05 12:27 Tsiteeri
Kas tasuks osta

Tere tahaks osta sellise autot nagu Audi 100avant 92.a 2.8 quatro aotomaat.Täis elekter,nahksisu nädalaega sõitnud eestis.Saksast toodud 50000.-eek saaks kätte.Mis te arvate asjast kas tasuks ostavõi mitte ja miks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 16.12.05 12:31 Tsiteeri

Majanduslikult ei tasu auto ostmine ennast nii ehk naa ära, kui sul autot vaja, siis tundub hea valik olevat;)

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
greedy
huviline

Registreerunud 30.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4, coupe otsingul

postitati 16.12.05 14:31 Tsiteeri

kui remonti ei karda ja raha üle jääb ostmisest siis, tuld:D
mnjah mida siis veel osta kui mitte audi quattro.

Kui keegi mind kihutamas näeb siis teadke mul spido valetab.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tamm112
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: vis 2345

postitati 16.12.05 16:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: oz-vald
Tere tahaks osta sellise autot nagu Audi 100avant 92.a 2.8 quatro aotomaat.Täis elekter,nahksisu nädalaega sõitnud eestis.Saksast toodud 50000.-eek saaks kätte.Mis te arvate asjast kas tasuks ostavõi mitte ja miks.

osta ära, mul kindlasti varsti doonorit vaja! ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 16.12.05 22:26 Tsiteeri

Praktiliselt sama raha eest saad S4.

Kui mõtled sellele, mis Su auto maksab 2a pärast...siis valik on Sinu ;)

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.12.05 06:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kiireaudi
Praktiliselt sama raha eest saad S4.

Kui mõtled sellele, mis Su auto maksab 2a pärast...siis valik on Sinu ;)

Kui inimene tahab automaati, siis S4 automaadi otsa sobiva mootoriga kahjuks ei saa. Seepärast valisin ka ise 2.8 V6-ga Audi ja olen siiani igati rahul. Veerandmiiliauto ta muidugi ei ole, aga Laagrist Piritale saab sellega tipptunnil sama kiirelt, kui S4-ga. ;)

Minu auto hind pooleteise aastaga praktiliselt langenud polegi. Paar kuud tagasi taheti käest osta kallimalt, kui ise maksin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
oz-vald
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.05 07:39 Tsiteeri

Black
1.Mitme käiguga see automaat on kas 3 või 4
2.Kui kõrgeks mootor pöörded ajab kui kohapealt startides lapatsi põhja vajutad.Sellel audil millega ma eile sõitmas käisin see lasi pöörded 7000 ja siis alles läks 2 käik sisse.
3.Palju ta sull küttet võtab normaalse sõiduga.

aitäh kõigile kes on võtnud vaevaks vastata ja kes vastavad veel.

tamm112
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.05 07:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Black
1.Mitme käiguga see automaat on kas 3 või 4
2.Kui kõrgeks mootor pöörded ajab kui kohapealt startides lapatsi põhja vajutad.Sellel audil millega ma eile sõitmas käisin see lasi pöörded 7000 ja siis alles läks 2 käik sisse.
3.Palju ta sull küttet võtab normaalse sõiduga.

aitäh kõigile kes on võtnud vaevaks vastata ja kes vastavad veel.

vastab küll tamm112, aga tagumiku all peaaegu sama auto:

1. tegemist ikka 4 käigulise automaadiga, bläku omal on veel sport reziimiga.
2. esimesega piirajasse (valus lugeda)- no nii see peabki kiirendamisel olema, vahetab siis, kui ise lubad - ehk teed gaasiga väikse nõksu. Inimlikul sõidul vahetab D-ga enne 2 tuh pööret ja linnareziimil 3-ga pääle 2 tuh.
3. mul avant ja kompu järgi keskmise kiiruse 68 km/h juures keskmine küttekulu on 10,1 l/100km. eelmine nädal lasin paagi täis sõitsin 520 km. Uuesti tankides mahtus 54 liitrit kütust (80% mnt ja 20% tallinn). Külma mootoriga linnasõit on keskmiseks kuskil 15-16 l/100km. Kui mootor soe saab ehk 13-14l/100km hakkama. Tallinn Tartu trass, + kraadiga ja püsikiirusega 95 km/h-s sõites - 8,5l/100km. Mul termostaat läheb täna vahetusse, siis peaks küttekulu langema veelgi.
NB! sõidan eranditult statoili 98 ultimaga!
Olen pidanud turbokat, 2.3l, 2.0l, 2,8 man, aga praegune 2,8 q AT avant on tõesti väga hea auto.
Mis seal salata, ta on mul üli heas korras kah.

Hannes soovitas S-i - tundub, et see sulle ka sobib (... lased 2,8 automaadi esimesel kiirendamisel esimese käiguga kohe piirajasse...), osta S4 ja peaksid orgasmi saama küll. :cool:

oz-vald
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.05 08:42 Tsiteeri

Tere pühapäeva hommikut.
Kõik soovitavad s4.Mis see S4 siis parem on kui näitajat samad aga hind on kõrgem.

tamm112
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.05 09:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Tere pühapäeva hommikut.
Kõik soovitavad s4.Mis see S4 siis parem on kui näitajat samad aga hind on kõrgem.

mis näitajad need samad on :o, naljamees?

mine sõid mõne essiga ... loe nende kohta siit foormust!

ei tea mis tüüpi mees oled, aga kui see sind erutab, siis näiteks stock S4-i on võimeline kiirendades õlle pudelis nii raskeks muutma, et sa ei jõua seda füüsiliselt enne suupealt ära tõsta, kui see tühi on ...

tee natuke kodutööd, sest 2.8l v6 ja 2,2 20v turbo on kaks täeisti erinevat mootorit, mis mõeldud väga erinevate sõidustiilide harrastajatele.

Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.05 09:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tamm112
S4-i on võimeline kiirendades õlle pudelis nii raskeks muutma, et sa ei jõua seda füüsiliselt enne suupealt ära tõsta, kui see tühi on ...

See ütlus mulle meeldib;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Nurse
huviline

Registreerunud 09.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4, `97

postitati 18.12.05 09:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Sniper
Tsitaat:
Algselt postitas: tamm112
S4-i on võimeline kiirendades õlle pudelis nii raskeks muutma, et sa ei jõua seda füüsiliselt enne suupealt ära tõsta, kui see tühi on ...

See ütlus mulle meeldib;)

Yeeesss :D :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
oz-vald
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.05 10:14 Tsiteeri

Kodu tööd ma siin praegu teengi kui mõni pole tähele pannud. Ma tahan ikka korraliku ja praktilist autot ma ei taha kiirendus võistlustel käima hakkata.Olen neid rullnokasi näinud küll kes oma 3.5l BMW välja suretavad ja ise tahavad hirmsad sõidu mehed olla.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 18.12.05 10:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Sellel audil millega ma eile sõitmas käisin see lasi pöörded 7000 ja siis alles läks 2 käik sisse.

Tsitaat:
Olen neid rullnokasi näinud küll . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ja ise tahavad hirmsad sõidu mehed olla.

:D:D:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 18.12.05 10:53 Tsiteeri

V6 ja 20V T mootori kütusekulu on suhteliselt sama. Küll aga liikumisvõime on T mootoril oluliselt parem.

2,6 AT Q mõned andmed:
Max kiirus 198 km/h
kiirendus 0-100 km/h 12,2 s
keskmine kütusekulu 11,4 l/100km

2,8AT Q
Max kiirus 207 km/h
kiirendus 0-100 km/h 10,5 s
keskmine kütusekulu 11,3 l/100km

2,2 AT TQ
Max kiirus 230 km/h
kiirendus 0-100 km/h 8,6 s
keskmine kütusekulu 11,9 l/100km

Need autoweek.nl andmed ja ei pretendeeri absoluutsele tõele, aga ei viitsi hetkel rohkem otsida.

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.3% - SQL: 67.7%]