Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: millist akutrelli? (Vastuseid: 35 | Vaatamisi: 6746)
ML
huviline

Registreerunud 28.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100CD ,MB Vito 111CDI

postitati 14.12.05 07:20
millist akutrelli?

oma onni ehitamisel tuleb ikka vaja,ei viitsi koguaeg laenata,aga kas mul on mõtet osta profiriista,kui ma ise rohkem n.ö. pühapäeva töömees

tark ei torma
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Dixi
huviline

Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 14.12.05 07:24

On ikka mõtet. Soovitaks Metabo riistu. Olen ise aastaid kasutanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 14.12.05 07:42

Meil töökojas olemas Metabo ja Bosch, millegipärast meeldib töömeestele teine rohkem. Sai ka endale koju muretsetud Bosch mingi 2000.- kroonise ja väga rahul. Kui drelli valid kindlast võta selline, mis lukustab padruni ära, sest siis ei pea kahe käega padrunit kinni/lahti keerama. Igasugustest 500-600 kroonistest hoia heaga eemale - mõtetu raharaiskamine. Aa, Makita´t võid kah vaadata.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 14.12.05 07:44

Pikk teema oli akudrelli valimisest auto24.ee vaba teeemade all.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5 cyl 20V

postitati 14.12.05 08:00

Tere,

Oleks pakkuda BOSCH tööriistu.
Mudel GSR 14,4 V on koduseks kasutamiseks paras. Komplekt sisaldab 2 akut ja kampaania korras on kaasas veel termokott mis õlled külmad hoiab :P

Eelnimetatud mudeli hind on poes 2699 krooni, mida annab veidi kangutada.

Teine variant oleks GSR 12 V. Selle komplektiga on kaasas mugav liigutatava peaga võimas taskulamp.

Hind 2299 krooni

Loomulikult on tööriistaga kaasas garantii ja me ise teostame ka BOSCH tööriistade remonti.

Kui huvi astu läbi Mustamäe tee 50 ja arutame asja.

Demis

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5 cyl 20V

postitati 14.12.05 08:02

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Meil töökojas olemas Metabo ja Bosch, millegipärast meeldib töömeestele teine rohkem. Sai ka endale koju muretsetud Bosch mingi 2000.- kroonise ja väga rahul. Kui drelli valid kindlast võta selline, mis lukustab padruni ära, sest siis ei pea kahe käega padrunit kinni/lahti keerama. Igasugustest 500-600 kroonistest hoia heaga eemale - mõtetu raharaiskamine. Aa, Makita´t võid kah vaadata.

Makitaga hangeldamise lõpetasime ära, kuna seda ei ole teatavatel põhjustel võimalik remontida. Seega pole see kuigi hea valik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 14.12.05 08:05

Tsitaat:
Algselt postitas: Demis
Tere,

Oleks pakkuda BOSCH tööriistu.
Mudel GSR 14,4 V on koduseks kasutamiseks paras. Komplekt sisaldab 2 akut ja kampaania korras on kaasas veel termokott mis õlled külmad hoiab :P

Loomulikult on tööriistaga kaasas garantii ja me ise teostame ka BOSCH tööriistade remonti.

Eelnimetatud mudeli hind on poes 2699 krooni, mida annab veidi kangutada.

Kui huvi astu läbi Mustamäe tee 50 ja arutame asja.

Demis

Täpselt sama mul ongi koos selle termokotiga ainult hind oli teine (Ehitusservises)

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 14.12.05 08:07

Hitachi, www.pureva.ee. Mul kogu elektriliste tööriistade park sealt. Kestavad väga hästi igapäevases tootmises.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 14.12.05 08:32

Makita :) kusjuures, Makita eriti nn lihtrahvale tööriistu ei teegi. Head ja vastupidavad, kvaliteetriistad. Kusjuures, profitööriistadel on seevahe, et kui ostad aga midagi neist eriti ei tea, siis järgi värvi. Nt boshi rohelist värvi tööriistad on lihtrahvale, odavamad, peavad ka vastu, aga mitte profikad. Kui ei eksi siis sinised Boshid olid profikad.. jne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.12.05 09:05

Inimene küsis amatöörtööriista ja nüüd te laote ridamisi profikaid siia... Loomulikult on Makita, Bosch´i, Metabo, Hitachi toodang omaette klass, kuid hinnad on ka ikka 2k kandis. Kui on vaja paar korda kuus kodus mõni auk puurida, siis ma ei näe küll mõtet selleks profitööriista osta. Samas pole mõtet osta ka kõige odavamat saasta (Horse, Powercraft jne), millede akud on tavaliselt naljanumber. Kodukasutusse oleks minu arvates mõistlik valik Skil, mis on piisavalt kvaliteetne ja maksab enamasti alla 1k.

mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 14.12.05 09:31

Isiklikult soovitaks v6rgutoitel toimivat trelli koduseks kasutuseks.
Miks?
Akutrelli kasutusiga kodustes tingimustes jääb suht lyhikeseks ebapiisava kasutamise t6ttu.
V6i siis, mingi kombi kit, akutrell + taskulamp sama akuga.

http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/501789.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Miku
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Lancer EVO 6 TME, BMW E36 M3 EVO

postitati 14.12.05 10:32

Noo kui raha on võid ka HILTI akutrellile mõelda.

quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 14.12.05 10:44

Koduseks kasutamiseks soovitaks kas Boschi või Makitat. Viimase ise hiljuti soetasin, kuna Bosch PSR 9.6v aku ainuke aku kustus, seade ise korras. Asi oli ostetud 1998 aastal ja regulaarselt kasutamisel, seega töötas ca 7 aastat! Makita kasuks otsustasin, kuna hetkel soodsalt müüdi 12v koos kahe akuga 2k eest. Meil tööl samasugused pakkijate käes pidevas kasutuses (mööblivabrikus) ja senini pole probleeme esinenud.

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.05 11:56

Mina kasutan sõbra juurest Tööriistakojast ostetud Brem -i trelli ja olen väga rahul.
PS! Olen sellega ka nädal aega TÖÖD teinud, siis tundsin puudust teisest akust, aga muidu koduseks tööks täiesti ok masin.
Hind oli miski 500.- tuuri.

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 14.12.05 12:15

Koju hilti oma vist natuke palju. See pigem ikka igapäevaseks kasutamiseks. Metabo, AEG, ja bosch kodus täiesti head.

12.301@181km/h
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 14.12.05 12:25

mina ostsin näiteks eelmiste jõulude paiku omale boschi akutrelli 14,4 V ehitusservisest mingi 999.- vms. Töötab nagu loom. See ei ole kindlalt profi oma vaid ehk boschi mingi harrastajatele mõeldud kaup. Ehk midagi sellist näiteks. See isend muidugi 12 V.

jansu24
huviline

Registreerunud 10.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2,8 autom ´95

postitati 14.12.05 13:08

mina ise kasutan DEWALT'i tooteid ja olen väga rahul. On BOCH'ist ja METABO'st veitsa odavamad, kuid samas on väga hea kvaliteediga. Ja kui ma ei eksi, siis DEWALT'gi profikas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 14.12.05 13:58

Iga li*s kiidab oma vi**u aga hind on määrav.

Vastasid juba ise oma küsimusele ära: "...aga kas mul on mõtet osta profiriista,kui ma ise rohkem n.ö. pühapäeva töömees"

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 14.12.05 14:21

Vend soetas endale DWT (dewalt),pidi olema selline alla profi natuke.Asi ise on kohvris lisaks igasugu otsikud ja puurid aku 16V.Ma olen näinud neid teist värvi ka, aga temal on roheline,kasutatud ülepäeva ja kestnud juba üle aasta ja ei nurise asja üle, kuna sai natu üle 600 eegu.

janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 14.12.05 14:31

minuarust toodab metabo ka nn. poolprofi tööriistu. ise metaboga rahul:)

kodus peaks selline täitsa rahuldama -> http://www.stokker.ee/index.php?ln=et&lf=/products/product.php?product=65485&group=2433&type=1

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kaimagk
huviline

Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1,4 tsi vag

postitati 14.12.05 16:48

Jah , eks see ole nii ja naa.Ise kasutasin ka (kui kruvisin igapäev ) Metabo tooteid , mingi kaks aastat sai keerata ,siis andis otsad või pidi hakkama remotimas käima (odavam oleks uus olnud osta ).Nüüd kasutan Makita ühte väiksemat ja ka mudugi lahjemat 9,6V (kerge vähemalt).
Oleneb kuda hooldada, siis ka kestavad, kui korralikult tühjaks laadida,tolmust puhastada, mitte loopida (vihahoos).
Soovitaks ka :HILTI,MAKITA,metabo,bosch,dewalt .
Kui ikka remonti teed, siis ära saastast küll midagi osta , pärast närvitsed rohkem:mad:, Tegemisest peab ka rõõmu tundma.
See muidugi minu arvamus asjast.
:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 14.12.05 17:04

mingi mudel (3-4 aasta vanused) metabo trelle olid aku pidavuse poolest kehvakesed aku sai päris kärmelt tühjaks mul üks tuttav ehituspoe omanik ja temaga arutasime kord sellel teemal et miks Metabo kiirelt ära kustub (põhjust ära küsi ei mäleta enam) praeguste mudelite kohta ei oska öelda kui head/halvad nad on

ega üldjuhul vahet polegi kas ostad koju kasutuseks profi või kergemate tööde tööriista kõik oleneb tõesti kasutusest mõlematega saab tööd teha aga kui tahad kindel olla et asi vastu peab siis soovitan ikkagi profi tööriista :)
ja loomulikult seda pead ka uurima et kuidas garantii/remont toimib et kas tehakse kuskil kohapeal või saadetakse jumal teab kuhu remonti siis lihtsal enda aeg venib sul :(

odavamate -->1000.- trellide puhul pead uurima seda et mehhanism sees oleks metall hammasrataste peal mitte plastik hammasrataste peal
odavamate miinus on ka see et nende korpus ei kannata põrutamist

profi tööriistade tootjatel seda probleemi pole et korpused nõrgad on, need juba paindlikumast materjalist :)

Pikkpoizz
huviline

Registreerunud 12.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Kia Sportage 2006.a. Honda CR-V 2016.a.

postitati 14.12.05 17:14

töötan ehitusel ja samas on ka kodus vaja läind kõikvõimalikke tööriistu. soovitax ikka need niinimetatud profikad osta: metabo bosch hitaschi aeg jne
odavama metabo 2 akuga 9,6 v sain 1700 ga ja kodus õigustab see täiesti. alla 1000 kroonistel see viga et isegi kui aku peab, siis ple seda õiget väändemomenti, päästik ple tundlik jne. sellega siis hea kruvisid puhtax lasta

sam
huviline

Registreerunud 27.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: audi- A6 2,8 142kw

postitati 14.12.05 18:03

Metabo-(aastaid kasutanud) kestab hästi, uuematel mudelitel reversi lüliti natuke ebamugav. Hind on vägagi paigas

Dewalt- töötab pehmelt aga originaal akud jamad (ei kesta).

Makita- lihtsalt ei sobinud, meeldinud.

Festo- (vist juba 3aastat kasutusel) siiani parim, suureks plussiks on lühike korpus. Hind:mad:

Eelistan selliseid mudeleid mille käepide asetseb trelli tagaosas, võimaldab suunata kogu survejõu otse läbi telje (mugav kui mõlemad käed hõivatud).

kaiz
huviline

Registreerunud 06.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: S-type 2.0 TDI

postitati 14.12.05 18:09

Mul on enamikule vastupidine näide. Ise kodus toimetan põhiliselt nädalavahetusel ja muidugi mitte igal. Esimene oli Aeg, aga põhihäda oli, et teist akut polnud. Alati saab üks kõige otsustavamal hetkel tühjaks. Võrdlesin ka 12V Boschi ja Metabod. Bosch istus mugavamalt käes, aga Metabo kasuks kallutas 'jonks-jonks' keeramise võimalus, tänu millele olen nii mõnegi lootusetuna tunduva kruvi välja keeranud. Sõbrast ehitusmees ostab aga 500 krooniseid. Ütleb, et ei pea nii mitu korda vähem vastu, kui maksavad, aga kui ära varastatakse pole kahju. :P Aga endal ajavad need tihti ilma pidurita ja pika laadimisajaga riistad lihtsalt tööisu pealt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.6% - SQL: 61.4%]