Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: hammasrihma vahetus (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1449)
kaimar36
huviline

Registreerunud 18.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.5 TDI Avant

postitati 12.12.05 19:29 Tsiteeri
hammasrihma vahetus

Käes on rihma vahetus,ma ei tea kas eelmine omanik tegi seda aga ise tahaks ära vahetada. Kõik jupid on ostetud,rihm,rullikud,veepump aga nüüd küsimus. Oskab keegi öelda mis sorti jahutusvedelik sinna sisse läheb, kui palju ja kus kohas asub õhutusava????
Tegemist audi 100 Avant 93a. 2.5 TDI 85KW

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 12.12.05 19:31 Tsiteeri

TDi-l ei soovita eriti ISE seda vahetada.Pärast süütenurgad ja krt teab veel mis paigast ära.Diislile pole palju vaja et hiljem tagant tahm väljas oleks.
See on ainult minu arvamus muidugi ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 12.12.05 19:46 Tsiteeri

Olemas peaks kindlasti olema ka keermeliim ja põhitähelepanu tasuks pöörata rihmaratta kinnitusele vända otsas. Kui masin on kliimaga siis saab tõsiseks probleemiks ka sellesama rihmaratta eemaldamine. Tegelikkuses oleks sellel masinal mõttekas vahetada mõlemad hammasrihmad korraga, kuigi pumbarihma purunemisest midagi hullu ei juhtu. Pritsemomendiga ei tohiks küll erilist probleemi tekkida, ega see vana rihm nüüd nii palju ka ei veni, muidugi oleks kasulik selline asi pärast ikka üle kontrollida.
Õhutada pole seal midagi, jahutusvedelik sisse ja esialgu taset jälgida. Kusagilt kuulsin, et punane vedelik pidavat parem olema, kuid põhimõtteliselt on ju ükskõik millist vedelikku kasutad.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kaimar36
huviline

Registreerunud 18.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.5 TDI Avant

postitati 12.12.05 20:09 Tsiteeri

pole selle hammasrihma lahti saamine midagi hullu, selle ma juba vahetasin ära, see nii vänderdas seal otsas. Räägitakse, et audil käib punane jahutusvedelik sees, aga mul on praegu roheline, kas ma peale veepumba vahetust peaks sinna sisse valama samat sorti jahutusvedelikku või siis punast????:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A 80
huviline

Registreerunud 24.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Couped 83, 87, 90, 94.a ja Golf 4 traktor

postitati 12.12.05 20:25 Tsiteeri

Nujah,mulle nagu öeldi,et punane pidi sobima uuematele.enda omale ka ei ole punast pannud.mine võt kinni

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 13.12.05 07:39 Tsiteeri

Punane jahutus vedelik kestab sees kauem,teisi tuleb vahetada üle aasta,nii on informatsiooni edasi antud kasutus juhendites.Ise kasutan sinist tosooli ja käib küll.Tegelikult pole selle hammasrihma vahetamisega midagi keerulist.Üks spetsialist vahetas selle nii ära et ei võtnud radikat ka eest :o,ütles et natuke nikerdamist ja vaima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 13.12.05 09:26 Tsiteeri

punane on silikaadivaba ja peaks vähemalt kummidetailidele sõbralikum olema - ilmselt on see soodsam ka alumiiniumile (tänapäeval juba suht palju alumiiniumplokiga mootoreid jne).

Kas igavene kestvuselt on, ei tea, aga lekkimise puhul läheb lõbu lihtsalt kallimaks, sest segada punast teist värvi vedelikega ei passi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.5% - SQL: 77.5%]