kaimar36
huviline
Registreerunud 18.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.5 TDI Avant
|
|
postitati 12.12.05 19:29
|
|
|
hammasrihma vahetus
Käes on rihma vahetus,ma ei tea kas eelmine omanik tegi seda aga ise tahaks ära vahetada. Kõik jupid on ostetud,rihm,rullikud,veepump aga nüüd
küsimus. Oskab keegi öelda mis sorti jahutusvedelik sinna sisse läheb, kui palju ja kus kohas asub õhutusava????
Tegemist audi 100 Avant 93a. 2.5 TDI 85KW
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
|
postitati 12.12.05 19:31
|
|
|
TDi-l ei soovita eriti ISE seda vahetada.Pärast süütenurgad ja krt teab veel mis paigast ära.Diislile pole palju vaja et hiljem tagant tahm väljas
oleks.
See on ainult minu arvamus muidugi 
|
|
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
postitati 12.12.05 19:46
|
|
|
Olemas peaks kindlasti olema ka keermeliim ja põhitähelepanu tasuks pöörata rihmaratta kinnitusele vända otsas. Kui masin on kliimaga siis saab
tõsiseks probleemiks ka sellesama rihmaratta eemaldamine. Tegelikkuses oleks sellel masinal mõttekas vahetada mõlemad hammasrihmad korraga, kuigi
pumbarihma purunemisest midagi hullu ei juhtu. Pritsemomendiga ei tohiks küll erilist probleemi tekkida, ega see vana rihm nüüd nii palju ka ei veni,
muidugi oleks kasulik selline asi pärast ikka üle kontrollida.
Õhutada pole seal midagi, jahutusvedelik sisse ja esialgu taset jälgida. Kusagilt kuulsin, et punane vedelik pidavat parem olema, kuid põhimõtteliselt
on ju ükskõik millist vedelikku kasutad.
|
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
|
kaimar36
huviline
Registreerunud 18.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.5 TDI Avant
|
|
postitati 12.12.05 20:09
|
|
|
pole selle hammasrihma lahti saamine midagi hullu, selle ma juba vahetasin ära, see nii vänderdas seal otsas. Räägitakse, et audil käib punane
jahutusvedelik sees, aga mul on praegu roheline, kas ma peale veepumba vahetust peaks sinna sisse valama samat sorti jahutusvedelikku või siis
punast????
|
|
|
|
A 80
huviline
Registreerunud 24.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Couped 83, 87, 90, 94.a ja Golf 4 traktor
|
|
postitati 12.12.05 20:25
|
|
|
Nujah,mulle nagu öeldi,et punane pidi sobima uuematele.enda omale ka ei ole punast pannud.mine võt kinni
|
|
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
|
postitati 13.12.05 07:39
|
|
|
Punane jahutus vedelik kestab sees kauem,teisi tuleb vahetada üle aasta,nii on informatsiooni edasi antud kasutus juhendites.Ise kasutan sinist
tosooli ja käib küll.Tegelikult pole selle hammasrihma vahetamisega midagi keerulist.Üks spetsialist vahetas selle nii ära et ei võtnud radikat ka
eest ,ütles et natuke nikerdamist ja vaima.
|
|
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
|
postitati 13.12.05 09:26
|
|
|
punane on silikaadivaba ja peaks vähemalt kummidetailidele sõbralikum olema - ilmselt on see soodsam ka alumiiniumile (tänapäeval juba suht palju
alumiiniumplokiga mootoreid jne).
Kas igavene kestvuselt on, ei tea, aga lekkimise puhul läheb lõbu lihtsalt kallimaks, sest segada punast teist värvi vedelikega ei passi
|
|
|
|
|
|