Soja
huviline
Registreerunud 21.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 2,2 TQ
|
postitati 01.12.05 18:58
|
|
|
Bensiinipump ei tööta
Autoks audi 200 2,1 tq 85 a. ja mure siis selline
sai tehtud autole suurem ja pikaajalisem remont(mootori kap. rem. tänu millele auto seisis ca 3 kuud) nüüd mootor taas peal ja peaks kõik ok olema,
aga võta näpust, bens pump ei hakka tööle.
kui panen otse toite talle peale, siis töötab, kui panen pistiku järele siis mitte(samas bens. näidik töötab)
sai võetud doonori pealt pump ja seda proovitud, ei tööta kui pistik järele panna, aga otsetoitega töötab.
ja kõige kummalisem see, et sai see doonorpump külge ühendatud sõitvale 100 -le, st. ja ka seal ei teinud ta häält
mille point? julmalt voolu pannes töötav, originaalpistikuga mitte ja seda ka sõitva auto küljes?
ok segane jutt aga loodan et saite aru
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 02.12.05 07:54
|
|
|
Bensukast mäletan, et pump hakkas peale süüte sisse lülitamist ainult korraks tööle. Ja uuesti hakkas mootori käivitamisel. Kui niisama on süüde
pikemalt sees siis peabki pump vait olema. Pumba relee peaks vist kaitsmeplokis olema.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Soja
huviline
Registreerunud 21.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.05 08:13
|
|
|
nu ma igatpidi juba proovinud, nii süütega kui ka käiates... midagi ei toimu
|
|
|
Ull
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B2q, B4; Honda Accord Tourer
|
postitati 02.12.05 08:44
|
|
|
vaata esialgu bensiinipumba releed kaitsme karbist, nendel kipuvad tekkima nö külmadjooted.
|
|
|
Soja
huviline
Registreerunud 21.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.05 10:30
|
|
|
nu aga kui ma proovisin doonorpumpa töötava auto küljes ja seal see ka piuksugi ei teinud? julmalt voolu andes töötab..
aga nuh ex ma vaatan need releed ja kaitsmed üle.. veel lahendusi pakkuda kellegil.. turbomootoril peaks pump tööle hakkama sis kui mootor ringi käib
vist, kas prob ei või olla mingis anduris mis neid andmeid võtab ja saadab või siis lausa ajus?
|
|
|
Ull
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B2q, B4; Honda Accord Tourer
|
postitati 02.12.05 10:34
|
|
|
su jutt kuidagi väga segane nende pumpade proovimise osas!
Kui sa enda autol proovid teist pumpa ja see ka ei tööta muud moodi kui otse toidet peale andes, siis võib tõenäolsielt olla viga relees! Teiseks
vaata ka kaitsmed üle!
|
|
|
Soja
huviline
Registreerunud 21.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.05 12:35
|
|
|
tõesti segane lugu...
ma proovisin doonorpumpa nii enda auto küljes, kui ka sõitva auto küljes... ja ei töödanud ta kummagil... töötas ainult otse toidet andes...
ei saa ju relees viga olla..
eitea.. vist tuleb mingi elektrik peale saata
|
|
|
Soja
huviline
Registreerunud 21.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.05 21:04
|
|
|
viga leitud...
halli andur ei töödanud...sai proovitud teist jagajat ja asi hakkas toimima
miks pump doonorpump töötava auto küljes tööle ei hakanud, seda ei tea, kuigi kaldun arvama et minu pump vajab ajult mingit signaali vms?
(teiseks autoks oli audi 100 millel aju pole)
Ühesõnaga see KG mootor on üks imelik mootor, vähemalt minu arust
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 18.12.05 16:18
|
|
|
Hehhee - Halli anduri teema õppis enda 200 juures pea esimese asjana selgeks - auto ei tahtnud hommikuti käima minna. Käiates ei liigatanud
tahhomeetri seier ega pump ka ei iitsatanud. Pika juhtmetes tuhnimise peale ühel hetkel tuli tahhomeetrile elu sisse ja kõik muu ärkas ka kohe ellu.
Sedamoodi sai nokitud hommikuti oma nädal või paar, kuni Halli anduri pistikuni jõudis
Pumbale vägisi voolu pealeandmisest polnud ka abi, sest antud olukorras, kui pump ei rakendu, ei ole sädet ka mitte
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Bensukast mäletan, et pump hakkas peale süüte sisse lülitamist ainult korraks tööle. Ja uuesti hakkas mootori käivitamisel. Kui niisama on süüde
pikemalt sees siis peabki pump vait olema. Pumba relee peaks vist kaitsmeplokis olema. |
Turbokal käivitub pump alles siis, kui starterit annad - süüte sissekeeramisel ei juhtu midagi.
|
|
|
|