Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: mootor käib 5 min. ja kõik??? (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1181)
sven07
huviline

Registreerunud 05.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: 1.9 TDI B4 avant

postitati 04.11.05 08:50 Tsiteeri
K: mootor käib 5 min. ja kõik???

Autoks 91. aasta 80 1.8 66Kw bens.
Mootor jäi ühel heal päeval paugust seisma, alustasin veaotsingut - tulemuseks sai vahetatud rootor, jagaja kaas, kütuse pump,kütuse filter, mootori rihm koos rullikuga. Tundub küll uskumatuna kuid kõik need asjad said ühel ja samal hetkel otsa.
Präegune seis siis järgmine: mootor töötab vägagi ilusti ainult et suht lühikest aega (5min.) ja siis sureb välja. :(
Kui seejärel süüde välja keerata ja uuesti käivitada kordub sama uuest ja uuesti. Nüüd siis minu mõistus otsas :(
Saan aru, et abi oleks diagnostikast, kuid see saaks toimuda alle järgmine reede, kuna kõik autoomanikud kontrollivad oma sõbrad enne talve üle on järjekorrad meeletud.
Äkki kellelgi on häid mõtteid mida veel kontrollida?
Igasugune moraalne abi teretulnud!

audiitor
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Speiss
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Ford :(

postitati 04.11.05 17:25 Tsiteeri

eelmise talve hakul hakkas mu auto sarnaselt käituma, kuigi mul mingi aeg töötas 2min ja vaikus, siis töötas isegi kauem aga 50km läbimiseks maanteel tuli tavaliselt 2 korda tee ääres seista veidi aega.

põhjuseks oli minul halli andur, peale selle vahetust pole probleeme olnud rohkem.

Proovi jagaja alaossa minevat juhet liigutada, sealtkaudu mudides oli mul tunda, et mõjutas mootori tööd ja just sealsamas see andur ka asub.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 04.11.05 19:49 Tsiteeri

kütusepumba trelee?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 07.11.05 05:56 Tsiteeri

Huvitav mu sõbra "Saab" käitub aegajalt analoogselt, temal on aga t=2sek. Ja kuna see pole tal igapäevaauto, pole see probleem siiani ka lahendust leidnud:(

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.2% - SQL: 83.8%]