Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: autodega tegelejad rääkige skoda st( suht kiire) (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2312)
kaljukoll
huviline

Registreerunud 26.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 Avant 2,5 TDi;Kawasaki kvf 4x4

postitati 25.10.05 10:21
autodega tegelejad rääkige skoda st( suht kiire)

autodega tegelejad rääkige mulle siis skoda fabia st, 2002 aasta ja 1,4 mootor- kas on väga hull võrr naiterahvale kes trassi põhiliselt mõõdab, ja kas on vastupidav masin- ma seda skoda 1,4 mootorit just mõtlen
ette tänades

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.05 10:26

osta automaatkastiga a3 :D

ok ok ok
ei ole nii võrr midagi, astub teine suhtkoht nobe edasi...kuna selle olematu mootori vedada on ka suhteliselt olematu kere. ja vastupidavus sõltub juba juhi/omaniku hoolsusest ja sõidustiilist...iseenesest on skodad muidu suhteliselt vastupidavad autod

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kaljukoll
huviline

Registreerunud 26.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.05 10:33

tnx, kas mootor on vastupidav, kuulnud olen et pidi olema tiba janune, kas alusvanker on sama mis vw polol või miski skoda leiutis

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 25.10.05 10:33

Mul üks tuttav ostis sellise kohe uuene, enne kui oli 15 000 läbinud oli ka 2 korda kogu esisilla ümber vahetanud.. seda küll garantii korras kuid ikkagi. Mootori poolest ei tea rohkem rääkida kui see 15000 pidas naiste rahva käes vastu küll kuid siis viidi poodi tagasi kuna ära tüütas see pidev services käimine garantii remondi asjus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.05 10:49

Ise sõitnud 2,5 aastat (vahelduva eduga) 1.2 HTP mootorit omava Fabiaga ja peale korralises hoolduses käimise, pole küll midagi teinud (väljaarvatud esisillast üks asi, mida ma hetkel ei mäleta ja mis vahetati garantii korras välja). Hetkel on 60 tuhat km. juba läbitud.

Kui see 1.4 on skoda enda mootor, siis seda eriti heaks ei peeta, VW omad on paremad nii kütusekulu kui ka vastupidavuse poolest. See 1.2 jääb küll aegajalt maanteel lahjaks aga ükski sõit pole küll veel sõitmata jäänud.

Soovitan vaadata ka auto24-s asuvat Skoda foorumit, seal juttu päris palju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kaljukoll
huviline

Registreerunud 26.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.05 11:48

thnx, ostetud massin ja võib teema lukku panna;)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.2% - SQL: 77.8%]