Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A4 automaatkastis õli vahetus (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1745)
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel liikurita

postitati 19.10.05 15:00 Tsiteeri
Audi A4 automaatkastis õli vahetus

Tegu siis A4 ja automaatkastiga. Nimelt puudub seal selline asi nagu aut. kasti õlivarras. B4-l oli asi selge, varras välja ja tase ning õli seisund teada, siin aga krt. ei tegi kuidas olla. On keegi kokku puutunud taolise probleemiga? Kas on ka mingisugused erisused taoliste kastide hooldamisel?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel liikurita

postitati 27.10.05 09:15 Tsiteeri

Kas tõesti keegi pole siis soovinud siiani kastis õli vahetada?:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
workout
huviline

Registreerunud 19.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.8 Q 142kw C4 at

postitati 27.10.05 09:32 Tsiteeri

mul A6 C4 kastil on küljepeal mingi auk (polt muidugi ees), kuhuni vist siis õli valatakse, st selle koha järgi saab kontrollida.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 27.10.05 09:44 Tsiteeri

Sellel teemal on jahutud nõrkemiseni, kuid keegi pole osanud siiani probleemi olemust lahti seletada. Teemad lõppevad reeglina sellega, et keegi poetab hunniku linke teemadele mis kõik vaikselt hääbuvad. Mina pole siiamaani aru saanud mismoodi ilma vardata kasti õlitaset ikkagi kontrollitakse. Lihtsaim versioon on muidugi selline, et teeninduses on olemas varras ja selle järgi vaadataksegi. Ja asja iva on vististi selles, et rahvas ikka firmaesinduses käiks.

Ka ise pole osanud õlivahetusprobleemile siiani lahendust leida, kaalumisel on kolm varianti:
1. Vahetan õli märjamaa teeninduses. Seal tundub vähemalt jutu järgi kõige kompetentsem mees olema. Pikad järjelorrad ja suhteliselt kauge sellise pisikese töö jaoks paraku.
2. Taket. Jutt oli väga ebalev, filtri peab ise eraldi hankima, telefoni teel ühendust ei saa...
3. Hangin õlivarda ja vahetan ise õli ja filtri.
Esialgu tundub kolmas variant kõige mõttekam olevat, probleem on ainult sobiva varda leidmisega.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Marxnec
huviline

Registreerunud 10.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Quattro

postitati 27.10.05 19:48 Tsiteeri

A6 kastiõlivahetus suht lihtne .....
*punn lahti(alumine kork) ja vana õli välja
*põhi alt ja vana filter maha
*uus filter ja põhi uue tihendiga kylge
*kyljepealt punn maha ja õli sisse ( kas kollane või siis punane... minu vahetusnorm oli mingine 3,6 l vict)
... mootor tööle ja proovid kõik käigud läbi .... kylmalt peab õli olema selle küljepealese punni servani ....
.... sellega siis vahetus piirdubki :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.4% - SQL: 79.6%]