Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: bensiinipaagi pesu (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1105)
serk
huviline

Registreerunud 24.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi80 b4 2.3

postitati 10.10.05 17:32 Tsiteeri
bensiinipaagi pesu

Oskab ehk keegi öelda kuidas seda seest pesta(puhastada) ja mis vahenditega?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Teder
huviline

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Kia Sportage

postitati 10.10.05 17:49 Tsiteeri

Olen seda teinud audi 100 sigaril. Päris sitt on teha. Võtsin paagi maha valasin puhast bensiini sisse ja välja. Seal sees oli selline plastik põhjas ja see hakkab selle sodi eemaldamist takistama. Kui see paak roostetab siis on seda natukese ajapärast jälle. 1 kuu möödudes oli minuarust jälle sama kogus roostet paagis. Sigaril saab pagasnikust kah paagile ligi. Võtad pumba koos korpusega välja ja siis lihtsalt mingi pritsiga imed selle sitta paagist välja. Ole ettevaatlik kokku panemisel, et ei vigastaks näidiku ujukit ja selle varrast. See jutt oli kõik audi 100 (sigar) ei tea kas B4 sama on. Rõhutan ka veel seda et kui paak roostetab ei peata seda suuresti millegagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 10.10.05 17:57 Tsiteeri

Ma tegin suvel kui ilmad soojad olid. Soovitus, selle toru kättesaamiseks: kisud tagumise ratta koos logariga maha.
Bena sai peenikese voolikuga välja imetud.
Lõpuks pesin pesupulbri ja veega mitu korda läbi ja siis nõrguma. Mul oli 88 kone ja roostet sealt küll ei leidnud, pigem selline peen liiv ja nö. abrasiiv, mis pumba hästi kulutab. Ühesõnaga mahavõtmine on suht kole töö, a tagasi kokkupanek on lihtne :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.7% - SQL: 79.3%]