Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: mootor keerab küünlad tuksi!! (Vastuseid: 22 | Vaatamisi: 1795)
eXimas
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3

mad.gif postitati 08.10.05 16:18 Tsiteeri
mootor keerab küünlad tuksi!!

Tere
asi selline et vana sigar 2,3 mootoriga keerab küünlaid metsa (tean et saab küünlaid korda veel)panin korralikud küünlad pelae panin käima tööötas ilustio mootor läx soojax ..jätsin seisma ja mõne minuti pärast läx ilusti ueusti käima!! aga järgmine päev panen käima töötab 3 silindriga (podiseb ehk küünalad täis)Proovisin siis yhe magnetoga küünlaid säde toimus kuskil seal sees ja oli hästi väike!!!!Tahax siis teada ehk kellegil on sama probleem olnud et milles viga on!!!?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
maert1
huviline

Registreerunud 01.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.05 16:37 Tsiteeri

sa ei arva et asi äkki küünla juhtmetes või jagaja kaanes:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 08.10.05 17:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: eXimas
Tahax siis teada ehk kellegil on sama probleem olnud et milles viga on!!!?

Vale küttesegu?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 08.10.05 19:23 Tsiteeri

Igasugused mootori valed seadistused võivad keerata küünlad tuksi.Ise olen 1 silindri kolvirõnga purunemise tagajärjel 3x päevas küünalt vahetanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eXimas
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.05 07:08 Tsiteeri

Jah isa mul kah arvas et viga on küttesegus!!! aga nuh ta vanem mees ja oskab ringi käia aint karbutaatoriga ..aga see aju käib ylejõu!!!! On võimalik kuidagi küttesegu seadistada yldse ve? ilma mingeid kiipe juurde ostmata!!!?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
alar Q
huviline

Registreerunud 16.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.05 07:47 Tsiteeri

2.3 mootril on pritsepea juures vąike auk, kust on vņimalik peenikese lapik-peaga kruvikaga segu keerata. aga peale segu reguleerimist pead ka tłhikąigukruvi ja słłdet sąttima, et asi korralikult tņņle hakkaks/jąąks. ise soovitan sul minna kuhugi autoremonti tņņkotta ja lasta neil see ąra teha - saad ka kohe heitgaasid ąra kontrollida, et hiljem łlevaatusel ei tuleks probleeme. ise lasin selle kņik ąra teha DIA-s ja jąin tulemusega vąga rahule. aga kui sooviud odavalt ląbi ajada, siis peale 19. okti vņin sulle nąidata, kus need kruvid kņik asuvad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eXimas
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.05 08:48 Tsiteeri

ńujah sa elad suht kaugel!!Aga pilte umbes ei saa teha ve? sisi ma otsin ise yles!!!

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 09.10.05 13:01 Tsiteeri

kui jama ainult osas silindritest, võib olla pihustite või pritsepea probleem

eXimas
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.05 15:55 Tsiteeri

viga rändab silindrirites ringi !! algul pexis aint yhe küünla täis nüüd 2 tükki korraga juba!!(auto on kuu aega olnud mu käes ja remondin seda)ja milline küünal otsab annab on loterii!!!

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.05 17:08 Tsiteeri

sellisel juhul uuriks küll alustuseks jagaja kaant ja rootorit ning seda juhet, mis süütepoolist jagajasse tuleb...

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 09.10.05 20:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alar Q
2.3 mootril on pritsepea juures vąike auk, kust on vņimalik peenikese lapik-peaga kruvikaga segu keerata. aga peale segu reguleerimist pead ka tłhikąigukruvi ja słłdet sąttima, et asi korralikult tņņle hakkaks/jąąks. ise soovitan sul minna kuhugi autoremonti tņņkotta ja lasta neil see ąra teha - saad ka kohe heitgaasid ąra kontrollida, et hiljem łlevaatusel ei tuleks probleeme. ise lasin selle kņik ąra teha DIA-s ja jąin tulemusega vąga rahule. aga kui sooviud odavalt ląbi ajada, siis peale 19. okti vņin sulle nąidata, kus need kruvid kņik asuvad.

.3 mootril on pritsepea juures vąike auk, kust on vņimalik peenikese lapik-peaga kruvikaga segu keerata.---ei soovita ise näppima hakata kuna okmad vitsad pärast. diagnost!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.05 10:51 Tsiteeri

Mul sarnane teema, ainult et vahest kaob ära. Just sügise tulekuga on tekkinud, et külmema mootoriga tuure üles võttes ( käikudega kiirendades) auto jõnksutab, st. et üks silinder jamab. Ja hetkel pole aru saanud, kas viga küünlajuhtmetes-küünaldes ( said aasta tagasi uued pandud) või siis liiga rikkas küttesegus. pikemal sõidul jõnksutamist ei tähelda. Aga midagi sarnast kui sul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
eXimas
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.05 16:27 Tsiteeri

hmm ma olen aint arki sõitnud ja sisi said just uued küünlad pelae topitud ja uus aku kah ja siis küll kiirendas korralikult lasin veel päris suurte tuurideni!!aga mul licalt külma mootoriga käivitades 1-3 küünalt koolevad ära!!!vähemalt praeguseks pole rohklem koolenud!!!Minu arvamus on et mul on kütteseguga probleeme!!ja nuh asi jätab vahele kah vahepeal!!

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.05 21:26 Tsiteeri

kui probleem tekib külmast peast, siis äkki külmkäivituspihusti uputab osa silindreid üle?

eXimas
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.05 17:32 Tsiteeri

hmm:P mai eta igastahes tühikäigul ei taha yldse käima minna asi pean sie juurde vajutama !!!pedaaliga!!! kuigis eda vist sissepritsega ei või teha!!!

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.05 21:33 Tsiteeri

normaalselt toimiva süsteemi puhul pole seda vaja...

kas käivitusega sama jama nii soojalt kui külmalt?

eXimas
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.05 12:14 Tsiteeri

soojalt tuleb kah ikka juurde vajutada aga vähem!!!

krooni
huviline

Registreerunud 13.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80

postitati 14.10.05 14:28 Tsiteeri

Milline pritsung on .Mehaaniline või sähkö? mehaaniline tavaliselt lollitab kui bensufiltrid umbes,tagasilaske klapp tuksis,pump lahja,pihustid läbi jne.

eXimas
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.05 17:44 Tsiteeri

hmm mai teagi 88 aasta :P!!! 100 igatahes

eXimas
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.05 12:39 Tsiteeri

nii mässasin täna natuke asjaga ja jõudsin järeldusele et küttesegu on mööda !!!! aga veel on asi selles et mu generaator ei tööta korralikult:S niiet nüüd vaja genekat ja kui kellegil on 2,3 genekat see peax olema siis antke teada!!!või generaatori harjasid!!

Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.05 12:52 Tsiteeri

Mina käisin paranduses ( küll muul põhjusel) kuid selgus asi, et kütusetorud olid roostes ning lasid õhku sisse, mis omakorda rõhud valeks muutis. Mul oli probleemi katkumisega. Nüüd torud vahetatud ja ka katkumist enam pole. Kuigi, geneka seisukorda ma ei tea.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
eXimas
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.05 20:14 Tsiteeri

nuh ma mässasin natuke täna mootoriga sain tühikäigu korda aga küttesegu on ikka “metsas ja genekas ei tööta:S selle ilmselt pexis neid küünlaid kah täis kuna aku oli täiesti uus peal ja ilma laadimata veel!!!! nüüd laadisin ära ja nüüd laksust käima!!!!

eXimas
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.05 20:16 Tsiteeri

śelline küsimus veel et !! Kas 90A geneka harjad või šokolaad sobib 110 A-le mul yx 90A varux aga tollel kinnitus teistsugune ja ma arvan et sellel prageusel genekal on harjad ära kulunud!!!!!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.4% - SQL: 74.6%]