Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: mootori õlitaseme mõõtmine (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1726)
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 04.10.05 07:38 Tsiteeri
mootori õlitaseme mõõtmine

Tere! Probleem suhteliselt tobe aga tõsine :) Nimelt ei saa ma oma audil õlitaseme mõõtmisega hakkama. Vanal audil (B3) oli lihtne, teve varras oli metallist ja oli kenasti näha palju oli. Uuel aga (100 C4) on selle varda otsas see oranz plastmassist jubin. Ja mõõda mismoodi tahad, ikka on see ülepea õliga koos. Õli palju olla ei tohiks. Mis ma tegema peaks,et seda näitu normaalselt lugeda saaks? Äkki vaja seda mõõtmiskanalit kuidagi puhastada?

Tänudega
Hannes

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 04.10.05 08:27 Tsiteeri

No õlitaseme loed sa ikka välja ju metallist varda otsalt ... oranz on ju ainult käepide ja õlivarda toru otsik ka vist !! See osa mis õlitaset näitab on ainult mingi 5 cm pikk ja liigub vabalt ka selles oranzis õlivarda toru otsikus. Enne puhastad paberi või lapiga ära ja siis torkad uuesti lõpuni sisse, et lugem saada ... ja mootor võiks seista, muidu ei saa selget lugemit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 04.10.05 09:04 Tsiteeri

Soovitan varda sisse lükata ja välja tõmmata niimoodi, et käepide on autoga risti. Muidu võivad tõesti plastmassist otsiku need küljed, kust näidu lugemine toimub, õliseks saada, kuna puutuvad pöörde koha peal vastu toru õliseid seinu. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 04.10.05 10:12 Tsiteeri

Paistab, et mina olen valesti asjast aru saanud, kuigi nii C4'a 2,0 kui ka 2,8 mootoriga kokku puutunud, nii et enam nõu ei anna siin :-(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 04.10.05 10:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hannespoiss
Tere! Probleem suhteliselt tobe aga tõsine :) Nimelt ei saa ma oma audil õlitaseme mõõtmisega hakkama. Vanal audil (B3) oli lihtne, teve varras oli metallist ja oli kenasti näha palju oli. Uuel aga (100 C4) on selle varda otsas see oranz plastmassist jubin. Ja mõõda mismoodi tahad, ikka on see ülepea õliga koos. Õli palju olla ei tohiks. Mis ma tegema peaks,et seda näitu normaalselt lugeda saaks? Äkki vaja seda mõõtmiskanalit kuidagi puhastada?

Tänudega
Hannes

Torkad mõned minutid peale seismist puhastatud õlivarda uuesti sisse ja õlinäit peab normi piiridesse jääma.
Kui ei jää, siis on midagi valesti.
Lihtne nagu õlitaseme mõõtmine ikka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.5% - SQL: 83.5%]