Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Autorendi soov = uus laine tasuta kõneminutite kogumiseks? (Vastuseid: 0 | Vaatamisi: 1003)
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

mad.gif postitati 28.09.05 00:10 Tsiteeri
Autorendi soov = uus laine tasuta kõneminutite kogumiseks?

Täna sain sellise huvitava e-maili:
"Ma tahan rentida teje auto. Kas on võimalik? Palun helistage!!! Mob .53 446 ***"
See on vist Simpli number, mille puhul saab kõne vastuvõtja tasuta minuteid? Kui mu kahtlused õigeks osutuvad, on vast keegi teinegi sellise maili saanud? Tõenäoliselt on mu mailiaadress korjatud üles carratingu lehelt (ei ole mujal oma autosid nagu reklaaminud). Tõsiseltvõetavaks ei oska seda kuidagi pidada, kuna mul seal üleval 4 autot - ei ole mainitud millist autot tahab rentida, nö standardtekst mida lihtne kõigile saata, nagunii ühtegi neist rentida ei kavatse, ka mitte ostuhinna eest:D. Samas on seal väga selgelt kirjas, et ma ei ela üldse Eestis, nii et tundub olema jälle üks päris osavalt seatud konks lollide (ahnete) püüdmiseks:o? Noh vahet pole, nagunii ma siit kaugelt talle helistama ei hakka, veel vähem midagi rentima:D

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 21.7% - SQL: 78.3%]