prii
huviline
Registreerunud 27.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: soetamisel
|
|
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.09.05 18:02
|
|
|
Link
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.09.05 18:39
|
|
|
Jah, tean seda autot hästi...
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 28.09.05 06:32
|
|
|
See on üsna lahja seletus: käigukast automaat. Võib olla kas Tiptronic või Multitronic. Viimasest, arvan, hoia eemale.
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 28.09.05 06:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: andres
See on üsna lahja seletus: käigukast automaat. Võib olla kas Tiptronic või Multitronic. Viimasest, arvan, hoia eemale. |
Miks ?
|
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 28.09.05 06:50
|
|
|
Nelivedu ja multitronic?????? olen nagu kuulnud, et sellist kooslust ei
pakuta....aga vb. ka eksin.
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 28.09.05 07:20
|
|
|
Nelikveo osas jään vastue võlgu, ei oska tõesti öelda, kas on paigaldatud või mitte. Kuid töökindluse osas jääb mulje, et väga-väga ebatöökindel on
see asi. Ma ei tea, kui palju neid eestis leidub, kuid millegi pärast on neid üsna palju remonditud. Ning remont on kallis, garantiid, nagu ma aru
sain, isegi Reval ei anna - juhus, kus ühe masina kasti ei saadudki korralikult tööle. Ning nahka keerab arvatavasti õli õigeaegne mitte vahetamine,
mille tulemusena lamellid kuluvad. Lamellid ise pidid suht vähe maksma, kogu kasti vajadus nii ~2000 eeki, kuid kogu töö - esiots laiali, kast maha
ning laiali ning siis kokku tagasi ja alla - nii 25k laks on. 
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.05 14:55
|
|
|
See on üsna lahja seletus: käigukast automaat. Võib olla kas Tiptronic või Multitronic. Viimasest, arvan, hoia eemale. |
Mis seletus Tiptronic või Multitronic!?
Sellel autol on Tiptronic nagu KÕIGIL NELIVEOLISTEL AUDIDEL ning kõigil esiveolistel on Multitronic (alates teatud aastast vist oli 04)
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.05 14:57
|
|
|
Nelikveo osas jään vastue võlgu, ei oska tõesti öelda, kas on paigaldatud või mitte. Kuid töökindluse osas jääb mulje, et väga-väga ebatöökindel on
see asi. Ma ei tea, kui palju neid eestis leidub, kuid millegi pärast on neid üsna palju remonditud. Ning remont on kallis, garantiid, nagu ma aru
sain, isegi Reval ei anna - juhus, kus ühe masina kasti ei saadudki korralikult tööle. Ning nahka keerab arvatavasti õli õigeaegne mitte vahetamine,
mille tulemusena lamellid kuluvad. Lamellid ise pidid suht vähe maksma, kogu kasti vajadus nii ~2000 eeki, kuid kogu töö - esiots laiali, kast maha
ning laiali ning siis kokku tagasi ja alla - nii 25k laks on.
|
Mingit esiotsa ei võeta lahti, Raval annab kastile garantii, Tiptronicu kapp remm läheb sinna 25 kanti, kõige suurem summa kast maha-peale on Revalis
10h ehk siis 10x tunnihinne...
Ma olen ise isiklikult võtnud kõigil Audi mudelitel kaste maha-peale ja pole kunagi esiotsa puutunud...!!!
Või vahetatakse kuskil kolvirõngaid sumpsu kaudu!?
|
|
|
|