blizzard100
huviline
Registreerunud 21.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 1.8 S
|
|
postitati 21.09.05 16:51
|
|
|
Õli kadu meeletu
Autoks siis audi 80 1.8 s, ja probleem selles et võtab õli. Sai küll klapisaare tihendid ära vahetatud, suht otsas nägid välja eelmised, kui õli võtab
ikka veel ja võtab rohkem kui eelmiste klapisaare tihenditega, kas on selline võimalus et vahetuse ajal on midagi valesti tehtud, või on mingi
järgmine asi otsas omadega, kõlvirõngad? Aga siinsamas ka kohe uus ksimus et palju maksab mootor audi 80 1.8 s?Siis on ka mootoril veel üks selline
probleem et kui käima panna siis lõõb korrax nagina sisse, aga kohe kaob ära ka?
Aitähh vastuste eest!
|
|
|
|
Renks
huviline
Registreerunud 07.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.09.05 18:04
|
|
|
õlirõngad kinni,lihtsam on remontida kui teine samasugune osta.
|
|
|
|
blizzard100
huviline
Registreerunud 21.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.09.05 18:11
|
|
|
jah, kõige imelikum on veel see et sa just remondis käidud ja peale seda hakkas just õli võtma, sa remondis uued klapisaare tihendid pandud
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
postitati 21.09.05 18:20
|
|
|
Ja kui siiski mootorit peaks vaja minema siis:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=19658#pid145275
PS! Kindlasti on lihtsam ja paljupalju odavam mootor ringi visata kui hakata mootorit remontima. Rõngaste vahetamisest reeglina ei piisa, silindrid on
tavaliselt vaja ka remontmöötu puurida. + 100 muud asja.
|
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
|
Renks
huviline
Registreerunud 07.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.09.05 18:41
|
|
|
puurida on vaja siis kui on kulunud aga kui õlirõngad on niisama kinni (näiteks pole viitsitud õli vahetada)siis piisab ka uutest originaalmõõdus
rõngastest.ja uue (teise vana)mootori panemine ei pruugi kokkuvõttes odavam tulla.
|
|
|
|
blizzard100
huviline
Registreerunud 21.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.09.05 19:11
|
|
|
eks vaatab veel, eks viib korra sinnateenendusse tagasi ja vaatab mis siis saab, aga te võite mulle selle probleemi kohapealt veelnõu anda, äitähh!!!
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
|
postitati 21.09.05 21:08
|
|
|
Kui mingid odavad pooletoobised klapisääretihendid asemele panna, võibki tulemus lõpuks olla hullem kui enne vahetust - nägi millalgi ise ka, kuidas
sellised tihendid klapipuksi otsast lahti pääsesid ja klapisäärega koos üles-alla liikusid
|
|
|
|
|
|
Vanja
huviline
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: hetkel liikurita
|
|
postitati 22.09.05 05:42
|
|
|
Ära nüüd kiirusta kohe mootori ostuga, seda jõuad alati teha. Soovitaksin sul kõigepealt kontrollida, kas karteri tuulutus töötab ilusti. Minul oli
sama jama, et mootoris justkui kõik peaks olema korras kuid õli kadu oli meeletu, ca liiter 100 km peale, kus juures kusagilt ei tilkunud. Minul oli
lõpuks viga selles, et see kummilõdvik, mis asetseb karterituulutuse toru otsas (klapikaane peal) oli vanadusest rabe ja igasugu sodiga ummistunud.
Puhastasin ta ära kuid kumm oli juba väga rabe ja nii läkski vahetusse. Praegu ei võta mul õli rohkem kui liiter hoolduste vahel ehk siis 15tuh. km
peale.
|
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
|
postitati 24.09.05 19:21
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: blizzard100
jah, kõige imelikum on veel see et sa just remondis käidud ja peale seda hakkas just õli võtma, sa remondis uued klapisaare tihendid pandud
|
Järelikult sitalt tehtud, mis sitasti see uuesti.
|
|
|
|
blizzard100
huviline
Registreerunud 21.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 25.09.05 06:49
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: forsin
|
Järelikult sitalt tehtud, mis sitasti see uuesti. |
vb tõesti
|
|
|
|
blizzard100
huviline
Registreerunud 21.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.10.05 18:57
|
|
|
aga kaskeegi oskaks mingit õli lisandit soovitada, äkki(!) võib see probleemidele lahenduse tuua, nt kui õlirongad kinni?
|
|
|
|
pahadeplaneet
Bännitud
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4
|
|
postitati 01.10.05 19:34
|
|
|
aga kaskeegi oskaks mingit õli lisandit soovitada, äkki(!) võib see probleemidele lahenduse tuua, nt kui õlirongad kinni? |
Enne õli vahetust peaks mootorisisepesu tegema.
aga mina arvan et need sääretihendid või 1 neist on lihtsalt lahti tulnud.
muidu mis see tk hind oli neil tihentitel?
|
|
|
|
puruvana
huviline
Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 b7
|
|
postitati 01.10.05 20:11
|
|
|
sama jama on ka mul, käivitades lööb nagina sisse vahel kaob ja vahel mitte, õli võtab ka parasjagu ja eile käisin küsimas milles probleem võib olla,
siis avastasin et õlivarda juurest laseb läbi või ajas sealt üle ostin uue varda otsiku ka peale ju nüüd näeb, mis näitab.
|
|
|
|
jr
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 15.02.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.10.05 21:40
|
|
|
mootor
oleks pakkuda,3500.- proovimisvõimalus .5270124
|
|
|
|
blizzard100
huviline
Registreerunud 21.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.10.05 20:08
|
|
|
Mõtlesin mootorisse panna Valvoline õlilisandit " valvoline oil treatment". Et äkki päästab see õlirõngad lahti kui need on kinni jäänud. Seda ma ei
oska õelda mis nende tihendite hind võis ollasest poleneid ise ostnud, neid oli muid 4tk pakis. Kui selle peale rohkem mõtelnud olen siis julgeksin
panustada õlirõngaste peale. Kui surved ära mõõta siis kas see annab tulemust, et teada saada kus võib kõige rohkemõli läbi ajada?
|
|
|
|