must_ratsu
huviline
Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: quattro coupe
|
|
kas saab roolist vahetykki teha???-lukku-
mul tekkis selline idee et oleks vaja seda vahetykki uue ilusama rooli paigaldamiseks,aga pole kindel kas vana .nn. originaal rooli peale on võimalik
ehitada ja kas see jääb ok või on sellisel juhul tegemis täieliku por*noga???kas on selliseid inimesi kes on sellise asjaga tegelenud???või on ehk
kellelgi pakkuda sellist vahetykki mis mulle abiks oleks!????
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Et ülevaatuselt läbi saada ja et asi ohutu oleks, peab nii roolil kui ka vahetükil olema valmistaja sertifikaat. Pole just kuigi mugav, kui rool
ohuolukorras pihku jääb.
|
|
|
pahadeplaneet
Bännitud
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Et ülevaatuselt läbi saada ja et asi ohutu oleks, peab nii roolil kui ka vahetükil olema valmistaja sertifikaat. Pole just kuigi mugav, kui rool
ohuolukorras pihku jääb. |
Ära kujuta ette omale asju
sama lolljutt et alpine võimu taga mängib alpine fuufer kõige paremini.
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
|
Lihtsam oleks sündmusi ennetada, kui pärast tagajärgi kannatada.
Black'i öeldu on tõsi !
|
|
|
|
pahadeplaneet
Bännitud
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: must_ratsu
mul tekkis selline idee et oleks vaja seda vahetykki uue ilusama rooli paigaldamiseks,aga pole kindel kas vana .nn. originaal rooli peale on võimalik
ehitada ja kas see jääb ok või on sellisel juhul tegemis täieliku por*noga???kas on selliseid inimesi kes on sellise asjaga tegelenud???või on ehk
kellelgi pakkuda sellist vahetykki mis mulle abiks oleks!???? |
mina tegin originaal roolist omale sportrooli vahetükki.
seletada ma seda ei viitsi sest see ole mingi teadus. vaja on 60mm välimise mõõduga toru seina paksus 2mm pikkus kuskil 10cm
ketaslõikurit,keevitust,ajusi
|
|
|
Arts
huviline
Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Coupe GT
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pahadeplaneet
Tsitaat: | Algselt postitas: pahadeplaneet
Tsitaat: | Algselt postitas: must_ratsu
kellelgi pakkuda sellist vahetykki mis mulle abiks oleks!???? |
mina tegin originaal roolist omale sportrooli vahetükki.
kui sa veoka alla ennast sõidad siis on jumala pohui mis paberid su vahetükkil ja roolil on
seletada ma seda ei viitsi sest see ole mingi teadus. vaja on 60mm välimise mõõduga toru seina paksus 2mm pikkus kuskil 10cm
ketaslõikurit,keevitust,ajusi | |
Teha saab kõiksugu asju aga ülevaatuselt sellega läbi ei saa. Samamoodi peab ka mitte tehase poolt paigaldataval roolil sertifikaat olema.
Vana auto on must auk!
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
|
pahadeplaneet lõpeta see mõttetu lahmimine, ma võin ka peedist pesumasinale trummli teha aga nii need asjad ei käi ja roolile EI või ise teha
vahetükki ja nii roolil kui tükil PEAB olema sertifikaat. see et sina käid ülevaatusel ainult dokumentidega või tuttava juures on sinu asi. meie siin
lähtume seadusandlusest ja nõuetest!
minul on nii roolil kui vahetükil sertifikaat olemas ja 1 mure vähem jälle
|
|
|
pahadeplaneet
Bännitud
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rass
pahadeplaneet lõpeta see mõttetu lahmimine, ma võin ka peedist pesumasinale trummli teha aga nii need asjad ei käi ja roolile EI või ise teha
vahetükki ja nii roolil kui tükil PEAB olema sertifikaat. see et sina käid ülevaatusel ainult dokumentidega või tuttava juures on sinu asi. meie siin
lähtume seadusandlusest ja nõuetest!
minul on nii roolil kui vahetükil sertifikaat olemas ja 1 mure vähem jälle |
Lahmib edasi. palju asju ei tohi teha varsti ei tohi ise spoilat kah kodus teha, aga kui politsei mu kinni peab küsib rooli pabereid ja mul neid
pole kas siis pean kohapeal rooli maha võtma ja ilma edasi sõitma analoogselt toonkilega et kakku kohapeal maha. täitsa julm oleks ilma roolita koju
sõita.
|
|
|
kalev440
huviline
Registreerunud 09.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI-80 1,8 88a.
|
|
Kordusülevaatusele saatmine on ka juba leiutatud,samamoodi ei pea sa ju pragunenud esiklaasi teeääres vahetama
Nr.256
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
|
teema kisub valele rajale, ilmselt on teema algatajale siit ka piisavalt infi tilkunud.. alati saab kõike aga kas nii ka õige on...
case closed
|
|
|