Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: numbritule pirn (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 3600)
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 14.09.05 18:53 Tsiteeri
numbritule pirn

Mure järgmine: C4 avant-i ükst tagumine numbrituli ei tööta. Kuidas ma selle vahetada saan? Tule klaasi kruvisin lahti(kinni oli kahe kruviga), aga seda kätte ei saanud.Selline tunne oli, et jääb kuskile numbrialuse taha kinni. Kakkusin selle siis maha, aga ikka tule klaasi kätte ei saanud. Kas peab siis terve selle plastikust juraka mis seal kahe tagatule vahel on maha võtma? Ja kuidas see üldse sealt lahti tuleb?

tänudega
Hannes

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 14.09.05 19:51 Tsiteeri

Peab ikka lahti tulema, oma C4 sedaanidel olen kyll kindlasti vahetanud. A4'l on nii et numbrialus jääb ette ja kogu pirnisüsteem välja ei mahu, küll aga on ta parajasti irvakil, et saab pirni ära vahetada ...
Oma autoga olen nyyd niikaugele jõudmas et hõõglambid on terve masina peale veel ainult esituledes, muu on kõik LED tehnoloogia. Saaks veel ette ka Xenon'id ... ;-)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sixkiller
huviline

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,6 Avant 92'a

postitati 20.10.06 16:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hannespoiss
Mure järgmine: C4 avant-i ükst tagumine numbrituli ei tööta. Kuidas ma selle vahetada saan? Tule klaasi kruvisin lahti(kinni oli kahe kruviga), aga seda kätte ei saanud.Selline tunne oli, et jääb kuskile numbrialuse taha kinni. Kakkusin selle siis maha, aga ikka tule klaasi kätte ei saanud. Kas peab siis terve selle plastikust juraka mis seal kahe tagatule vahel on maha võtma? Ja kuidas see üldse sealt lahti tuleb?

tänudega
Hannes

Täna peeti politsei poolt kinni ja öeldi, et numbrituled ei põle. Siit siis küsimus, mis pirnid sinna sisse käivad ja kuidas siis täpselt C4 Avant 92a numbritulede pirne vahetada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.06 17:01 Tsiteeri

ise just eelmine nädal vahetasin ka numbritulede pirne, mõlemad olid pimedad.
numbri võtad ära, siis keerad numbrialust lahti. täitsa lahti ei peagi keerama, lihtsalt kruvi veidi lahti ja siis lükkad numbrialuse nii alla kui võimalik, siis keerad tulede klaasidel kruvid lahti ja klaas tuleb piisavalt palju lahti, et pirn kätte saada. natuke tuleb võib-olla kruvikeeraja otsaga aidata.
võta pirn välja ja mine sellega poodi, numbritulede pirne saad ka näiteks prismast - mul 2 tk maksid 10 krooni. ja siis paned uue pirni asemele, natuke pusimist on, aga ei pea klaasi eest täitsa ära võtma, saad ilma ka uue pirni sisse lükata.

et siis kokkuvõttes - kahe numbritule vahetus võttis mul aega 5 min ja maksis 10 krooni :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 20.10.06 18:52 Tsiteeri

B4-jal sobisid numbrituledesse samad pirinid, mis parktuledelegi. Panin Philips Bluevisionid ja tulemus on palju parem, numbrimärk liigagi hästi valgustatud :D
Vahetusest niipalju, et kruvidega käisid numbritulede klaasid (tegelikult küll plastmassist :P) ära, vanad pirnid pesadest välja, uued asemele ja korras, C4 kohta ei oska öelda.

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 20.10.06 19:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
B4-jal sobisid numbrituledesse samad pirinid, mis parktuledelegi. Panin Philips Bluevisionid ja tulemus on palju parem, numbrimärk liigagi hästi valgustatud :D
Vahetusest niipalju, et kruvidega käisid numbritulede klaasid (tegelikult küll plastmassist :P) ära, vanad pirnid pesadest välja, uued asemele ja korras, C4 kohta ei oska öelda.
sama moodi:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.06 20:55 Tsiteeri

oh üllatust et just täna see teema esile tekkis sest eile ütlesid ka minu nr tuled üles. üks ütles et pole-vöibolla juba ammu pold, ei tea. nimelt mul on millegipärast kas siis eelmise omaniku vöi juba välismaal pandud lisaks pirnile ka väike nael :D
asjal mina pointi ei näe. panen homme uued pirnid. aga milleks nael? eelnevatele ütlen et ka mina kogu pirni pesa kätte ei saa vaid urgistsen kaugelt.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 21.10.06 16:48 Tsiteeri

Hmm enda isendil tulid need suht kergelt välja isegi numbrialust puutumata. Sisu oli aga nii roostes, et ei hakanud vanadega üldse jändama ~110-130 eeku oli vist uus sisu. Klemme tuli kah vähe puhastada enne tagasi toppimist. Pirn läheb metallsokliga 4w.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 22.10.06 15:17 Tsiteeri

Kaasa arvatud avandil on sama lihtne vahetada numbritule pirne kui sedaanil, ise asi on see milline seal nr. kinnitus on siis võib küll asjaga kitsaks jääda. Aga eelpool mainiti ka B4 kabariidi pirne siis ühel isendil (teadmisega et ka pargid on samad mis nr. pirn)olid hoopis ilma metall tagumikuta pirnid :o

Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.06 15:23 Tsiteeri

B3 on ka tavaline väike 4w parktule pirn numbrituleks. Samas B3 ja b4 jal kahtlustaks siis kui kumbki numbrituli järsku enam ei põle hoopis pagasniku juhet.

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 22.10.06 17:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jan-kos
Aga eelpool mainiti ka B4 kabariidi pirne siis ühel isendil (teadmisega et ka pargid on samad mis nr. pirn)olid hoopis ilma metall tagumikuta pirnid :o

Ei oska kommenteerida, mul läksid metallsokliga 4 watised pirnid sinna, täpselt sellised nagu kabariidi pirnidki.

sixkiller
huviline

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,6 Avant 92'a

postitati 22.10.06 19:45 Tsiteeri

Niih, saigi vahetatud need pirnid, ei ole midagi müstilist, ei kinnitusel ega ka pirni tüübil..

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 24]
[PHP: 33.2% - SQL: 66.8%]