Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: kas porche r4 või audi r5? (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1289)
quattro18
huviline

Registreerunud 03.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 coupe ja audi 80cs

postitati 05.09.05 18:42 Tsiteeri
kas porche r4 või audi r5?

Mul on vanakerega audi 80 (1982) ja olen mõelnud võimsamat mootorit vahele panna.Saadaval on Porche 2,0 92kw,kuigi ei tea kas see sinna vahele istub-põhimõtteliselt peaks,aga päris kindel pole,teine varjant oleks 1,9 karpa 85 kw audi coupe mootor.Porche on muidugi täispritse!
kui kellegil on midagi paremat pakkuda,või soovitada,siis palun kirjutage !!!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 06.09.05 06:10 Tsiteeri

Audi r5 ikka kindel, et sobib. Hääl on ka ilus.
Ise otsiksin 2,2 r5, sel on 100kw.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 06.09.05 07:57 Tsiteeri

Mis sul seal originaalis vahel oli? Kui oli R4, siis otsi R4 mootor uus. Kui R5, siis otsi R5. Nimelt mootorikinnitustega sa vaevalt viitsid mässama hakata.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
quattro18
huviline

Registreerunud 03.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.05 18:43 Tsiteeri

mul ikka 1,6 r4 ühe lööriga karpa,r 5 mootor peaks muidu minema,ainult käigukasti padi ja kinnitus peaks olema teistsugune,porchel on sama kast,mis audi r5 mootoril,plokk on sama mis r4 audil!
Põhimõtteliselt tahaksin ma audist ehitada sellist masinat,millega lihtsalt nädalavahetusel natuke linnas tsillida ja kiirendamas käia!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.05 18:49 Tsiteeri

Minuteada on ikka R4 ja R5 motodel ka mootori padja kinnitus teises kohas + veel see et radikas on küljepeal (samas need kohad on tema jaoks isegi olemas, vähemalt nii oli minu vanal R4 100l)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
quattro18
huviline

Registreerunud 03.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.05 17:23 Tsiteeri

ma unustasin mainida,et mul veel tegelikult 2 vanakerega audi kupeed,neil r5 mootorid (1,9 sad karpaga)mis natuke hõredad,kuid radikaid ja muid värke mul r5 le mul on,aga tegelt tahaks pritsung mootorit? kui aga kellegil on head r5 t koos karpaga,siis oleks ostust huvitatud küll!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.5% - SQL: 78.5%]