ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 04.09.05 10:06
|
|
|
Küsimus C4 kohta
Jäi silma kuulutus 92a C4 kus on reklaamitud allaklapitav tagaiste. Kas ja millistel versioonidel sellist lisa üldse olemas on? Pean ikka sedaani
silmas. Müügiplatsil paari masinat vaadates tundus, et vist enamustel sellist võimalust pole? Ehk c4'ja omanikud kommenteerivad.
Tänud!
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 04.09.05 10:29
|
|
|
Suht vähe levinud lisavarustus. Minu omal alla ei käi. C4 sedaan oli uuena ikka rohkem esindusauto, mitte kaubik.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.09.05 08:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Suht vähe levinud lisavarustus. Minu omal alla ei käi. C4 sedaan oli uuena ikka rohkem esindusauto, mitte kaubik. |
Selge. Siis saan aru, et mõnedel üksikutel siiski on see võimalus?!
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 05.09.05 08:09
|
|
|
Arvatavasti oli võimalik tellida lisa varustusena tehasest. Aga kas selle arvelt on bena paagi maht väiksem, ei oska öelda. Sama teema ka C3
sedaanidega - reeglina vist allaklapitavat tagaistet ei ole? Kuigi olen kunagi ühe sellisega sõitnud, millel sai istmeid alla klappida.
Aga - oma silm on kuningas, müügi kuulutustes on igasugu huvitavaid (loe: naljakaid) asju autodele külge poogitud
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.09.05 09:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: andres
Arvatavasti oli võimalik tellida lisa varustusena tehasest. Aga kas selle arvelt on bena paagi maht väiksem, ei oska öelda. Sama teema ka C3
sedaanidega - reeglina vist allaklapitavat tagaistet ei ole? Kuigi olen kunagi ühe sellisega sõitnud, millel sai istmeid alla klappida.
Aga - oma silm on kuningas, müügi kuulutustes on igasugu huvitavaid (loe: naljakaid) asju autodele külge poogitud |
Selles just asi ongi, et ühes müügikuulutuses reklaamitakse sellist asja, iseenesest minu jaoks väga hea lisa, mõtlesin, et ehk c4'del esineb seda
tihemini kui c3'del. Samas ainult selle järgi masinat valida ei saa.
kuulutus ise on SIIN, ehk oskab keegi kommenteerida või on äkki keegi lausa vaatamas-katsumas käinud?
|
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 05.09.05 10:20
|
|
|
See seljatugi võib ju olla allaklapitav(arvatavasti avandi seljatoega asendatud)aga mis kasu sellest saab?Või on ka istme taga olev plekk
eemaldatud?
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 05.09.05 19:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MEEMEES
See seljatugi võib ju olla allaklapitav(arvatavasti avandi seljatoega asendatud)aga mis kasu sellest saab?Või on ka istme taga olev plekk
eemaldatud? |
Nendel, mis tehasest allaklapitavate tagaistmetega tulid, pole seal istme taga mingit plekki.
|
|
|
minenohh
huviline
Registreerunud 22.02.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.02.13 18:47
|
|
|
Taaselustan vana teema. Äkki oskab mõni teadjam mees öelda, kas sedaan 100-le, mille istmed pole allaklapitavad, saab panna külge allaklapitavad
tagaistmed? Või on konstruktsioon hoopis erinev?
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 09.02.13 19:07
|
|
|
Istmed istmeteks, aga mis sa istme taguse plekiga teeks?
|
|
|
|
minenohh
huviline
Registreerunud 22.02.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.02.13 19:35
|
|
|
Mõtlesingi, et äkki on mingi valmidus olemas, et lisad vajalikud kronsteinid või mis iganes detailid ning lõikad pleki vahelt ära.
|
|
|