Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 ei lähe käima (korras) (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1072)
photo123
huviline

Registreerunud 25.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.05 20:55 Tsiteeri
A6 ei lähe käima (korras)

Auto siis A6, 97a 2,4q automaat.mure siis selline, hommikul panin auto käima korra ja sõitsin 3-4m edasi. Raadio jäi mängima vaikselt kuskil kaheks tunniks. Õhtul aga oli plaan välja minna ja oh õudust auto ei käivitunud enam. Esimesel korral käivitades suri praktiliselt kohe välja ja rohkem enam süüdet keerates ei luba ka. milles võib probleem olla? Starter käib lihtsalt tühjalt ringi. Ennem ei ole sellist asja olnud.

Bensu on kolmveerand paaki, bensu pump ka töötab sest ühendasin selle vooliku lahti mis pritsugisse läheb ja pumbalöömisel tuleb bensu välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
photo123
huviline

Registreerunud 25.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.05 05:49 Tsiteeri

proovisin nüüd hommikul uuesti autot käivitada, ei midagi.

Autol on peal kaks immot. Originaal mis on võtmesees ja teine mis on signaga kaasas. See mis on signaga kaasas tuleb maha,aga see mis võtme küljes on kuidas ma seda kontrollida saan?

kui kellegil on häid ideid siis olen avatud nendele

asjaga on veic kiire ka

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 04.09.05 06:39 Tsiteeri

proovi lhtsalt akuklemm mõneks minutiks maha võtta ja pane siis tagasi ning proovi.On olnud juhuseid kus selline müstiline restart aitab.Sõbraga mul oli nii,et ta ketras aku pea tühjaks,panime siis minu aku peale, kuna juhtmeid ei olnud kaasas ja auto käivitus.Võtsime siis minu aku maha ja panime tema oma tagasi ja auto käivitus isegi selle pooltühja akuga.

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
photo123
huviline

Registreerunud 25.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.05 07:58 Tsiteeri

auto sain käima pärast võtmeküljes oleva puldi lahti tegemist. Võtsin patareid välja ja käima ta läxki. Ju siis lihtsalt ei tulnud tehase immo maha.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.7% - SQL: 83.3%]