Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Esiistmete osandamine (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 157)
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.26 11:48 Tsiteeri
Esiistmete osandamine

Konkreetsemalt teemaks A4/A5 B8/B8.5 esisitmed ning nende osandamine eemärgiga saada manuaalsetelt istmetelt kätte seljatugi ja istumisalus ning laduda need ümber elektrilistele istmetele.

Kõigepealt - on see üldse reaalses elus tehtav?
Loogika ütleb, et on

Järgmisena olen püüdnud mõlemaid istmed siit ja sealt poolt vaadata ning no ei saa mina aru, kuidason nii ülemine kui alumine pool raamidele kinnitatud.
Kas keegi on ehk sarnase töö juba ise varasemalt ära teinud ja oskab juhtnööre jagada?

Inimene on need ju välja mõelnud ja valmistanud ning need asjad peaksid olema niivõrd disainitud, et minu soov elektrilisele raamile sobivad istmeddetailid ümber tõsta ei ole suur probleem.

Pisut kehvem alternatiiv on vahetada ära vaid istmekatted, kuid see oleks juba niivõrd halvem variant, et me hetkel üldse päevaplaani ei võtaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 17.03.26 13:01 Tsiteeri

Olen B6/B7/C6 manuaalseid ja elektrilisi istmeid lahti kakkunud ja omavahel juppe "ristanud" (õigemini siis tõstnud ringi soenduse elemente ning vahetanud katteid jms), et saada kokku sobiv komplekt (täiselektriline soendusega poolnahk sisu). B6/B7/C6 istmed on oma ülesehituselt B8 omadele väga sarnased (erinevalt näiteks mingitest B5/C5 ajastu omadest), pigem ongi muutus eelkõige vaid visuaalne.

Kui paned pildid istmetest, mida omavahel ristata plaanid ja mida täpsemalt tulemuseks saavutada soovid, siis oskaks täpsemalt vastata, kas see võiks olla reaalne.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.4% - SQL: 83.6%]