Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Huvitav Asi see Audi Foorum (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 4634)
navigator
huviline

Registreerunud 21.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Allroad 2008 3,0TD Quattro, GAZ V8 bagi

postitati 28.08.05 05:47
Huvitav Asi see Audi Foorum

väga imelik asi......kust ma selle soovitaja võtan kui ma ju selleks siia tulingi et saada tuttavaks audi omanikega ja selle foorumi kasutajatega:(See foorum siis mõeldud vaid kinnisele ringkonnale. ja miks varjata oma ilusaid autosid????:mad::mad::mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.08.05 05:49

võhjeks sõna: turvalisus

oled foorumi kasutaja mingi aeg, käid osaled aktiivselt üritustel, saad rahvaga tuttavaks ja siis ühek hetkel saad ka teiste autosid vaadata kui enda autost teema teed :D

rahu...iga asi omal ajal siiski

siin siis kirjas

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
navigator
huviline

Registreerunud 21.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Allroad 2008 3,0TD Quattro, GAZ V8 bagi

postitati 28.08.05 05:52

kelle jaoks see foorum siis on??
minu arust on ikkafoorum sellinekohtkus saaks teistele näidata oma autot jne:(
tahaks tavainimesena ka vaadata ja uurida ja siis tekib ehk neilgi soov Audi osta!!!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 28.08.05 05:55

kõik on sinuga kindlasti nõus...aga kunagi ei tea kes on millise kasutaja taga ja enne kui sa pole end kuskil tutvustanud ei tehta sulle ligipääsu. Vastasel juhul on pätipoistel väga lihtne sobiv auto välja valida ja siis pihta panna :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cobra
huviline

Registreerunud 16.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0 TFSI

postitati 28.08.05 06:27

mina olen juba mitu korda küsinud seda "turvalisuse" luba aga mitte midagi pole vastatud....loobunud juba.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
piltnik
huviline

Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8TQ

postitati 28.08.05 06:45

mina pole nii kärsitu ja ilusate audide pilte leidub internetis ka mujal. iga asi omal ajal , usun mina.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 28.08.05 07:04

Tsitaat:
Algselt postitas: cobra
mina olen juba mitu korda küsinud seda "turvalisuse" luba aga mitte midagi pole vastatud....loobunud juba.

Väljavõte SIIT:

Alates 03.05.05 Peab sooviavalduse juurdepääsude saamiseks saatma SOOVITAJA, mitte soovija ise !

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.08.05 07:40

Tsitaat:
Algselt postitas: navigator
väga imelik asi......kust ma selle soovitaja võtan kui ma ju selleks siia tulingi et saada tuttavaks audi omanikega ja selle foorumi kasutajatega:(See foorum siis mõeldud vaid kinnisele ringkonnale. ja miks varjata oma ilusaid autosid????:mad::mad::mad:

Minu vastus sellele on siin olemas. Enne selle teema tegemist oleksid võinud otsingut kasutada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.08.05 07:46

Mis te pahandate tühja asja pärast? Ei ole siin ilmas kõik nii, et trambin jalgadega vastu maad ja olgu olla. Härra navigator, kannata tiba, küll ka sinu aeg tuleb.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
eix
huviline

Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.08.05 07:55

Turvalisus ennekõikke.Mis mul viga targutada,juurdepääs on olemas, aga mitte väga pikalt. Ei olnud minulgi soovitajat.See on nagu tööle võtmine,et pead ennast tõestama.Tegelikult piisas mul sellest, et käisin audi rekordiüritusel,ei ropendanud,kasutasin õigeid tähti, kirjavahemärke ning siis võitsingi pisikese usalduse ja peale seda kribasin kirja juhtkonnale.Selliseid nõudeid on teisteski foorumites nagu näiteks VW foorum.Alguses tundus minulegi imelik,et mida pulli.Isegi selle teema algatamine on samm usalduse poole.Vaata mõnda avaliku foorumit ja näed millist soga võib ikka mõni inimene suust välja ajada.Selline see tekst välja tuli,võtke või jätke.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: minu masinad

postitati 28.08.05 08:57

Tsitaat:
Algselt postitas: eix
Turvalisus ennekõikke.Mis mul viga targutada,juurdepääs on olemas, aga mitte väga pikalt. Ei olnud minulgi soovitajat.See on nagu tööle võtmine,et pead ennast tõestama.Tegelikult piisas mul sellest, et käisin audi rekordiüritusel,ei ropendanud,kasutasin õigeid tähti, kirjavahemärke ning siis võitsingi pisikese usalduse ja peale seda kribasin kirja juhtkonnale.Selliseid nõudeid on teisteski foorumites nagu näiteks VW foorum.Alguses tundus minulegi imelik,et mida pulli.Isegi selle teema algatamine on samm usalduse poole.Vaata mõnda avaliku foorumit ja näed millist soga võib ikka mõni inimene suust välja ajada.Selline see tekst välja tuli,võtke või jätke.

ütlen väikse vahemärkuse - vwklubil sellist asja ei ole ;)

aga mudu jutt jumala õige

d | ehitustehnika, suruõhk
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 28.08.05 09:06

Tsitaat:
Algselt postitas: navigator

Saad ju foorumit lugeda ja siia postitada???? Pole ju siis foorum kinnine või kuidas? Milles probleem üleüldse?

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 24]
[PHP: 36.9% - SQL: 63.1%]