Lehekülgi: 1 2 |
S-line
huviline
Registreerunud 17.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Jeep Grand Cherokee 2,7l ja Chrysler 300C
|
postitati 24.08.05 08:40
|
|
|
A8 4,2 kütusekulu ?
siin on kindlasti sellel teemal juttu ka olnud,kuid otsisin ja ei leidnud! Huvitab sellise isendi nagu A8 4,2 küttusekulu,kuna on soov seda autot
osta! Olen uurinud paljude käest,kes soovitab ja kes mitte.Äkki keegi teab A8-te kohta linke,kust uurida tema häid külgi ja vigu!
S.M
|
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
|
S-line
huviline
Registreerunud 17.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.05 08:54
|
|
|
tänud
S.M
|
|
|
|
niffu
huviline
Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: C6, A6 & A6 Allroad ;Coupe Quattro Typ85 x 2
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
postitati 24.08.05 18:00
|
|
|
Kes ostavad A8 4,2 ei TOHI mõelda kütusekulule.Vastasel juhul peavad nad ostma A3 1,9tdi
|
|
|
VIP
huviline
Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V
|
postitati 24.08.05 20:26
|
|
|
A8 (eriti 4.2) on rikaste auto!!! Kui sul mure juba bensu kulu pärast siis parem ära osta, sest muud ülalpidamis kulud võivad su pere näljutada
ilmselt. Bensu kulu on muu hoolduse kõrval väike asi. A8 on rikka inimese auto!!!
Mina olen nii asjadest aru saanud.
Endal oli ka tõsine A8 plaan - sai isegi A6 maha müüdud A8 ostmiseks, aga näe nüüd uuesti A6 roolis
A8 ülivinge masin...aga mõeldud siiski väga rikastele!
|
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Corvette C5 `01
|
postitati 25.08.05 06:34
|
|
|
see jutt et kui ostad A8-a 4,2-e siis ei tohi mõelda küttekulule on pullikaka...kui pole märganud siis aeg niivõrd edasi läinud et tegu pole esimeste
mudelite puhul kaugeltki enam kallite autodega. Ja kui sa taod auto hinna aastaga kütusesse siis on see just asi mille üle tuleb mõtelda.
|
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 25.08.05 06:45
|
|
|
Tahad A8 ja uurid kütusekulu kohta, siis osta parem A8 2.5tdi. 4.2V8 pole tõesti see, millel enam kütusekulu niiväga uurima peaks.
12.301@181km/h
|
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 25.08.05 08:28
|
|
|
Kuidagi kibestunud tundub see jutt, et kui sul ikka 4,2 on (või on tulemas) ju sa siis ikka üks rikkur oled ja ära üritagi oma lihtinimeselike
küsimustega seda varjata. A8'd maksavad juba 100k krooni kanti, mis on ca 2x vähem kui Eesti enimmüüdud uus auto Toyota Corolla, st. on väga
paljudele kättesaadavad. Inimene, kes elab linnast väljas ja sõidab palju pikki otsi vajab justnimelt suurt, mugavat ja turvalist autot, millel on ka
jõudu möödasõite teha. Aga kuna otsad on pikad, siis on küttekulu täiesti oluline faktor, mida eelarve seisukohalt ei saa arvestamata jätta.
Tõsi on, et paljud vanad luksusautod romutatakse ära inimeste poolt kes tahavad neid omada, aga ei raatsi/suuda neid vääriliselt kohelda. Aga eeldada,
et küttekulu küsimus automaatselt sellisele tulevasele omanikule viitab on minu meelest ülekohtune...
|
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 25.08.05 09:07
|
|
|
Milleks uurida kütusekulu kohta, kui pole vahet, palju 100km läbimiseks seda kulub?
1 sakslane ütles mulle kunagi ilusa lause: Ma võin omale osta Maserati, aga ma ei jõua seda ülal pidada.
100k maksva auto ost ei ole märkimisväärne, küll aga on A8 hooldus jm. kulud A4 omadest ca 2x kõrgemad.
Ja veel...tegelikult sellistele küsimustele saad paremad vastused auto24 foorumis.
Edit: Samalaadseid teemasid tehakse 2-3x nädalas.
Google jms portaalid on ju olemas?
Autoweek andis sellise vastuse:
topspeed 250 km/h
kiirendus 0-100 km/h 7,3 s
Kütusekulu linnas. 19.9 l/100km
Maanteel b.k. 9.3 l/100km
Kombineeritud 13,3 l/100km
Õppige ükskord internetti kasutama ja jääb päris palju lolle küsimusi ning sellele järgnevat lolli iba olemata.
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
Ulvar
huviline
Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Ioniq 5
|
postitati 25.08.05 09:09
|
|
|
Sama nurga alt vastuseid juba õnneks on, aga annan enda hääle ka juurde.
Miks suure mootori puhul kütusekulu vähem tähtis on, kui väikse (või diisli)? Pigem seda tähtsamaks see muutub, sest numbrid lähevad suuremaks. Et
leida enda jaoks õige kompromiss auto suuruse ja väljaminekute vahel, on kütusekulu teadmine üsna vajalik. See, kui keegi kalkuleerib väljaminekuid
kütusekulule ei tähenda, et ta automaatselt Getz'i peab ostma, kuigi Hummerit ihkab. Võib-olla 30l/100km kannatab ära, aga 45 tähendaks juba dieedi
muutmist. Võib-olla südametunnistus ei luba teatud piirist rohkem naftat kulutada, võib-olla naine ei luba... Minuarust, kui inimene endale autot
valib, siis on ta enda asi, mille põhjal ta otsuseid teeb, miks keelata kütusekulu kohta küsida?
Ja kui on nii hästi teada, et kulud muudele asjadele kütusekulu varju jätavad, siis võiks ju teisi ka valgustada, et palju ja millele?
Ulvar
|
|
|
S-line
huviline
Registreerunud 17.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.05 10:37
|
|
|
Seda juttu ,et kallis autot ülal pidada ,hakkan juba sügavalt kahtlema. Kuigi on kindlasti palju juppe mis maksavad hinge hinda. Toon ka paar
näidet:naise vend ostis A8 4,2 (jah vahetas rihma ära 10 000-20 000 viimane siis pidavat Revali hind olema, kuid rattalaager 700-800.- Võrdlus Honda
Accord 2,0 1994 a. kus rattalaager maksab 900.- oli veelgi pisikesi jubinaid mis olid taluvate hindadega. Mootori osas ma ei tea,V8 on kindlasti
kallis,sellele ei vaidle vastugi! Kuna ole vahepeal S4,siis enam-vähem aimu ka quattrost.
Lootsin uurides siit audiclubist targemate inimeste käest A8 kohta,kuid tekib küsimus mõndadele siin:KAS TE OLETE OMANUD A8-t ,et nii üleolevalt
räägite. Teistele kelle jutust ikka abi ka oli, suured tänud. Kuna ise elan ka Tallinnast väljas siis tõesti pani mõtlema kas on vaja mugavat ja
võimast autot.Vastus on JAH. ))
S.M
|
|
|
|
S-line
huviline
Registreerunud 17.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.05 10:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kiireaudi
Milleks uurida kütusekulu kohta, kui pole vahet, palju 100km läbimiseks seda kulub?
1 sakslane ütles mulle kunagi ilusa lause: Ma võin omale osta Maserati, aga ma ei jõua seda ülal pidada.
100k maksva auto ost ei ole märkimisväärne, küll aga on A8 hooldus jm. kulud A4 omadest ca 2x kõrgemad.
Ja veel...tegelikult sellistele küsimustele saad paremad vastused auto24 foorumis.
Edit: Samalaadseid teemasid tehakse 2-3x nädalas.
Google jms portaalid on ju olemas?
Autoweek andis sellise vastuse:
topspeed 250 km/h
kiirendus 0-100 km/h 7,3 s
Kütusekulu linnas. 19.9 l/100km
Maanteel b.k. 9.3 l/100km
Kombineeritud 13,3 l/100km
Õppige ükskord internetti kasutama ja jääb päris palju lolle küsimusi ning sellele järgnevat lolli iba olemata. |
Oleks siin küsimusel ees mis on A8 tehaseandmed,saan veel aru sinu vihahoogu ,kuid sellist vastust sinult küll ei oodanud.
Sa loe oma vastus läbi ja võrdle kas minu küsimus oli ikka loll ja ibane . Kuid tänud sulle nende andmete eest siiski.
S.M
|
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.05 11:28
|
|
|
Kui Sa arvad, et kogud selliste küsimuste ja vastustega respekti@feimi, oled foorumiga eksinud.
Selleks on olemas sr lastekas.
Elu on näidanud, et iga automargi lipulaevad on oluliselt kõrgemate ülalpidamiskuluga kui nö. rahvakad.
Mina ei ole väitnud, et see on rikka inimese auto vms. Lihtsalt iga inimene teab, mida oma rahaga peale hakata.Mõni ostab A8, paneb selle aiaäärde
seisma ja kulud ongi olematud...mõni ostab ringisõitmiseks...kuid kas selleks, et ringi sõita on vaja 20-25l bensiini 100km läbimiseks jäägu taas
igaühe enda otsustada.
Kaskokindlustusest jm. kuludest rääkimata.
Ja seda, et too siis näiteid mis on kallis pole võimalik teha, sest tõepoolest ma ei ole ise sellist mudelit omanud.Küll aga on omanud 1 lähedane isik
ning peale ca aastast lõputut jada(loe: aastaga sai ring täis ja mindi uuele) inimene lihtsalt loobus...
Samas, kui Sa oled otsustanud juba ammu, et soetad omale sellise sõiduki, milleks küsida teiste arvamust???
Mida see muudaks?
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.05 11:31
|
|
|
Et siis järjekordne teema V8 kütusekulust. Ma ütlen sulle nii palju, et talitle oma südametunnistuse järgi. Kui sa ikka soovid suurt ja mugavat autot,
siis A8 on sinu jaoks. Arvestama pead ainult sellega, et päris ziguli remondiga tegemist ei ole. Tegelikult ei ole see remont ka nii hiiglama kallis
ühtegi, pean silmas mootorit. Kui leiad hea koha, siis koos juppidega saad rihma+veepump+rullikud vahetatud ka 6000 krooniga. Mina elan mõttega, et
"we only live once". Mis sellest, et naine viriseb, et kallis masin. vms. Vähemalt olen ära proovinud ja jälle kogemuse võrra rikkam. Edu Sulle!
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
S-line
huviline
Registreerunud 17.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.05 11:45
|
|
|
)))))
S.M
|
|
|
|
daqqer
huviline
Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: minu masinad
|
postitati 26.08.05 12:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A4TQ
Kes ostavad A8 4,2 ei TOHI mõelda kütusekulule.Vastasel juhul peavad nad ostma A3 1,9tdi |
Täpselt minu mõte.
Kui kulu vaatad, siis vaata varuosade hinda kaa. Lõppkokkuvõttes see auto hakkab sind omama mitte vastipidi.
d | ehitustehnika, suruõhk
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 26.08.05 17:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: daqqer
Lõppkokkuvõttes see auto hakkab sind omama mitte vastipidi. |
Samas on inimesi, kes on nõus hea autoga sõitmise eest kasutama võrdlemisi suure osa oma sissetulekutest. Neil on oma autoga eriline suhe. Nimetage
neid siis autopededeks või kuidas iganes. Kes mängib golfi, kes tennist, kes kogub marke, kes sõidab autoga, mis talle ka rahuldust pakub, mitte ei
kulge lihtsalt minimaalsete kuludega punktist punkti.
|
|
|
Hardo
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 TDI S-Line
|
postitati 26.08.05 18:07
|
|
|
Kusjuures oleks ikkagi huvitav teada,kui suured need "imesuured"kulud siis ikkagi on.Endal kulub a4 ülevalpidamiseks ca.17000 kuus,millest umbes 10k
on bensiin(5000-6000 km/kuus) ja ülejäänud liising,kasko ja remont.Siin foorumis ju on A8 omanikke.Las nemad ütlevad oma arvamuse parem.Ja kindlasti
erineb see nende, nö.tarkade, omast paljuski.
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
postitati 26.08.05 18:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Hardo
Kusjuures oleks ikkagi huvitav teada,kui suured need "imesuured"kulud siis ikkagi on.Endal kulub a4 ülevalpidamiseks ca.17000 kuus,millest umbes 10k
on bensiin(5000-6000 km/kuus) ja ülejäänud liising,kasko ja remont.Siin foorumis ju on A8 omanikke.Las nemad ütlevad oma arvamuse parem.Ja kindlasti
erineb see nende, nö.tarkade, omast paljuski. |
Ulmelised kulud.Kas on käsil ümbermaailmasõit
|
|
|
Hardo
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.05 18:22
|
|
|
Ümbermaailmasõitu käsil pole.Kuid siiski,millegipärast paljud targutavad et ära osta ,ära osta.A8 rikaste auto.Las inimene teeb mis ise tahab.See ju
tal enda rahakotist tuleb,mis autosse läheb.
|
|
|
Hardo
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.05 18:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A4TQ
Tsitaat: | Algselt postitas: Hardo
erineb see nende, nö.tarkade, omast paljuski. |
Ulmelised kulud.Kas on käsil ümbermaailmasõit | Ära
karda suuri väljaminekuid,karda väikseid sissetulekuid.Tegelikult on töö selline et pea 12 tunniste tööpäevadega koguneb 200,vahel 300 km päevas+
nädalavahetustel omad sõidud pealekauba.
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.05 18:33
|
|
|
Irw.
17k auto kulud kuus?
Viimane aeg on autot vahetada
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
Hardo
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.05 18:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kiireaudi
Irw.
17k auto kulud kuus?
Viimane aeg on autot vahetada | Huvitav mille
vastu?Tegelikult tahaks küll vahetada.Kuid ainult võimsama vastu.Ma sinu käest isegi ükskord küsisin,mis hindega s4 kätte saaks.uuema.A4 keskmine
kütusekulu kisub 13 kanti.nii need kroonid kogunevadki.
|
|
|
Hardo
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.05 19:00
|
|
|
Tegelikult me risustame oma mõttetu postiga teise teemat.Mees tahtis siiski teada kas tasub või ei.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |