Deprecated: Optional parameter $dbhost declared before required parameter $dbname is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php on line 48

Deprecated: Optional parameter $dbhost declared before required parameter $dbname is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/database.interface.php on line 33

Deprecated: Optional parameter $type declared before required parameter $name is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/functions.php on line 93

Deprecated: Optional parameter $pass declared before required parameter $fid is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/functions.php on line 1056

Deprecated: Optional parameter $user declared before required parameter $tid is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/functions.php on line 1550

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 146

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 147

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 148

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 155

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 890
Eesti Audi Klubi foorum - 3.0 Bitdi kett
Foorum Kodulehek�lg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehek�lje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus k�sitlus
Autor:
Pealkiri: 3.0 Bitdi kett (Vastuseid: 18 | Vaatamisi: 6090)
RKK
huviline

Registreerunud 19.08.20
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.21 18:00 Tsiteeri
3.0 Bitdi kett

Hei

Sai tehtud suur hooldus ning j�rgmine p�ev k�lmalt h��l sees. Kohapeal seistes hoides p��rdeid 1500-2000 kandis on selline ebameeldiv k�rin sees. Meenutab nagu l�tva ketti mis lahtiselt hammaste peal peksab. Veakoode pole ning soojalt see s�mptom kaob. K�ivituse ajal seda
"Death rattle" k�rinat pole. Sai ka vahetatud Zf kasti �li kuid see ei puutu vast asjasse. Kast toimetab h�sti. Panen video ka :
https://youtube.com/shorts/3KMELrgrh5I?feature=share

Kas ongi see hetk k�es mil pean ketti vahetama ? Imelik, et asi toimus juhtus peale �livahetust. See nagu t�hendaks, et uus �li pesi mootorist mingi jama lahti ja ummistas pinguti �ra vms. Vana �lifiltri j�rgi otsustades on Longlife igati teemaks olnud sest filtri peal n�gin reaalselt tahket �li kui liialdada. Palju see n��d mulle maksma l�heb kui keegi oskab �elda? Ehk oskab keegi ka m�istlikku tegijat soovitada peale Differ O�? Tema k�est ma juba ootan pakkumist kui ta aega leiab. Kardan, et kui v�ga pikalt s�idan siis v�ib asi p��dida millegi hullemaga

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 28.09.21 04:12 Tsiteeri

Mis �li sisse sai? Mida veel tehti? P��rdel k�ristamine pole kindlasti ok, kui see nii muidugi on. Pead laskma kuulata spetsialistil. Kas kasti �li vahetati ikka nagu peab, palju uut sisse said?

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (v�imalik �le Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide �li, seadistused, DPF-i, �hkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.0 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. L�bitud kilomeetreid ei muuda. U2U v�i 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RKK
huviline

Registreerunud 19.08.20
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.21 05:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Mis �li sisse sai? Mida veel tehti? P��rdel k�ristamine pole kindlasti ok, kui see nii muidugi on. Pead laskma kuulata spetsialistil. Kas kasti �li vahetati ikka nagu peab, palju uut sisse said?

Mul on hea lihtne neile k�simustele vastata sest tegin ise nagu ikka. Viljandis pole �htegi kohta kus ma usaldaks isegi tavalist �li vahetust teha.
M� on Castrol 5w-30 edge Titanium LL. 6.4 liittit. Filter Bosch.
Kasti sai originaal ZF kit mis sisaldas k�ike vajalikku.. V�lja tuli 4.9 ja sisse 5. T�itmine ja kogu protseduur vastavalt juhistele. VCDSiga �litempetatuur 30-50 kraadi ja siis l�plik t�itmine nii nagu peab. KF sai ka vahetatud lisaks �hufiltritele. K�ik t��d sai pedantselt teostatud. Tegemist ikkagi autoga mida plaanin pikka aega hoida.

Maik
huviline

Registreerunud 26.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 28.09.21 06:22 Tsiteeri

Lihtne... Keti vahetusse ruttu. :)
Enda autol olid t�pselt samad s�mptomid..

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.21 07:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RKK
Tsitaat:

Mul on hea lihtne neile k�simustele vastata sest tegin ise nagu ikka. Viljandis pole �htegi kohta kus ma usaldaks isegi tavalist �li vahetust teha.
Kasti sai originaal ZF kit mis sisaldas k�ike vajalikku.. V�lja tuli 4.9 ja sisse 5. T�itmine ja kogu protseduur vastavalt juhistele. VCDSiga �litempetatuur 30-50 kraadi ja siis l�plik t�itmine nii nagu peab. KF sai ka vahetatud lisaks �hufiltritele. K�ik t��d sai pedantselt teostatud. Tegemist ikkagi autoga mida plaanin pikka aega hoida.

5 liitrit kasti on ilmselgelt v�he. Viljandis on kohti, kus osatakse neid asju nagu peab teha. K�in ka osades neist adaptsioone tegemas. Ise esimest korda tehes v�ib nii m�ndagi hoopis juhtuda, nagu n�ha.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (v�imalik �le Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide �li, seadistused, DPF-i, �hkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.0 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. L�bitud kilomeetreid ei muuda. U2U v�i 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RKK
huviline

Registreerunud 19.08.20
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.21 08:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

5 liitrit kasti on ilmselgelt v�he. Viljandis on kohti, kus osatakse neid asju nagu peab teha. K�in ka osades neist adaptsioone tegemas. Ise esimest korda tehes v�ib nii m�ndagi hoopis juhtuda, nagu n�ha.

5 liitrit ongi tavaline kogus mis v�ljalaskmise teel k�tte saadakse ning asendatakse. Nii lihtsalt on. �ldmaht on 9 liitrit kuid seda sa tavavahetusega k�tte ei saa. Ega ma esimest korda neid t�id ei tee, et nagu siil udus toimetaks. Asi on p�ris selgeks tehtud ning t��de kvaliteedis ma ei kahtle. Juhendeid on sadu erinevate perspektiivide kujul ning seal pole eriti millegagi eksida. K�ik on straightforward nii�elda. Teemaks pole ka k�igukast, Jann.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.21 12:47 Tsiteeri

Kui teemaks on k�rin, tuleb kuulata lasta ja kohe. Mingi juutuubi video ei k�lba siin. Ja kasti �likogusega sa siiski eksid.
ZF ei pane 7 liirtit �li rem. komplekti, et kahe liitriga muna praadida. Muide, vanemad 5hp19 kastid k�ristasid p�ris korralikult kui liiter �li puudu oli, tean oma lapsep�lvest ;) 8hp kastiga loomulikult selliseid katseid pole teinud.

RKK
huviline

Registreerunud 19.08.20
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.21 15:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Kui teemaks on k�rin, tuleb kuulata lasta ja kohe. Mingi juutuubi video ei k�lba siin. Ja kasti �likogusega sa siiski eksid.
ZF ei pane 7 liirtit �li rem. komplekti, et kahe liitriga muna praadida. Muide, vanemad 5hp19 kastid k�ristasid p�ris korralikult kui liiter �li puudu oli, tean oma lapsep�lvest ;) 8hp kastiga loomulikult selliseid katseid pole teinud.

Olen sinuga n�us, et kui endal p�devus puudub diagnoosida siis tuleb masin viia sinna kus see p�devus on olemas. Hetkel otsingu kohta kuhu ta viia ning kus ka probleem samas k�rvaldada. Osad kohad ei v�ta see aasta �ldse vastu ning osade juures p��seb l��gile alles j�rgmine kuu l�pupoole. P�ris korralik seis. Hetkel r��gin veel Forsiga l�bi, et ehk v�tavad vahele.
K�igukasti �li vahetuse teema pealt �tleks, et kui viis tuli v�lja ja viis l�ks k�iki protseduure (k.a tehase oma)j�rgides sisse siis kuhu see kaks liitrit lisada siis? T�idad kasti �le? See lisa kaks liitrit v�ib k�iku minna siis kui ka mingeid remontt�id teostatakse ning �li rohkem v�lja tuleb. Point selles, et absoluutselt k�ik �petused ning kogenud DIY mehed on saavutanud samad kogused �livahetustel. Lihtsalt ma ei n�e v�imalust protseduure t�ites rohkemat �li sisse suruda ilma, et see kontroll/t�itmiskorgist v�lja ei vuhiseks.
Nii palju teadmiseks, et hetke parim pakkumine ketiliini vahetuseks on 1440 koos KMiga.

masuurik
huviline

Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo S

postitati 28.09.21 18:05 Tsiteeri

Jann, kasti osas tuli 4,9L v�lja ja 5L l�ks sisse. �lipuudust selles suhtes olla ei saa. Iseasi palju n��d vana ja uus segunesid, aga see juba teine teema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.21 02:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: masuurik
Jann, kasti osas tuli 4,9L v�lja ja 5L l�ks sisse. �lipuudust selles suhtes olla ei saa. Iseasi palju n��d vana ja uus segunesid, aga see juba teine teema.

J�relikult ei tulnud piisavalt v�lja v�i oligi puudu. Aga see selleks. Lihtsalt ei saa vale infot t�ep�he foorumisse j�tta, olen ise teinud v�hemalt kolme 8hp-d ja k�igil on sisse l�inud 6l kandis, +\- 100ml. Kui �igesti m�letan, siis sul sama oma a7 ja rs peal. Konks on arvatavasti turbiini t�itmis protseduuris v�i milleski muus. Aga jah, k�rin teemaks ja las olla. Eks iga�ks ise teab, mis teeb.

masuurik
huviline

Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo S

postitati 29.09.21 05:01 Tsiteeri

Okei jah, 6L ringis v�iks v�lja tulla, seda k�ll. Rahulikult peab laskma kastil t�hjaks joosta/tilkuda. Ma olen 5hp19 kastidel teinud 2x v�ljalaskmist ja t�itmist. 8hp enam ei viitsi 2x ja ilmselt 5hp kaste ma enam enda autodel tegema ei pea. A5 kastil n�iteks j�udsin nii palju s�ita, et n�gin milliseks minu pandud �li oli 70k l�bis�iduga muutunud. T�itsa kena oli ja v�rv oli olemas. Ma arvan see minimaalne segunemine ei muuda mitte midagi enam. Olen 50-100ml v�ljatulnud kogusele t�ites juurde pannud. �le ei tasu m�elda nende tiptronic kasti asjadega. �ldiselt on h�sti tehtud kastid.

Aga palju sellel autol on l�bis�it? Arvan 200 000 ringis v�ib juba helisid tekkida. Mul on vastupidi kogemus, kus autot ostes ja hooldust tehes sain k�rinast lahti korraliku �liga ja aastaga enam tagasi ei tulnud. Ei tea mis jama seal sees oli. Mobil 1 5w30 ei ole mulle k�ll kunagi pettumust valmistanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
RKK
huviline

Registreerunud 19.08.20
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.21 17:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: masuurik
Okei jah, 6L ringis v�iks v�lja tulla, seda k�ll. Rahulikult peab laskma kastil t�hjaks joosta/tilkuda. Ma olen 5hp19 kastidel teinud 2x v�ljalaskmist ja t�itmist. 8hp enam ei viitsi 2x ja ilmselt 5hp kaste ma enam enda autodel tegema ei pea. A5 kastil n�iteks j�udsin nii palju s�ita, et n�gin milliseks minu pandud �li oli 70k l�bis�iduga muutunud. T�itsa kena oli ja v�rv oli olemas. Ma arvan see minimaalne segunemine ei muuda mitte midagi enam. Olen 50-100ml v�ljatulnud kogusele t�ites juurde pannud. �le ei tasu m�elda nende tiptronic kasti asjadega. �ldiselt on h�sti tehtud kastid.

Aga palju sellel autol on l�bis�it? Arvan 200 000 ringis v�ib juba helisid tekkida. Mul on vastupidi kogemus, kus autot ostes ja hooldust tehes sain k�rinast lahti korraliku �liga ja aastaga enam tagasi ei tulnud. Ei tea mis jama seal sees oli. Mobil 1 5w30 ei ole mulle k�ll kunagi pettumust valmistanud.

T�epoolest, autol on 200k ees.

Sai auto forssi viidud ning nagu ikka selleks ajaks olid s�mptomid kadunud. �tlesid ainult, et p�ris puhtalt auto ei k�i ning juhtisid t�helepanu pihustitele. Seda siis nende kontrollitud n�itude p�hjal ning muudele kogemusele tuginedes. �ritan see kuu pihustid stendi viia. Ega endal oli ka v�ike kahtlus pihustite �le sest paljude teiste 3.0dega on pihustid l�rmakamad.
T�na sai ka s�damerahuks k�igukasti �litaset kontrollitud ning seekord valisin kontrolliks alumise �litemperatuuri ehk 35 kraadi. L�ks juurde 0.5 liitrit. Ehk siis 45 kraadi ja 35 kraadi �likoguse vahe on pool liitrit tuleb v�lja. Kindlasti on v�imalik mingi valemi j�rgi see soojuspaisumine v�lja arvutada kui suur huvi on.
L�ppkogus 5.6 liitrit sisse. V�lja 4.9

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami t�it.

postitati 04.10.21 14:46 Tsiteeri

Tsitaat:

T�na sai ka s�damerahuks k�igukasti �litaset kontrollitud ning seekord valisin kontrolliks alumise �litemperatuuri ehk 35 kraadi. L�ks juurde 0.5 liitrit. Ehk siis 45 kraadi ja 35 kraadi �likoguse vahe on pool liitrit tuleb v�lja. Kindlasti on v�imalik mingi valemi j�rgi see soojuspaisumine v�lja arvutada kui suur huvi on.
L�ppkogus 5.6 liitrit sisse. V�lja 4.9

Mitte ei usu et see �li suudab niipalju paisuda/kahaneda, ilmselt j�i siiski eelmine kord lihtsalt puudu �igest kogusest.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/m��k, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars O�
Best ET 12.08 :)
RKK
huviline

Registreerunud 19.08.20
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.21 17:50 Tsiteeri

Tere taas. Pihustid kenasti stendist l�bi lastud ning p�him�tteliselt t�iesti korras asjad, mis oli t�iesti r��mustav uudis. Kuna paaril pihustid olid mingid n�idud etten�htud piiridele l�henemas siis sai prof�laktika m�ttes need �ra vahetatud kuigi otseselt poleks vaja olnud. S�idus ning masina t��s muutusi sellega ei kaasnenud ning antud h��lt mis teema alguses taga ajasin ka pole peale forsi k�lastust esinenud.
K�ll aga on �ks suur k�simus teadjamatele. Mis pagana p�ralt on auto mootori t�� ja �le�ldine s�idud�aamika drastiliselt parem kui toimub DPF regen? Mootor k�ib siidiselt ja mahedalt ning s�it on palju sujuvam ning "kohesem". Kui tahmafiltri puhastust ei toimu siis on mootori t�� l�rmakam ja �le�ldiselt tahumatu. Tundub, et veidi teravama noodiga k�iks mootor ning mitte mingit sellist mahedust pole. V�iks ka kirjeldada nagu mootor k�iks raskelt liialdatult �eldes.
Nii kui tahmap�letus protsess peale tuleb siis s�idaks nagu teise autoga, Parema autoga l�bi huumori vaadates :)
Kas siiski v�ib kett nii palju veninud olla, et s��teajastus on veidi paigast �ra ja normaalolekus toimub k�tuse pihustamine liiga vara? Sellest siis mootori t�� erinevused. Kas VCDSiga saab mingeid kraade vaadata nuka ja v�nda asendite suhtes?

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.21 18:28 Tsiteeri

Sellelt juutuubi lingilt mina k�ll keti h��lt ei kuule.
Aga mul on p�him�tteliselt samamoodi. Ilma p�letamata k�ib v�ga h�sti ja p�letusel on tilk pehmem. Ja nagu �tlesid, karvajagu kohesem. Kuna p�letusel on t�iendavad k�tuse pritsets�klid, siis nii ongi.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RKK
huviline

Registreerunud 19.08.20
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.21 18:32 Tsiteeri

Ma vaatan, et v�iks t�itsa Huviliste Autod alagruppi selle teema �mber konvertida kui see kuidagi v�imalik oleks:D
T�na sai paar heitgaasitoru �hendusmuhvi v�lja vahetatud sest poldid ja mutrid olid n�nda �ra korrodeerunud, et ei tahtnud ootama j��da millal need j�rgi v�ivad anda. Muhv ise oli t�iesti roostevaba. Tundub, et klambri poldid on vist toorest rauast tehtud.
�htlasi loksutasin ka kardaani ning m�rkasin keskel l�tku, seal kus vahepukk asub. Kumm on ise terve seal pukis kuid mingi terav l�tk on sees. Arvatavasti laagrist. L�tk on k�ll imepisike kuid kardaani �les alla liigutades on seda siiski tunda. Kuna tegemist esimese nelikveolisega siis kogemus puudub kas asi on normaalne v�i peaks m�tlema kardaani taastamise peale?

kassu
huviline

Registreerunud 28.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 D4 Lang

postitati 08.02.22 10:42 Tsiteeri

Kas s�ites on mingit kolksu/j�nksu kuulda? Nt. v�tad hoogu maha ja siis paned j�lle juurde?

Vaata kasutaja profiili K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
RKK
huviline

Registreerunud 19.08.20
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.22 17:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kassu
Kas s�ites on mingit kolksu/j�nksu kuulda? Nt. v�tad hoogu maha ja siis paned j�lle juurde?

Hei hei. Kolksu s�ites ei tunne kuid igasugu erinevaid vibrasid ja rappumisi on autole juurde tulnud. Lisaks selline pulseeruv tume m�rin mis on k�ll v�ike.
T�na l�ks asi halvemuse poole. S�ites n�iteks �htlase kiirusega 90km tunnis ning lihtsalt hoides gaasipedaali paigal, et kiirust hoida t�mbab vahel autost sellised s�gavad j�nksud l�bi nagu s�idaks veelompidest vms l�bi. Vibratsioon/v�bin on samuti s�venenud. Avaldub k�ige rohkem kui umbes 70%se gaasiga kiirendada ning samuti hoogu maha v�ttes umbes sama j�uga. Seda suuremate kiiruste juures. �le saja s�ites on konstantne tuntav vibra ning m�nikord ka alla saja s�ites. V�ga kaootiline. Lisaks konkreetselt t�na tekkis selline "thump" v�i m�takas kui R ja D vahel k�iku valida kohapeal, pidur all muidugi. See ei ole suur kuid enne seda kindlasti polnud. K�igud vahetavad muidu ilusti kuid k�iguvahetuse hetked on muutunud rohkem tuntavaks. Seda k�ll mitte n�iteks t�isv�imsusel kiirendades. Siis on p�him�tteliselt v�imatu aru saada kas k�ik vahetus kui mootorih��l v�lja arvata. Et j�llegi k�ige tuntavam k�iguvahetus on kuskil 50-70 % v�imsusega kiirendades.
K�ik on kulmineerunud �sna kiiresti ning esimene v�imalus kanali peale saada on laup�eval. Ei teagi mis mind seal ees ootab

RKK
huviline

Registreerunud 19.08.20
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.22 16:14 Tsiteeri

https://youtu.be/hv3wOHeOfsY
Mingi teema selle kardaaniga on. Sama h��l on ka �les alla liigutades. Lisaks m�rkasin pragudega tagadiffri pukse. K�igukasti patja ei hakanud lammutama kuid ega seal ka midagi siis head pole. Viimati lahti v�ttes oli ta ikka p�ris kuivanud v�limusega.

Tee uus teema Tee uus k�sitlus

Mine lehek�lje l�ppu

XMB Audi Club Edition
T�iendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[P�ringuid: 20]
[PHP: 63.2% - SQL: 36.8%]