rs156
Suletud konto
Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.09.21 18:47
|
|
|
Audi A7 C7.5 traffic sign recognition coding
Tere,
Mille järgi aru saada, kas autole on võimalik kodeerida liiklusmärgi tuvastus?
Autol on matrix tuled ja ACC olemas, kuid nt Lane assisti ja traffic sign recognitionit ei ole.
Neti järgi saan aru, et peab olemas olema peamiselt kaamera ja mõni sellega kaasnev moodul, mis esmapilgul tunduks, et on olemas.
Tean, et Eestis see vaikimisi ei tööta, kuid Eestis on samuti inimesi, kes selle tööle saavad. Küll aga sain vastuseks, et see peaks kõigepealt autol
MMIs näha olema, muidu nad aidata ei saa. Siit ka foorumi postitus.
Siin on mingi info selle kohta nt : https://forums.ross-tech.com/index.php?threads/20039/
|
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 10.09.21 20:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rs156
Tere,
Autol on matrix tuled ja ACC olemas, kuid nt Lane assisti ja traffic sign recognitionit ei ole.
Neti järgi saan aru, et peab olemas olema peamiselt kaamera ja mõni sellega kaasnev moodul, mis esmapilgul tunduks, et on olemas.
Tean, et Eestis see vaikimisi ei tööta, kuid Eestis on samuti inimesi, kes selle tööle saavad. Küll aga sain vastuseks, et see peaks kõigepealt autol
Siin on mingi info selle kohta nt : https://forums.ross-tech.com/index.php?threads/20039/ |
Mul on üle Kufateci TSR dongle. Eestisse toodetud autode peal ei toimi, võimalik et (saksa) omade peal toimib
|
|
|
Vibez
huviline
Registreerunud 30.07.17
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7.5
|
postitati 11.09.21 07:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rs156
Tere,
Siin on mingi info selle kohta nt : https://forums.ross-tech.com/index.php?threads/20039/ |
Ma aktiveerisin omal ja siiani olen tähele pannud 30, 50 ja 90 märke. Samas mingi jutt on ka ekraanil siiski ees.
|
|
|
merchant
huviline
Registreerunud 08.03.18
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Allroad C7 BiT
|
postitati 12.09.21 19:07
|
|
|
Ma puht huvi pärast küsin, et miks seda vaja on?
|
|
|
rs156
Suletud konto
Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.09.21 20:06
|
|
|
Ega ei olegi - vähe asju on elus vaja, audi näiteks ei ole üks neist
Aga kui kerge vaevaga saab, siis paneks peale ikka, miks mitte. Siiani tundub, et suht palju jebimist ja isegi kui töötab siis "päris see" ikkagi
pole, seega jäänud tahaplaanile.
|
|
|
|
|