Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 B8 P2008 veakood (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1141)
AllanM
huviline

Registreerunud 20.04.21
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.21 14:01 Tsiteeri
A4 B8 P2008 veakood

Tere

Autoks siis A4 B8 2009 aasta CAGB mootoriga. OBDeleven seadmega skaneerides näitab P200800 - Intake Manifold Runner Bank 1 Control Circuit/Open koodi. Googeldades ja erinevaid foorumeid lugedes olen ennast rohkem segadusse ajanud kui kasuliku infot leidnud. Oskab keegi õigele teele suunata ning öelda mis antud veakoodi taga täpsemalt peitub?

Igasugune info igati oodatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 20.04.21 14:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AllanM
Tere

Autoks siis A4 B8 2009 aasta CAGB mootoriga. OBDeleven seadmega skaneerides näitab P200800 - Intake Manifold Runner Bank 1 Control Circuit/Open koodi. Googeldades ja erinevaid foorumeid lugedes olen ennast rohkem segadusse ajanud kui kasuliku infot leidnud. Oskab keegi õigele teele suunata ning öelda mis antud veakoodi taga täpsemalt peitub?

Igasugune info igati oodatud.

Kaks valikut, kas lähed kohta kus sellist autot ka enne nähtud või maksad iseenda lolluste eest kooliraha, ning lähed lõpuks ikka kuhugi kus sellist autot enne nähtud.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AllanM
huviline

Registreerunud 20.04.21
Kasutaja on eemal

postitati 21.04.21 15:37 Tsiteeri

Sellest olen jah aru saanud et vähemalt mootori osas kui ikka ei saa 100% aru mis viga siis ära ise näpi. Hetkel sooviks ikkagi foorumlaste kogemuste põhjal aru saada mis selle veakoodi taga peitub.

Nagu aru olen saanud siis sisselaskekollektor koosneb põhimõtteliselt kahest osast. Kollektor ja el mootor mis liigutab neid labasid/klappe. Olen leidnud et müüakse paranduskomplekte, aga nagu aru saan siis nood on pigem P2015 jaoks, ehk kui on positsiooni registreerimisega probleeme. Olen siiamaani õigesti aru saanud?

P2008 koodi kirjelduse järgi ütleks et kuskil on lahtine ühendus või on elektriga mingi viga. Kas viga on selles el mootoris? Kui auto käima panna siis see el mootor toimetab ja vähemalt tundub et sõiduomadusi see veakood ei sega.

Enne töökotta tormamist sooviks siiski väheke aru saada milles viga ning millega võib arvestada.

M.Jaaska
huviline

Registreerunud 18.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.21 12:50 Tsiteeri

Soovitaks töökindluse mõttes siiski kogu originaalkollektorit.

Aga kui soov proovida odavamalt läbi saada siis kolle maha ja vaadata, kas klapid on sirgelt kinni. Kui ei siis uus kollektor, TOPRAN pakub asendust sinna, kui klapid sirgelt ja ikka veakood siis jälgida, kas mootor liigutab. Kui ei siis teine mootor, VDO pakub lausa eraldi sinna mootorit.

Kui mõlemad tingimused OK, siis mõlemad detailid uued ja kui ikka ei toimeta siis originaalkollektor komplektsena. :D
Alati on muidugi võimalus, et juhe katki, aju läbi jne... .

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.5% - SQL: 69.5%]