Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Eestis müüdavad Resonaatorid (resokad) ja nende kvaliteet (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 2648)
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 16.08.05 10:38 Tsiteeri
Eestis müüdavad Resonaatorid (resokad) ja nende kvaliteet

Olen lugenud läbi enamus neist teemadest mis räägivad katalüsaatori eemaldamisest, resokaga asendamisest ja muust taolisest.

Kuna arvamusi resonaatorite hinna/kvaliteedi suhte kohta olen vähe kuulnud, siis ootaks kommentaare ja infot siin.

Mind huvitab, et kust tasuks otsida resonaatorit (B4 - 2.0 - 66kw) mis poleks eriti kallis aga mis samas paari kuuga läbi ei põleks (mõni summutitega tegeleja väidab, et mõned resonaatorid ei pidavadki kauem vastu pidama).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 18.08.05 10:10 Tsiteeri

Eesti kesise valiku juures soovitan sul ehk kasutada AWG resonaatorit.
Minu jaoks teeb selle resonaatori atraktiivseks hea teostusega nn s6el ja ka yldine kvaliteet paistab olevat igati ok ja hind ca 350 - 400 krooni on ka väga normaalne.
Ainuke puudus minu jaoks oleks materjal, ehk, peaks olema rst, aga kes teab, ehk tehakse ka roovtevabast neid.

http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/501789.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.05 10:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mulk
Eesti kesise valiku juures soovitan sul ehk kasutada AWG resonaatorit.
Minu jaoks teeb selle resonaatori atraktiivseks hea teostusega nn s6el ja ka yldine kvaliteet paistab olevat igati ok ja hind ca 350 - 400 krooni on ka väga normaalne.
Ainuke puudus minu jaoks oleks materjal, ehk, peaks olema rst, aga kes teab, ehk tehakse ka roovtevabast neid.
Kas oskad öelda ka, kes ja kus nendega tegeleb ning paigaldab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.05 07:30 Tsiteeri

Endal ka sama küsimus, et kus AWG resokaid Tallinnas või selle lähiümbruses müüakse. Cararti pole vaja pakkuda, nendel pidi kõik otsas olema. Või oskab äkki keegi mõnda teist tootjat pakkuda mille hind võiks samasse suurusjärku jääda, nagu mulk pakkus?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 25.08.05 10:17 Tsiteeri

Käisin isiklikult päev kaks tagasi Kuressaares Autex kaupluses ja huvi pärast vaatasin ja leidsin seal letist kaks AWG resot, yks peenem, hinnaga 360.- ja teine natuke jämedam, hinnaga 380.-

http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/501789.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.06 16:40 Tsiteeri

Vana teema küll aga lisan oma kogemuse Universal (Tapal valmistatakse) resodega. Vastupidiselt sumpsi spetside soovitusele, sai hangitud eelpoolmainitud firma toode. Oma osa oli muidugi ka selles, et ei leidnud kuskilt neid AWG resosi Tallinnas. Kui sumpsi spetsid lubasid, et üle aasta see vastu ei pea, siis reaalsus oli veel hullem. Praegu on möödunud ca pool aastat ja reso juba koliseb (sõel lahti, poolenisti ära põlenud või midagi sellist). Viga võib muidugi ka selles olla, et ostetud sai liialt väike reso ja võibolla pandi ta ka valepidi alla...

greedy
huviline

Registreerunud 30.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4, coupe otsingul

postitati 05.03.06 19:16 Tsiteeri

no mina panin ka need eestis tehtud resod alla ja kestavad siiani 10 kuud siis.aga nüüd teise mehe käes masin ja kaua veel kestab seda ei tea.

Kui keegi mind kihutamas näeb siis teadke mul spido valetab.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 05.03.06 19:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: indro
Vana teema küll aga lisan oma kogemuse Universal (Tapal valmistatakse) resodega. Vastupidiselt sumpsi spetside soovitusele, sai hangitud eelpoolmainitud firma toode. Oma osa oli muidugi ka selles, et ei leidnud kuskilt neid AWG resosi Tallinnas. Kui sumpsi spetsid lubasid, et üle aasta see vastu ei pea, siis reaalsus oli veel hullem. Praegu on möödunud ca pool aastat ja reso juba koliseb (sõel lahti, poolenisti ära põlenud või midagi sellist). Viga võib muidugi ka selles olla, et ostetud sai liialt väike reso ja võibolla pandi ta ka valepidi alla...

Universal ka minu kogemuse põhjal täielik BS ... kestab kõva 6 kuud, siis hakkab lärisema.

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5 cyl 20V

postitati 05.03.06 19:22 Tsiteeri

Atoy Eesti OÜ müüb SIMONS toodangut

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.6% - SQL: 79.4%]