indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.08.05 10:38
|
|
|
Eestis müüdavad Resonaatorid (resokad) ja nende kvaliteet
Olen lugenud läbi enamus neist teemadest mis räägivad katalüsaatori eemaldamisest, resokaga asendamisest ja muust taolisest.
Kuna arvamusi resonaatorite hinna/kvaliteedi suhte kohta olen vähe kuulnud, siis ootaks kommentaare ja infot siin.
Mind huvitab, et kust tasuks otsida resonaatorit (B4 - 2.0 - 66kw) mis poleks eriti kallis aga mis samas paari kuuga läbi ei põleks (mõni summutitega
tegeleja väidab, et mõned resonaatorid ei pidavadki kauem vastu pidama).
|
|
|
|
mulk
klubiliige ac aasta auto 2007/2009 võitja
Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V
|
|
postitati 18.08.05 10:10
|
|
|
Eesti kesise valiku juures soovitan sul ehk kasutada AWG resonaatorit.
Minu jaoks teeb selle resonaatori atraktiivseks hea teostusega nn s6el ja ka yldine kvaliteet paistab olevat igati ok ja hind ca 350 - 400 krooni on
ka väga normaalne.
Ainuke puudus minu jaoks oleks materjal, ehk, peaks olema rst, aga kes teab, ehk tehakse ka roovtevabast neid.
|
|
|
|
|
|
Timo
huviline
Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 18.08.05 10:37
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: mulk
Eesti kesise valiku juures soovitan sul ehk kasutada AWG resonaatorit.
Minu jaoks teeb selle resonaatori atraktiivseks hea teostusega nn s6el ja ka yldine kvaliteet paistab olevat igati ok ja hind ca 350 - 400 krooni on
ka väga normaalne.
Ainuke puudus minu jaoks oleks materjal, ehk, peaks olema rst, aga kes teab, ehk tehakse ka roovtevabast neid. | Kas oskad öelda ka,
kes ja kus nendega tegeleb ning paigaldab?
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 25.08.05 07:30
|
|
|
Endal ka sama küsimus, et kus AWG resokaid Tallinnas või selle lähiümbruses müüakse. Cararti pole vaja pakkuda, nendel pidi kõik otsas olema. Või
oskab äkki keegi mõnda teist tootjat pakkuda mille hind võiks samasse suurusjärku jääda, nagu mulk pakkus?
|
|
|
|
mulk
klubiliige ac aasta auto 2007/2009 võitja
Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V
|
|
postitati 25.08.05 10:17
|
|
|
Käisin isiklikult päev kaks tagasi Kuressaares Autex kaupluses ja huvi pärast vaatasin ja leidsin seal letist kaks AWG resot, yks peenem, hinnaga
360.- ja teine natuke jämedam, hinnaga 380.-
|
|
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.03.06 16:40
|
|
|
Vana teema küll aga lisan oma kogemuse Universal (Tapal valmistatakse) resodega. Vastupidiselt sumpsi spetside soovitusele, sai hangitud
eelpoolmainitud firma toode. Oma osa oli muidugi ka selles, et ei leidnud kuskilt neid AWG resosi Tallinnas. Kui sumpsi spetsid lubasid, et üle aasta
see vastu ei pea, siis reaalsus oli veel hullem. Praegu on möödunud ca pool aastat ja reso juba koliseb (sõel lahti, poolenisti ära põlenud või midagi
sellist). Viga võib muidugi ka selles olla, et ostetud sai liialt väike reso ja võibolla pandi ta ka valepidi alla...
|
|
|
|
greedy
huviline
Registreerunud 30.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4, coupe otsingul
|
|
postitati 05.03.06 19:16
|
|
|
no mina panin ka need eestis tehtud resod alla ja kestavad siiani 10 kuud siis.aga nüüd teise mehe käes masin ja kaua veel kestab seda ei tea.
|
Kui keegi mind kihutamas näeb siis teadke mul spido valetab.
|
|
|
|
|
äss
klubiliige ac aasta auto 2011 võitja
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x 1,8t ja masuudipress
|
|
postitati 05.03.06 19:22
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: indro
Vana teema küll aga lisan oma kogemuse Universal (Tapal valmistatakse) resodega. Vastupidiselt sumpsi spetside soovitusele, sai hangitud
eelpoolmainitud firma toode. Oma osa oli muidugi ka selles, et ei leidnud kuskilt neid AWG resosi Tallinnas. Kui sumpsi spetsid lubasid, et üle aasta
see vastu ei pea, siis reaalsus oli veel hullem. Praegu on möödunud ca pool aastat ja reso juba koliseb (sõel lahti, poolenisti ära põlenud või midagi
sellist). Viga võib muidugi ka selles olla, et ostetud sai liialt väike reso ja võibolla pandi ta ka valepidi alla... |
Universal ka minu kogemuse põhjal täielik BS ... kestab kõva 6 kuud, siis hakkab lärisema.
|
best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
|
|
|
|
|
Demis
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5 cyl 20V