Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Noniii...esimene mats kirjas... (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 4933)
reemet16
huviline

Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: B4 - V6 - 110 KW

postitati 09.08.05 17:55 Tsiteeri
Noniii...esimene mats kirjas...

Niiet siis täna sõitis 1 kängururaudadega dziibiga jõmm mulle Järvevanal tagant sisse. Ise ütles, et näe minu autol ei juhtunud JÄLLE mittemidagi!!!
On äkki kellegil kogemusi If Kindlustuse partneritega autoremondi osas:
Värvaltrans OÜ
Betooni 24, tel 601 2826
Mustjõe 45, tel 656 2626

Benefit AS
Tihniku 5, tel 672 3925

Hiteh Autoteenindus OÜ
Kadaka pst 165a, tel 671 1622

Ammeco Auto OÜ
Paldiski mnt 82, tel 670 6887

Ootan ka igasuguseid nõuandeid suhtlemisel kindlustusega jms.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 09.08.05 18:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reemet16
Ise ütles, et näe minu autol ei juhtunud JÄLLE mittemidagi!!!

Kahju su autost :( Sellistele tegelastele tahaks mööda hambaid anda, sõidavad sisse ja siis ütlevad veel sellise ülbe lause. Selliseid tegelasi liigub liikluses palju, kellel oma autost suht p*hhui. Mis džiibiga tegemist oli ? Kindlustuse kohapealt ei oska nõu anda, aga loodan et saad asja kuskil korralikult ära tehtud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 09.08.05 20:21 Tsiteeri

Mustjõe tn Värvaltransiga igati rahul. Ka If'i kaudu. Korralik töö ja õiget tooni värv.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 09.08.05 21:46 Tsiteeri

Sõbral tuttav värvaltransis..betoonis. Pidavat väga hea kvaliteet olema. Just sai auto sealt kätte.

Samuti Hitek kuulduste järgi hea.(Hindade suhtes erakliendile ei saa eriti sama väita :))

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 09.08.05 22:13 Tsiteeri

ise 2x ammecos käinud ja olen täiesti rahule jäänud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Anca
huviline

Registreerunud 24.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,5 TDI Avant

postitati 09.08.05 22:48 Tsiteeri

Mina Hitehis ja pole üldse rahul...krt hoidsid autot 1 nädal kauem remondis ja nüüd nii palju kalasid juures...käin ja jooksen kogu aeg garantiiremondi vahet

Anca...olgu noor või olgu vana aga ikka oma kalli Audiga:)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 10.08.05 01:48 Tsiteeri

Noh õnneks need kes tagant otsa sõidavad ja kelle autoga jälle midagi ei juhtunud maksavad suuri kindlustus makseid.:D:D

Satan will claim my soul.
reemet16
huviline

Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.05 06:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dust Rocket
Noh õnneks need kes tagant otsa sõidavad ja kelle autoga jälle midagi ei juhtunud maksavad suuri kindlustus makseid.:D:D

No kuldketi paksuse järgi arvates see teda eriti ei koti:D

Kuidas kahjustuste määramine käib? Üks asi on see mida ma väljast silmaga näen ja kahtlustada oskan aga kui auto alla vaadata võib seal ju veel miskit olla. Kui pannakse kirja ainult välised kahjustused ja hiljem selgub, et kusagil on veel midagi mäda???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.05 06:14 Tsiteeri

firma koostab esialgse kalkulatsiooni, siis saadab kindlustus neile garantiikirja...siis tõmmatakse auto legoks ja vaadatakse kas on veel vigastusi...kui on, siis lisatakse need kalkulatsiooni ja tehakse kindlustusele järelpärimine, kui kindlustus on siis ikka veel nõus vastavat summat maksma, siis hakatakse remontima, kui ei, siis läheb auto mahakandmisele(piisavalt suure kalkulatsiooni puhul)

lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 10.08.05 06:39 Tsiteeri

Olen suhelnud Ammeco tegelastega, ning jätsid igati asjaliku mulje ning olen nende juures garaazhiz näinud ka ikka VÄGA uhkeid autosid(korra ühte soomlase Rolls Royce isegi).

Teha neil miski pole lasknud, aga lihtsalt suhtlemise poolest tundub asjalik.

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6 V6

postitati 10.08.05 07:04 Tsiteeri

Ammecos käis sõbra 100 remondis, peale mida signa ei tahtnud korralikult enam töödata ja varsti oligi auto kadunud. Ostis tagasi ja pani uue signa ja immo peale. See oli muidugi paar aastat tagasi, ei tea kas selle ajaga on seal kaader muutunud või mitte.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Colo
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe GT '88

postitati 10.08.05 14:05 Tsiteeri

Kunagi kui mulle sisse tagurdati oli kukkupuude IF kindlustusega, siis ta oli alles turule tulnud, teenindus oli tip-top viisakas kiire ja asjalik, küsiti kuskandis elan pakuti erinevaid töökodasid, ma valisin Artelli autoremondi, millega jäin ka väga rahule.

muidu kõne all olevatest firmadest olen ainult kuulnud, pole kokkupuutunud, Ammecost olen ainult head kuulnud näiteks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reemet16
huviline

Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.05 15:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Colo
Kunagi kui mulle sisse tagurdati oli kukkupuude IF kindlustusega, siis ta oli alles turule tulnud, teenindus oli tip-top viisakas kiire ja asjalik, küsiti kuskandis elan pakuti erinevaid töökodasid, ma valisin Artelli autoremondi, millega jäin ka väga rahule.

muidu kõne all olevatest firmadest olen ainult kuulnud, pole kokkupuutunud, Ammecost olen ainult head kuulnud näiteks.

No sai ka täna ära käidud If-s. Asjaajamine igati kiire ja korralik ning liialt ei noritud detailide kallal. Valisin Betooni tn Värvaltransi. Eks pärast paistab mis tööd tehakse.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 10.08.05 16:00 Tsiteeri

Tsitaat:
No sai ka täna ära käidud If-s. Asjaajamine igati kiire ja korralik ning liialt ei noritud detailide kallal. Valisin Betooni tn Värvaltransi. Eks pärast paistab mis tööd tehakse.

minul selle firmaga väga head kogemused - auto tehti korda täpselt tähtajaks ning tehti korralik pesu nii seest kui väljast. Lisaks ütlesin tööde vastuvõtjale, et nad ei paneks mingeid vuffel tulesid külge kuna enne olid originaalid siis nad mu palve ka täitsid. Ütlesin veel seda, et konkureerivat pakkumist teistest firmadest ei võta nii et tehku korralik kalkulatsioon.

cretzky
huviline

Registreerunud 05.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A8 / A3 sportback 1,6

postitati 12.08.05 08:11 Tsiteeri

kõik tööd lasen alati hitehi teha.Igati rahul teevad super head tööd. Värvimine ja muud tööd alati super hästi teinud. Soovitan

arx33
huviline

Registreerunud 05.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 03.11.05 14:40 Tsiteeri

Värvaltrans, kuidas see Mustajõe osakond on?
Mul lääb auto sinna arvatavasti!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 03.11.05 14:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: samru

minul selle firmaga väga head kogemused - auto tehti korda täpselt tähtajaks ning tehti korralik pesu nii seest kui väljast. Lisaks ütlesin tööde vastuvõtjale, et nad ei paneks mingeid vuffel tulesid külge kuna enne olid originaalid siis nad mu palve ka täitsid. Ütlesin veel seda, et konkureerivat pakkumist teistest firmadest ei võta nii et tehku korralik kalkulatsioon.

Kasko? Kui nii, siis kasko raames tehtav remondi põhimõttegi ju: taastatakse remondieelne seisukord, seega kui enne olid autol orig. tuled, siis rändavad sinna ka originaalid....ise mainisin samuti kahjukäsitlejale seda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lynx
klubiliige

Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 03.11.05 15:35 Tsiteeri

http://streetrace.org/foorum/viewtopic.php?t=16005&sid=bc5d4807c74944275ef7593f8b399859

Rule: Do your homework or suffer the consequences !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6 V6

postitati 03.11.05 15:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lynx
http://streetrace.org/foorum/viewtopic.php?t=16005&sid=bc5d4807c74944275ef7593f8b399859

päris karm laks :(

Po18
huviline

Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: S4 avant 2.2 tq

postitati 03.11.05 15:52 Tsiteeri

Endal töötab üks tuttav värvalis ja seal värvimine on suht heal tasemel ei tea jah muidugi kuidas plekitöödega on.

Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reemet16
huviline

Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.05 19:32 Tsiteeri

Teema lõpetuseks võib öelda, et jäin Värvali tööga päris rahule....tehti isegi rohkem kui vaja oleks olnud - auto sai parem kui enne matsu:D

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 05.11.05 10:18 Tsiteeri

See on hea, kui ise rahule jäid, kuid mida sa mõtled selle all et sai isegi parem kui enne matsu oli ?

palmsaar
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 3,3Tdi Q

thumbup.gif postitati 05.11.05 13:30 Tsiteeri

Paar päeva tagasi käisin autol järgi: Värvaltrans OÜ
Betooni 24, tel 601 2826 Igati rahul! Kui muidu paljudes teenindustes tehakse ära asjad mille pärast sinna mindud sai siis seal suunati tähelepanu lisaks ka sellele et mida oleks veel soovitav edaspidi teha!
Nagu öeldakse: Mõisa köis las lohiseb, poliitikat seal ei olnud!

Kes pärast naerab..... ei saanud kohe naljast aru :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 05.11.05 14:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: TiitR2
Tsitaat:
Algselt postitas: samru

Kasko? Kui nii, siis kasko raames tehtav remondi põhimõttegi ju: taastatakse remondieelne seisukord, seega kui enne olid autol orig. tuled, siis rändavad sinna ka originaalid....ise mainisin samuti kahjukäsitlejale seda.

Ei olnud kasko, tavaline kohustuslik liikluskindlustus.

reemet16
huviline

Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.05 08:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
See on hea, kui ise rahule jäid, kuid mida sa mõtled selle all et sai isegi parem kui enne matsu oli ?

Mõtlen seda, et seal tehti isegi paar sellist asja ära, millel antud matsuga midagi pistmist polnud - mõned juhtmed paigati ära jm.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 41.5% - SQL: 58.5%]