Lehekülgi: 1 2 |
reemet16
huviline
Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: B4 - V6 - 110 KW
|
postitati 09.08.05 17:55
|
|
|
Noniii...esimene mats kirjas...
Niiet siis täna sõitis 1 kängururaudadega dziibiga jõmm mulle Järvevanal tagant sisse. Ise ütles, et näe minu autol ei juhtunud JÄLLE
mittemidagi!!!
On äkki kellegil kogemusi If Kindlustuse partneritega autoremondi osas:
Värvaltrans OÜ
Betooni 24, tel 601 2826
Mustjõe 45, tel 656 2626
Benefit AS
Tihniku 5, tel 672 3925
Hiteh Autoteenindus OÜ
Kadaka pst 165a, tel 671 1622
Ammeco Auto OÜ
Paldiski mnt 82, tel 670 6887
Ootan ka igasuguseid nõuandeid suhtlemisel kindlustusega jms.
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
postitati 09.08.05 18:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reemet16
Ise ütles, et näe minu autol ei juhtunud JÄLLE mittemidagi!!! |
Kahju su autost Sellistele tegelastele tahaks mööda hambaid anda, sõidavad
sisse ja siis ütlevad veel sellise ülbe lause. Selliseid tegelasi liigub liikluses palju, kellel oma autost suht p*hhui. Mis džiibiga tegemist oli ?
Kindlustuse kohapealt ei oska nõu anda, aga loodan et saad asja kuskil korralikult ära tehtud.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 09.08.05 20:21
|
|
|
Mustjõe tn Värvaltransiga igati rahul. Ka If'i kaudu. Korralik töö ja õiget tooni värv.
|
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
postitati 09.08.05 21:46
|
|
|
Sõbral tuttav värvaltransis..betoonis. Pidavat väga hea kvaliteet olema. Just sai auto sealt kätte.
Samuti Hitek kuulduste järgi hea.(Hindade suhtes erakliendile ei saa eriti sama väita )
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 09.08.05 22:13
|
|
|
ise 2x ammecos käinud ja olen täiesti rahule jäänud
|
|
|
|
Anca
huviline
Registreerunud 24.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2,5 TDI Avant
|
postitati 09.08.05 22:48
|
|
|
Mina Hitehis ja pole üldse rahul...krt hoidsid autot 1 nädal kauem remondis ja nüüd nii palju kalasid juures...käin ja jooksen kogu aeg
garantiiremondi vahet
Anca...olgu noor või olgu vana aga ikka oma kalli Audiga 
|
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
|
reemet16
huviline
Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.05 06:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Dust Rocket
Noh õnneks need kes tagant otsa sõidavad ja kelle autoga jälle midagi ei juhtunud maksavad suuri kindlustus makseid.
|
No kuldketi paksuse järgi arvates see teda eriti ei koti
Kuidas kahjustuste määramine käib? Üks asi on see mida ma väljast silmaga näen ja kahtlustada oskan aga kui auto alla vaadata võib seal ju veel miskit
olla. Kui pannakse kirja ainult välised kahjustused ja hiljem selgub, et kusagil on veel midagi mäda???
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.05 06:14
|
|
|
firma koostab esialgse kalkulatsiooni, siis saadab kindlustus neile garantiikirja...siis tõmmatakse auto legoks ja vaadatakse kas on veel
vigastusi...kui on, siis lisatakse need kalkulatsiooni ja tehakse kindlustusele järelpärimine, kui kindlustus on siis ikka veel nõus vastavat summat
maksma, siis hakatakse remontima, kui ei, siis läheb auto mahakandmisele(piisavalt suure kalkulatsiooni puhul)
|
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
postitati 10.08.05 06:39
|
|
|
Olen suhelnud Ammeco tegelastega, ning jätsid igati asjaliku mulje ning olen nende juures garaazhiz näinud ka ikka VÄGA uhkeid autosid(korra ühte
soomlase Rolls Royce isegi).
Teha neil miski pole lasknud, aga lihtsalt suhtlemise poolest tundub asjalik.
...
|
|
|
|
meelisl
huviline
Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6 V6
|
postitati 10.08.05 07:04
|
|
|
Ammecos käis sõbra 100 remondis, peale mida signa ei tahtnud korralikult enam töödata ja varsti oligi auto kadunud. Ostis tagasi ja pani uue signa ja
immo peale. See oli muidugi paar aastat tagasi, ei tea kas selle ajaga on seal kaader muutunud või mitte.
|
|
|
Colo
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe GT '88
|
postitati 10.08.05 14:05
|
|
|
Kunagi kui mulle sisse tagurdati oli kukkupuude IF kindlustusega, siis ta oli alles turule tulnud, teenindus oli tip-top viisakas kiire ja asjalik,
küsiti kuskandis elan pakuti erinevaid töökodasid, ma valisin Artelli autoremondi, millega jäin ka väga rahule.
muidu kõne all olevatest firmadest olen ainult kuulnud, pole kokkupuutunud, Ammecost olen ainult head kuulnud näiteks.
|
|
|
reemet16
huviline
Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.05 15:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Colo
Kunagi kui mulle sisse tagurdati oli kukkupuude IF kindlustusega, siis ta oli alles turule tulnud, teenindus oli tip-top viisakas kiire ja asjalik,
küsiti kuskandis elan pakuti erinevaid töökodasid, ma valisin Artelli autoremondi, millega jäin ka väga rahule.
muidu kõne all olevatest firmadest olen ainult kuulnud, pole kokkupuutunud, Ammecost olen ainult head kuulnud näiteks. |
No sai ka täna ära käidud If-s. Asjaajamine igati kiire ja korralik ning liialt ei noritud detailide kallal. Valisin Betooni tn Värvaltransi. Eks
pärast paistab mis tööd tehakse.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 10.08.05 16:00
|
|
|
Tsitaat: | No sai ka täna ära käidud If-s. Asjaajamine igati kiire ja korralik ning liialt ei noritud detailide kallal. Valisin Betooni tn
Värvaltransi. Eks pärast paistab mis tööd tehakse. |
minul selle firmaga väga head kogemused - auto tehti korda täpselt tähtajaks ning tehti korralik pesu nii seest kui väljast. Lisaks ütlesin tööde
vastuvõtjale, et nad ei paneks mingeid vuffel tulesid külge kuna enne olid originaalid siis nad mu palve ka täitsid. Ütlesin veel seda, et
konkureerivat pakkumist teistest firmadest ei võta nii et tehku korralik kalkulatsioon.
|
|
|
cretzky
huviline
Registreerunud 05.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A8 / A3 sportback 1,6
|
postitati 12.08.05 08:11
|
|
|
kõik tööd lasen alati hitehi teha.Igati rahul teevad super head tööd. Värvimine ja muud tööd alati super hästi teinud. Soovitan
|
|
|
arx33
huviline
Registreerunud 05.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 03.11.05 14:40
|
|
|
Värvaltrans, kuidas see Mustajõe osakond on?
Mul lääb auto sinna arvatavasti!
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 03.11.05 14:51
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: samru
No sai ka täna ära käidud If-s. Asjaajamine igati kiire ja korralik ning liialt ei noritud detailide kallal. Valisin Betooni tn Värvaltransi. Eks
pärast paistab mis tööd tehakse. |
minul selle firmaga väga head kogemused - auto tehti korda täpselt tähtajaks ning tehti korralik pesu nii seest kui väljast. Lisaks ütlesin tööde
vastuvõtjale, et nad ei paneks mingeid vuffel tulesid külge kuna enne olid originaalid siis nad mu palve ka täitsid. Ütlesin veel seda, et
konkureerivat pakkumist teistest firmadest ei võta nii et tehku korralik kalkulatsioon. |
Kasko? Kui nii, siis kasko raames tehtav remondi põhimõttegi ju: taastatakse remondieelne seisukord, seega kui enne olid autol orig. tuled, siis
rändavad sinna ka originaalid....ise mainisin samuti kahjukäsitlejale seda.
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
|
meelisl
huviline
Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6 V6
|
postitati 03.11.05 15:48
|
|
|
päris karm laks 
|
|
|
|
Po18
huviline
Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: S4 avant 2.2 tq
|
postitati 03.11.05 15:52
|
|
|
Endal töötab üks tuttav värvalis ja seal värvimine on suht heal tasemel ei tea jah muidugi kuidas plekitöödega on.
Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
|
|
|
|
reemet16
huviline
Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.11.05 19:32
|
|
|
Teema lõpetuseks võib öelda, et jäin Värvali tööga päris rahule....tehti isegi rohkem kui vaja oleks olnud - auto sai parem kui enne matsu
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
postitati 05.11.05 10:18
|
|
|
See on hea, kui ise rahule jäid, kuid mida sa mõtled selle all et sai isegi parem kui enne matsu oli ?
|
|
|
palmsaar
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 3,3Tdi Q
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 05.11.05 14:08
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: TiitR2
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
pärast paistab mis tööd tehakse. |
konkureerivat pakkumist teistest firmadest ei võta nii et tehku korralik kalkulatsioon. |
Kasko? Kui nii, siis kasko raames tehtav remondi põhimõttegi ju: taastatakse remondieelne seisukord, seega kui enne olid autol orig. tuled, siis
rändavad sinna ka originaalid....ise mainisin samuti kahjukäsitlejale seda. |
Ei olnud kasko, tavaline kohustuslik liikluskindlustus.
|
|
|
reemet16
huviline
Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.05 08:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Simps
See on hea, kui ise rahule jäid, kuid mida sa mõtled selle all et sai isegi parem kui enne matsu oli ? |
Mõtlen seda, et seal tehti isegi paar sellist asja ära, millel antud matsuga midagi pistmist polnud - mõned juhtmed paigati ära jm.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |