_Sline
huviline
Registreerunud 11.09.15
Kasutaja on eemal
Auto: 07' A4 B7 2.0 125kw 6k manu Quattro Sline, 06' E91 330XD, E39 525tds
|
postitati 09.02.20 18:25
|
|
|
A4 B5 Fl võti PreFl'ile
Tervist!
Kas keegi on vahetanud Audi A4 B5 Prefl süüteluku, FL süüteluku vastu, et oleks klapitava võtmega kesklukk?
Mida selliseks ümberehitamiseks vaja on?
Arvatavasti FL süütelukk võtmega, keskluku pump, mingi moodul ka?
Ukse südamikud FL Prefle ei sobi vist, aga see pole ka oluline. Immo on maha võetud, see ei sega.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 09.02.20 20:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: _Sline
Tervist!
Kas keegi on vahetanud Audi A4 B5 Prefl süüteluku, FL süüteluku vastu, et oleks klapitava võtmega kesklukk?
Mida selliseks ümberehitamiseks vaja on?
Arvatavasti FL süütelukk võtmega, keskluku pump, mingi moodul ka?
Ukse südamikud FL Prefle ei sobi vist, aga see pole ka oluline. Immo on maha võetud, see ei sega. |
Mis (mudeli)aasta autost jutt käib? Seal on omajagu erinevusi.
98-99a autoga on lihtne, kuna sinna on sobivate pistikutega vastuvõtjaga kesklukuvaakumpump olemas. Kui jutt käib vanemast, siis on sinna mingeid
adaptereid vahele vaja aretada, et panna uuemat tüüpi pump. Vaja on Pre-FL 98-99a oma, kuna FL omal on juba lukkude osas erinevused (kasvõi taga luugi
avamise süsteem) + midagi oli veel.
Lisaks pumbale on vaja antenni ja pulte (puldid peaks sobima kõik B5 ja C5 omad, mis on õige sagedusega).
Tulles võtmete enda juurde, siis pole lukke vaja vahetada, kuna klappvõtmetele on saadaval mõlema profiiliga uut võtme tera (uuem on HAA, aga vanema
nimetust ei tea - suvaline näide). Samuti pole ka immoga mitte
mingit probleemi, kuna immo ampulli saab edukalt vanast võtmest tõsta ringi uude klappvõtmesse (ja kui on olemas ka kellaploki login PIN, siis saab
vabalt tutvustada ka uute võtmete immo ampullid enda autole VCDS abil).
On üks DIY teema C4-le klappvõtme paigaldamise kohta, seal sai
ka B5-e kohta natuke infot jagatud kunagi ja seal on väärt lingid, kust leiab vaakumpumpade funktsioonide ja sageduste kohta infot (kui need muidugi
veel toimivad).
Enda 98a B5-le said klappvõtmed/puldid lisatud ja sellest ajast jäi üle üks varu antenn (kui peaks vaja minema, siis võin üles otsida).
|
|
|
|
_Sline
huviline
Registreerunud 11.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.20 12:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rix
Mis (mudeli)aasta autost jutt käib? Seal on omajagu erinevusi.
98-99a autoga on lihtne, kuna sinna on sobivate pistikutega vastuvõtjaga kesklukuvaakumpump olemas. Kui jutt käib vanemast, siis on sinna mingeid
adaptereid vahele vaja aretada, et panna uuemat tüüpi pump. Vaja on Pre-FL 98-99a oma, kuna FL omal on juba lukkude osas erinevused (kasvõi taga luugi
avamise süsteem) + midagi oli veel.
Lisaks pumbale on vaja antenni ja pulte (puldid peaks sobima kõik B5 ja C5 omad, mis on õige sagedusega).
Tulles võtmete enda juurde, siis pole lukke vaja vahetada, kuna klappvõtmetele on saadaval mõlema profiiliga uut võtme tera (uuem on HAA, aga vanema
nimetust ei tea - suvaline näide). Samuti pole ka immoga mitte
mingit probleemi, kuna immo ampulli saab edukalt vanast võtmest tõsta ringi uude klappvõtmesse (ja kui on olemas ka kellaploki login PIN, siis saab
vabalt tutvustada ka uute võtmete immo ampullid enda autole VCDS abil).
On üks DIY teema C4-le klappvõtme paigaldamise kohta, seal sai
ka B5-e kohta natuke infot jagatud kunagi ja seal on väärt lingid, kust leiab vaakumpumpade funktsioonide ja sageduste kohta infot (kui need muidugi
veel toimivad).
Enda 98a B5-le said klappvõtmed/puldid lisatud ja sellest ajast jäi üle üks varu antenn (kui peaks vaja minema, siis võin üles otsida).
|
Auto on 97a lõpp, juba 98a varustusega.
Pumba kood on 8L0 862 257 L, vaatan, et seal teemas on sellise koodiga pump täitsa olemas, kas mul siis piisab ainult sobiva sagedusega võtme
otsimisest ja antenni paigaldamisest? Arvutiga õpetamine ka muidugi.
Mul on samamoodi kodeeritud, et 5kmh peal lähevad uksed lukku ja võtme süütelukust ära võtad, siis tulevad lahti.On ka see haa tüüpi tavaline võti
Selliste pistikutega
Kui antenni mõistliku hinnaga annad ja postiga tartusse saadad, siis oleks huvi. PM
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.20 12:50
|
|
|
Pumba kood on 8L0 862 257 L, vaatan, et seal teemas on sellise koodiga pump täitsa olemas, kas mul siis piisab ainult sobiva sagedusega võtme
Mul on samamoodi kodeeritud, et 5kmh peal lähevad uksed lukku ja võtme süütelukust ära võtad, siis tulevad lahti.
Selliste pistikutega
Kui antenni mõistliku hinnaga annad ja postiga tartusse saadad, siis oleks huvi. PM |
Minu autol oli originaalis see sama 8L0
862 257 L pump peal, aga sellel puudub RF vastuvõtja sees.
Sul on vaja näiteks 8L0 862 257 G
(see on küll alarmiga pump, aga ilma alarmi mooduli ja mahu anduriteta see mul mingeid probleeme ei tekitanud) + antenni + pulti.
Sobivate pumpade koodid peaksid leidma SIIT.
Pead vaatama, et pistikud sobiks, voolikute arv sobiks, kasutus aasta oleks sama (1997-1999) ja kindlasti siis, et oleks "-with rf remote control"
(aga mitte see 315MHz ehk USA/Canada versioon).
Kui tahad suunatuled ka vilkuma saada lukustamisel/avamisel, siis on vaja natuke juhtmeid (ees parema A-piilari all mingi 10cm jupp + üks juhe veel
sealt vasaku A-piilari juurde viia armatuuri alt).
Kiire pilgu peale viskamisel, võiks sobivad olla need pumbad:
8L0 862 257 D
8L0 862 257 G
8L0 862 257 K
8L0 862 257 P
|
|
|
|
_Sline
huviline
Registreerunud 11.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.20 13:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rix
Mul on samamoodi kodeeritud, et 5kmh peal lähevad uksed lukku ja võtme süütelukust ära võtad, siis tulevad lahti.
Selliste pistikutega
Kui antenni mõistliku hinnaga annad ja postiga tartusse saadad, siis oleks huvi. PM |
Minu autol oli originaalis see sama 8L0
862 257 L pump peal, aga sellel puudub RF vastuvõtja sees.
Sul on vaja näiteks 8L0 862 257 G
(see on küll alarmiga pump, aga ilma alarmi mooduli ja mahu anduriteta see mul mingeid probleeme ei tekitanud) + antenni + pulti.
Sobivate pumpade koodid peaksid leidma SIIT.
Pead vaatama, et pistikud sobiks, voolikute arv sobiks, kasutus aasta oleks sama (1997-1999) ja kindlasti siis, et oleks "-with rf remote control"
(aga mitte see 315MHz ehk USA/Canada versioon).
Kui tahad suunatuled ka vilkuma saada lukustamisel/avamisel, siis on vaja natuke juhtmeid (ees parema A-piilari all mingi 10cm jupp + üks juhe veel
sealt vasaku A-piilari juurde viia armatuuri alt).
Kiire pilgu peale viskamisel, võiks sobivad olla need pumbad:
8L0 862 257 D
8L0 862 257 G
8L0 862 257 K
8L0 862 257 P |
Nagu ma aru saan, siis puldi pean otsima antenni sageduse järgi või vastupidi ?
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.20 13:22
|
|
|
Nagu ma aru saan, siis puldi pean otsima antenni sageduse järgi või vastupidi ? |
Puldi pead ikka otsima vaakumpumba 433MHz sageduse järgi, kuid kindlasti ei sobi sinna B6-e ja teiste uuemate Audide puldid, kuna signaal on erinev,
kuigi sagedus on sama vms. Sul ideaalis vaja kahe nupuga pulti, nagu see: eBay
|
|
|
|
|