Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K:Klapisääretihendid (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1826)
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Üks teine auto

postitati 03.08.05 10:11 Tsiteeri
K:Klapisääretihendid

Millised klapisääretihendid on paremad. Revalist pakutakse 52eeku tk. aga Forsis 12eeku tk aga tarvis on neid kokku 32tk.. Kummad need paremad siis on? Ei taha seda mootorit ilma asjata ka laiali võtta. Äkki on keegi nendes asjades vähe teadjam? Alati ju ei kehti ütlus et kallimad on paremad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Vader
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1,8Tfsi , VW Passat varjant 2.0TDi 2008a.

postitati 03.08.05 10:29 Tsiteeri

sellele küsimusele vastates tsiteerin oma venda kes juba pikemat aega tegeleb autovaruosade müügiga
"Kui sa tahad head ja odavat siis pead ostma 2 asja ühe hea ja teise odava"
ma ise lähtun samast lausest:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.05 11:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Vader
sellele küsimusele vastates tsiteerin oma venda kes juba pikemat aega tegeleb autovaruosade müügiga
"Kui sa tahad head ja odavat siis pead ostma 2 asja ühe hea ja teise odava"
ma ise lähtun samast lausest:cool:

Asi on nagu selles et mis neis tihendites nii erinevat on ja kas originaal kestab kauem kui teine, sest kui vahet pole milleks maksta rohkem (nagu reklaamis juba:D)?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jaks
huviline

Registreerunud 14.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 635 CSI, E34 M5, E23 , Audi A6 quattro Avant

postitati 03.08.05 11:40 Tsiteeri

Ekst ole maitse asi, mida keegi eelistab.
Võid ju võtta hoopis keskmise hinnaga ja minna Aavest osta 15,-eek tk.:P
Minu arvamus on see, et need tihendid käivad täpselt ühe kaua, sest neid tihendeid tappab mootori üle kuumenenmine.
Seega kui lased mootori ikka keema ei ole vahetkas oli seal originaal osa või mitte. Vahetust vajavad mõlemal juhul.
Seega ise otsusta mida eelistad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 03.08.05 16:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jaks
Ekst ole maitse asi, mida keegi eelistab.
Võid ju võtta hoopis keskmise hinnaga ja minna Aavest osta 15,-eek tk.:P
Minu arvamus on see, et need tihendid käivad täpselt ühe kaua, sest neid tihendeid tappab mootori üle kuumenenmine.
Seega kui lased mootori ikka keema ei ole vahetkas oli seal originaal osa või mitte. Vahetust vajavad mõlemal juhul.
Seega ise otsusta mida eelistad.

kumm läheb ju rabedaks jah mõlemal on ta siis originaal või odav.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.05 19:45 Tsiteeri

Eks ma siis proovin need odavamad ennem ära.

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 06.08.05 11:15 Tsiteeri

Kui küsimuse all oleks näiteks uksepolstri tüüblid, siis läheks ma ja tooks vbla tõesti Aavest need odavamad.

Kui aga küsimus on sellistes suht tülikalt vahetatavates asjades kui klapisääre tihendid, siis on sellist eksperimenti tüütu teha, sest odavamat kraami hankides ei ole teada, mis tegelikult saad.

Isiklik kogemus endise autoga oligi selline, et odavad mitte-originaaltihendid tuli juba 10 tuhande läbisõidu järel uuesti välja vahetada - kui värk sai lahti võetud, siis võis näha, kuidas mõni tihend oli küll ilusti klapisääre ümber tihedalt, kuid oli puksi otsast lahti tulnud ja käis koos klapiga üles-alla. Kogu probleemi paljastas muidugi jälle endisest isegi hullemaks kasvanud õlikulu. Siis saigi uued Revalist toodud ja selle järel enam mootorit sellest otsast puutuda ei tulnud kuni lõpuni välja.

Nii et kui ongi mujalt midagi toonud, siis oleks mõistlik minna ja korralik kraam ka ära tuua - tegu ei ole nii võimatult kallite osadega, et see tasuks ära vajaduse mõne aja pärast kõik uuesti laiali kiskuda...

P.S. Kui tegu veel V8-ga, siis on see uesti lahti kiskumine veelgi tüütum, kui vanal 10V ridaviiel oli

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.05 13:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: generaator M
Kui küsimuse all oleks näiteks uksepolstri tüüblid, siis läheks ma ja tooks vbla tõesti Aavest need odavamad.

Kui aga küsimus on sellistes suht tülikalt vahetatavates asjades kui klapisääre tihendid, siis on sellist eksperimenti tüütu teha, sest odavamat kraami hankides ei ole teada, mis tegelikult saad.

Isiklik kogemus endise autoga oligi selline, et odavad mitte-originaaltihendid tuli juba 10 tuhande läbisõidu järel uuesti välja vahetada - kui värk sai lahti võetud, siis võis näha, kuidas mõni tihend oli küll ilusti klapisääre ümber tihedalt, kuid oli puksi otsast lahti tulnud ja käis koos klapiga üles-alla. Kogu probleemi paljastas muidugi jälle endisest isegi hullemaks kasvanud õlikulu. Siis saigi uued Revalist toodud ja selle järel enam mootorit sellest otsast puutuda ei tulnud kuni lõpuni välja.

Nii et kui ongi mujalt midagi toonud, siis oleks mõistlik minna ja korralik kraam ka ära tuua - tegu ei ole nii võimatult kallite osadega, et see tasuks ära vajaduse mõne aja pärast kõik uuesti laiali kiskuda...

P.S. Kui tegu veel V8-ga, siis on see uesti lahti kiskumine veelgi tüütum, kui vanal 10V ridaviiel oli

Suurimad tänud! Sellist tõestust mul vaja oligi. Nii et lähevad ikkagi revali tihendid. Ei ole saanud kahjuks auto endise omanikuga "4rõngast" ühendust et küsida ta käest mis tihendid tema panna lasi. Sai need ju alles eelmisel suvel vahetatud. Või ongi audidel klapisääretihendite vahetus iga-aastane lõbu?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 06.08.05 15:31 Tsiteeri

Mu 12V 2.8 V6-l ootab ka see töö tegemist ja olen ka erinevaid kogemusi kuuldes järeldusele jõudnud, et nende puhul ei tasu end lasta odavast hinnast ahvatleda, vaid tuleb Revalist orig. võtta. Eks kummil ja kummil ole ka vahe.

80quattro: kui seda lugema juhtud, pane mulle pakkumine privasse. ;)

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 06.08.05 17:15 Tsiteeri

Tsitaat:

Sai need ju alles eelmisel suvel vahetatud. Või ongi audidel klapisääretihendite vahetus iga-aastane lõbu?

Selle asjaga on nii, et kui klappide juhtpuksid on kulunud, siis tulebki tihendeid tihti vahetada, sest vähe sellest, et klapisääred käivad ligadi-logadi tulevad v.l. klapisääre ja juhtpuksi vahelt kuumad heitgaasid, mis tihendi päris kiiresti ära küpsetavad on ta siis A- või B- osa vahet pole.

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 06.08.05 17:24 Tsiteeri

see on küll õige tähelepanek - samas on audi mootoritel klapid vist mõeldudki lobedalt käima, sest selle klapi lõtku maksimaalväärtused on ikka päris reipad ette antud...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.9% - SQL: 78.1%]