Henxen
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D2) 4.2 V8
|
postitati 03.04.19 12:02
|
|
|
Ekraanil läheb põlema hüüumärk kui järsult kiirendada. A8(D2)
Autoks on A8 4,2(D2). Üks päev avastasin, et kui autoga järsult kiirendada, läheb spidomeetri ekraanil põlema vilkudes suurelt hüümärk. Gaasi ma ei
vajutanud põhja, vaid umbes poole peale. Mõne aja pärast kustus see tuli ära nagu poleks midagi toimunud. Kas kellelgi on sellise asjaga kogemusi?
Aitäh
|
|
|
blefish
huviline
Registreerunud 21.04.18
Kasutaja on eemal
Auto: A5 3.0TDI Coupe 2009
|
postitati 03.04.19 12:58
|
|
|
Keegi kirjutas FB ka selle kohta hiljuti. See punane hüüumärk on piduritega seotud ilmselt. Kontrolli üle kas piduriõli ikka piisavalt.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.04.19 13:03
|
|
|
Või siis mõni piduriklotsiandur kaotab ühenduse(?)
Üldiselt arvuti külge panna ja saad teada, mis teade see oli ja vajadusel edasist tegevust planeerida.
|
|
|
|
stihl
huviline
Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II
|
postitati 03.04.19 13:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: blefish
Keegi kirjutas FB ka selle kohta hiljuti. See punane hüüumärk on piduritega seotud ilmselt. Kontrolli üle kas piduriõli ikka piisavalt.
|
Jah, ja soovitage veel juurde kah valada.
Pid. vedeliku tase langeb ja hakkab vilgutama selle pärast, et klots on õhukeseks kulunud ja kolvid ronivad supportist välja. Ühendatud anumate
seadus.
Kui nüüd paak täis kallata ja siis klotsi varsti nagunii vahetada, on mootoriruum kõik vedelikku täis.
Mis teatavasti võtab endaga ka värvi kaasa...
.
|
|
|
Henxen
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.04.19 18:13
|
|
|
Pean tunnistama, et ma pole tükkaega vaadanud piduriõli taset. Täna sai vaadatud ja tase oli tõesti paar mm üle miinimumi. Auto muidu pidurdab täitsa
normaalselt. Aga eks klotse sai viimati vahetatud 2a tagasi. Vahetan need lähikuudel ära. Kui rääkida piduriklotside tulukese põlemisest, hakkas see
põlema kohe pärast klotside vahetamist.
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 3.0 TDI S-line
|
postitati 03.04.19 20:14
|
|
|
Oleneb kuskohas klotse vahetasid... Kui peale klotside vahetust enamvähem kohe tuli läks põlema, no siis saad ju ise ka aru, et asi ple klotsides,
pigem ühenduse viga kuskil.
|
|
|
stihl
huviline
Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II
|
postitati 04.04.19 06:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Henxen
Pean tunnistama, et ma pole tükkaega vaadanud piduriõli taset. Täna sai vaadatud ja tase oli tõesti paar mm üle miinimumi. Auto muidu pidurdab täitsa
normaalselt. Aga eks klotse sai viimati vahetatud 2a tagasi. Vahetan need lähikuudel ära. Kui rääkida piduriklotside tulukese põlemisest, hakkas see
põlema kohe pärast klotside vahetamist. |
Kui vedelik paagis paar mm ÜLE miinimumi, see on okei, siis ära torgi.
Aga misõttes 2a tagasi vahetasid klotsid, siis hakkas kohe ka tuld vilgutama ja nüüd tegid lõpuks postituse, et selline probleem????
Ja autol on 8 klotsi, kas ikka kõik läksid korraga vahetusse?
.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 04.04.19 06:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stihl
Kui vedelik paagis paar mm ÜLE miinimumi, see on okei, siis ära torgi. |
Nii mustvalge ei pruugi olla. Näiteks minu B6-el hakkas ka hoiatustuld vilgutama (seda just siis suurema hoo pealt pidurduse ajal parempöörde
sooritamisel). Kallasin maksimumi peale ja rohkem seda ei kordunud. Sama probleemiga oli ka teisi hädas olnud (mingid inglisekeelsed foorumid) ja kõik
olid saanud lahenduse õli maksimumini lisamisest.
|
|
|
|
Henxen
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.04.19 08:58
|
|
|
Ma vahetasin ära ikka kõik klotsid korraga 2a tagasi. Võibolla see klotside tuluke lõi põlema tõesti mõne juhtme vea tõttu. Mind see klotside tuluke
ei häiri. Aga suur hoiatustuluke läks esimest korda põlema alles selle nädala alguses, kui ma järsult kiirendasin ja ma polnud sellise erroriga varem
kokku puutunud.
|
|
|