kristen888
huviline
Registreerunud 24.01.19
Kasutaja on eemal
Auto: audi a7 3.0 TFSI
|
postitati 24.01.19 17:58
|
|
|
Võtmeta ukseavamine ja sulgemine.
Ostsin siis audi a7 2011a Tfsi.
Autol on nupust käivitus ja nagu ma aru saan käib sinna sisse tegelikult ka võtmeta avamis süsteem ?
Igalt poolt igasugu jutte kuulnud, äkki siin on kedagi targemat kes oskab öelda et kas mul tõesti on ka võtmeta avamis süsteem?
Reaalselt on mul ukselingi küljes olemas see puutetundlik nupuke tänu millele peaks saama uksi sulgeda,
olen kuulnud jutte et need on audidel tüüp vead et need lähevadgi kõik läbi. Mõtlen siis kas tõesti saab 4jal uksel kõigil see läbi läind olla või
lihtsalt pole seda lisa pantud ?
Uurisin ebayst ka et uued Door handle sensor i saab 6euro eest tükk. Kas on mõttet jebima hakata või ei ?
Jään põnevusega vastust ootama.
|
|
|
M.Jaaska
huviline
Registreerunud 18.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.19 22:09
|
|
|
Kui auto on tellitud Võtmevaba Sisenemisega, siis on vajalikud juhtmed ja seadistused olema. See, et kõik 4 linki vigased on, pole just uudis.
Võta oma auto varustuse list ette ja otsi, kas on Sisenemine või Käivitus.
|
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 3.0 TDI S-line
|
postitati 24.01.19 23:47
|
|
|
Kaabel sappa ja kohe näha ! Olen omal neid ukselinke kordamööda vahetanud.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 25.01.19 03:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ahti
Kaabel sappa ja kohe näha ! Olen omal neid ukselinke kordamööda vahetanud. |
No neid linke ei anna omavahel võrrelda, C6 q7-tel on hoopis teine teema ja katki nad ongi peaaegu kõigil. C7 on puutetundlik, e.s. mingit vajutamist
ei toimu ja pole eriti ka probleeme näinud võrreldes vana süsteemiga.
Kõigil C7 kerega audidel on lingil see nupp, mis ei tähenda midagi. Kui lingi pealne pole kroomitud, pole ka süsteemi tellitud. Ettevaatust Hiina
vuffel kleebitavate lingi kroomkatetega. Kui asja ei tunne võib alt minna sellega.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
kristen888
huviline
Registreerunud 24.01.19
Kasutaja on eemal
Auto: audi a7 3.0 TFSI
|
postitati 25.01.19 10:02
|
|
|
Lingipealne pole kroomitud. Aga auto tunneb ära küll kui ma ligidusse tulen, ta tõmbab akna veits allapoole (kuna mul ukseakendel pole akna raami)
Ma ei oska vaadatagi kus ma näeks kõiki oma lisasigi, kas ainult esinduses ? Auto dokumendid on mul kõik saksakeelsed ja arusaamatud.
Äkki keegi on tegelenud siin samasuguse probleemiga ?
Nende senorite vahetusest on ka youtubis õpetus video olemas kuidas vahetada, üks hetk tundub seal nii täpne töö et ei julgeks ise ära vahetada
äkki keegi siin osavam on vahetand ja teab sellest, saaks aidata mul ära vahetada ?
link mis ma leitsin nende sensorite kohta :
https://www.ebay.com/itm/OE-4G8927753-Exterior-Door-Handle-Bar-Sensor-for-AUDI-A4-A5-A6-A7-A8-B8-Q5-Avant/163355763753?fits=Make
%3AAudi&hash=item2608c32429:g:IKQAAOSwF5Vb39ra:rk:3:pf:1&vxp=mtr&frcectupt=true
põhimõtteliselt 6eurot tk,
esinduses pidi väidetavalt 150eurot tk olema.
|
|
|
merchant
huviline
Registreerunud 08.03.18
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Allroad C7 BiT
|
postitati 25.01.19 10:31
|
|
|
Esindus saadab komplektsuse ka meilile, kui ilusti küsida. Saab osta ka mudelikohased eestikeelsed raamatud, maksavad umbes nagu muud raamatupoe
tootedki.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 26.01.19 08:56
|
|
|
Vaata, kas hooldusraamatu esilehel, või auto tehasekleepsu varustusnimekirjas on "4F2". Kui ei ole, siis sellel autol puudub võtmeta sisenemise
funktsioon.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
e.t.s
huviline
Registreerunud 24.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 S-Line 4M
|
postitati 29.01.19 23:33
|
|
|
Ja vaata ega menüüst lihtsalt linnuke pole ära võetud, mõned kardavad seda võtmeta avamist(vargus ja muud jutud) ja eemaldavad selle.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.19 05:31
|
|
|
Näidake mulle ka, kus ekraanil selline koht on C7-l näiteks. Miks Steimei müüb selle funktsiooni mahavõtmiseks 69€ eest lisavidinat mis sobib
praktiliselt kõigile uuematele audidele k.a. 4M q7.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
e.t.s
huviline
Registreerunud 24.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.19 06:13
|
|
|
q7 seal kus saad maha võtta peeglite kokkuklappimise.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.19 08:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: e.t.s
q7 seal kus saad maha võtta peeglite kokkuklappimise. |
Ega sa äkki tagaluugi luku funktsiooniga segi ei aja nagu tavaliselt c7 puhul tehakse? See on tõesti seal. Oled reaalselt proovinud?
|
|
|
|
e.t.s
huviline
Registreerunud 24.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.19 09:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Tsitaat: | Algselt postitas: e.t.s
q7 seal kus saad maha võtta peeglite kokkuklappimise. |
Ega sa äkki tagaluugi luku funktsiooniga segi ei aja nagu tavaliselt c7 puhul tehakse? See on tõesti seal. Oled reaalselt proovinud?
|
Ei julge vaielda jah! Ei ole proovinud, võimalik, et see on nii! Vaatan õhtul järgi, tekkis endal ka sportlik huvi.
|
|
|
|