selfer
huviline
Registreerunud 25.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe-83, A6 -2000, kadett -84
|
|
|
K: 2,2 turbomootor
küsimus järgmine pakuti turbomootorit 2,2 seal kõik vajalik et teisele masinale peale panna .et tahaks teada mida ma seal vaatama peaks,et turbo
korras oleks ja kuidas.pole ise varem turbotega kokku puutunud. ja mis arvate normaalseks hinnaks, audi 200 pealt, aastat ei tea kahjuks.
|
|
|
|
|
|
hollow
huviline
Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW 325i
|
|
|
kummast 2,2 turbo mootorist jutt käib
kas 3B või MC
esimene siis 162(169?)kw teine aga 121kw
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
|
Tee endale selgeks, mis on eesmärk ning seejärel vaata edasi. 2.2t mootoreid on audil mitmeid, levinumad ehk: 121KW MC ( 1 ja 2 ), 134KW KG, 147KW 1B,
162KW 3B ( 20v ), 169KW AAN,ABY ( 20v ).
Paigaldamisest vabalthingava raamile, eeldab ka juhtmestiku muutmist ning veel nipet-näpet ( bensiinipump jne )
|
|
|
|
selfer
huviline
Registreerunud 25.09.03
Kasutaja on eemal
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: jõuvanker
Tee endale selgeks, mis on eesmärk ning seejärel vaata edasi. 2.2t mootoreid on audil mitmeid, levinumad ehk: 121KW MC ( 1 ja 2 ), 134KW KG, 147KW 1B,
162KW 3B ( 20v ), 169KW AAN,ABY ( 20v ).
Paigaldamisest vabalthingava raamile, eeldab ka juhtmestiku muutmist ning veel nipet-näpet ( bensiinipump jne ) |
mootor on 134KW KG et paluks infot asja kohta. tänud!
|
|
|
|
|
|
K1KaZ
klubiliige
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Kolm kuubikut
|
|
|
K:
Nagu ma aru saan siis tahetakse Audi 200 2.2T mootorit vanale Coupe'le peale panna või ma eksin 
Mootor ise peaks vist käigukasti otsa sobima aga kui panna näiteks 169kw mootor siis kuidas see Sidurile, Kastile & veermikule mõjuma hakkab, kui
tõmbeid tegema hakata ???
Äsja just Rock Race'l oli üks Opel millele 400hp peale installitud oli aga orginaal veermik sellega kaua koostööd teha EI tahtnud.
Käigukast või sidur mis seal järgi andis.
Quattro'ga lumepeal käia on hea 
|
|
|
|
|
selfer
huviline
Registreerunud 25.09.03
Kasutaja on eemal
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: K1KaZ
Nagu ma aru saan siis tahetakse Audi 200 2.2T mootorit vanale Coupe'le peale panna või ma eksin 
Mootor ise peaks vist käigukasti otsa sobima aga kui panna näiteks 169kw mootor siis kuidas see Sidurile, Kastile & veermikule mõjuma hakkab, kui
Äsja just Rock Race'l oli üks Opel millele 400hp peale installitud oli aga orginaal veermik sellega kaua koostööd teha EI tahtnud.
Käigukast või sidur mis seal järgi andis. |
käigukast on olemas täiesti uus.jah coupele läheb peale.
Aga mida ma uurima peaks et tean et asi korras oleks (turbo)
|
|
|
|
|
|
Vidiit
huviline
Registreerunud 23.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Coupe GT
|
|
|
krdi krt, või et plaanis sama tehnikaga masin teha mis minulgi 
konkurents..vägev 
Igastahes selle uurimisega on parim variant vast kui moto on masina peal ja saad proovida. minu puhul juhtus nt nii, et kolvid olid katki. 100%
kindel ei sa kunagi olla. samas turbot saad ju katsuda ega lõtke pole.
kui ostad moto ära, vaata et saaks kindlasti ka muud vajaminevad jubinad, kogu komplekti sama masina pealt, saad moto vähema vaevaga tööle. kindlasti
ka juhtmestik nagu varem mainiti.
|
|
|
|
selfer
huviline
Registreerunud 25.09.03
Kasutaja on eemal
|
|
Po18
huviline
Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: S4 avant 2.2 tq
|
|
|
Käigukast või sidur mis seal järgi andis. | Kui sa mõtled seda opel omega karavani e kaubalifti siis jah sellel vennal ei ole
käimaritega eriti vedanud.Suudab neid ikka laiali lasta.
|
Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
|
|
|
|
|
hollow
huviline
Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW 325i
|
|
|
<OT>
KG mootor ehk siis see 134kw mooto ei ole 2,2T vaid 2,1T
kui te natukene olete uurinud, siis KG mootori kubatuur on 2119 stock või 2144 remont rõngastega ja ylepuuritud ja ymardatakse ikka lähema täisarvu
poole
kõik 2,2 mootorid on vähemalt 22xx kuupsentimeetrit
</OT>
|
|
|
|
K1KaZ
klubiliige
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Kolm kuubikut
|
|
|
K:
| Tsitaat: | Algselt postitas: selfer
küsimus järgmine pakuti turbomootorit 2,2 seal kõik vajalik et teisele masinale peale panna .et tahaks teada mida ma seal vaatama peaks,et turbo
korras oleks ja kuidas.pole ise varem turbotega kokku puutunud. ja mis arvate normaalseks hinnaks, audi 200 pealt, aastat ei tea
kahjuks. |
Kuna huvitab samuti nende Mootorite Hind siis ei hakanud uut teemat tegema ???
Quattro'ga lumepeal käia on hea 
|
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: selfer
korras oleks ja kuidas.pole ise varem turbotega kokku puutunud. ja mis arvate normaalseks hinnaks, audi 200 pealt, aastat ei tea
kahjuks. |
Kuna huvitab samuti nende Mootorite Hind siis ei hakanud uut teemat tegema ??? |
Võin Sulle 20K tükk müüa, teine mees võib müüa 10K tükk, kolmas 30K tükk - kõik on suhteline. Rommulad abiks.
|
|
|
|