Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C6 2.7TDI Quattro käigukasti mure (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1787)
Stych
huviline

Registreerunud 19.10.13
Kasutaja on eemal

postitati 21.07.18 09:03 Tsiteeri
A6 C6 2.7TDI Quattro käigukasti mure

Küsiks veidi nõu tiptronic kasti kohta. Probleem on nimelt selles, et kui rahulikult kiirendada ja gaasi ühtalselt hoida siis tahhokas kipub väga tõmblema. Teeb ta seda just peale käigu vahetust. Ilmselt on foorumi teel väga raske midagi diagnoosida aga ehk oskab keegi paar tarka sõna öelda. Auto ostust saadik olen seda probleemi täheldanud, käisin isegi trans-remis mingi aeg selle murega. Tehti proovisõit ja öeldi, et praegu ei saa veel midagi aru ja käskis edasi sõita. Väitis veel, et kast vahetab väga ilusti. Mulle aga ei anna süda rahu ja igapäevaselt sõites saan aru, et miskit on ikkagi mäda või siis on see veel arenev suur probleem. Netist uurides ja foorumeid lugedes võiks eeldada, et see on turbiini viga, aga samas ei tea. Muidugi mida ma veel täheldanud olen on see, et kui järsku kohapealt startida näiteks foori tagant siis alguses on väike viivitus. Piduri lahti lastes auto hakkab küll liikuma aga puudub see äkilisus. Tundub nagu oleks mootori ja kasti vahel viivitus. Ja no muidugi mõni sekund hiljem siis läheb. Sai nüüd pikk ja veidi segane tekst vist aga loodan, et arusaadav. Küsimus selles, et kas tasub praegu tsurkima hakkata ja lasta ehk teha hõbenooles ära täis kasti hoole või pigem oodata veel? Eelmine omanik andis oma sõna, et autol tehti kastiõli vahetus kui Eestisse toodi. Ehk siis umbes 50 000 km tagasi. Seda muidugi ei tea keegi, paberid sellekohta puuduvad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 21.07.18 10:38 Tsiteeri

Tühikäigult kohalt startides viivitus turbomootoril on normaalne. Pöörded peale käiguvahetust kõikuda ei tohiks. Trans-rem peaks omama küll piisavat kogemust, kuid alati võid võtta teise arvamuse juurde.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.6% - SQL: 78.4%]