_Sline
huviline
Registreerunud 11.09.15
Kasutaja on eemal
Auto: 07' A4 B7 2.0 125kw 6k manu Quattro Sline, 06' E91 330XD, E39 525tds
|
postitati 23.02.18 09:04
|
|
|
C4 madalamaks
Tervist.
Küsimus selline et kuidas oleks võimalik saada a6 c4 2.5 tdi sedaan veidi madalamale umbes -40 50mm ilma et peaks madaldusvedrusid ostma.
Kas c4 1.9 või 2.0 vedrudega oleks võimalik madalamaks saada?
Lugesin ka et c3 vedrud sobivad
16" 55 rehviga maru kõrge ja jäik.
Oskab keegi kommenteerida
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 23.02.18 09:34
|
|
|
Mida sa nüüd madaldada tahad? C4 pealkirjas aga jutus c5? Aga ilma madal vedruta ja õige amordita ei saagi sa seda madalaks. 2,5 diislile panna 2,0
vedrud siis need hakkavad põhja taguma. Originaal kõrguse kohta ei tea aga - 35 2,0 h ja r vedrud hakkasid c4 2,5 all korralikult põhja taguma ja oli
päris pehme. Sellejaoks ikka madaldus vedrud mõeldud või coilid.
|
|
|
_Sline
huviline
Registreerunud 11.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.18 10:59
|
|
|
Näpukas.. c4 ikka.
No selge, siis tuleb otsida ikkagi madaldussari
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 23.02.18 12:55
|
|
|
Tere!
Variante mitmeid...
Võta mõned keerud relakaga maha orig.vedrust - vedru sama jäik, aga lühem, kandevõime väiksem, vedrukäik ammendub kiiremini ja hakkab põhjas käima
kergemini.
Sama efekti saab, kui panna kergemale autole mõeldud vedrud, istub madalamal, samas täpselt sama vedel kui ennem.
Õige asja saad, kui võtad madaldusvedru, vedru käik lühem, vedru samas jäigem ja koormatavus sama, mis originaalil. Auto madalam ja jäigem.
veekaheksa
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
_Sline
huviline
Registreerunud 11.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.18 14:04
|
|
|
Seda relaka varjanti mõtlesin proovida, kuna üks ring originaal vedrusid vedeleb..
Ma ei teagi kas 2.5tdil on mitu varianti vedrusid kuna auto ikka väga jäik ja kõrge või kõik ongi nii jäigad, seega ei usu et väga tampima hakkab kui
normaalselt sõita
Praegu on all 16" 55 rehviga velg ja noh rattakoopa ja rehvi vahel ruumi peaaegu poolteist rusikat, mis näeb ikka jube välja võiks olla suht koopa
äärega tasa.
|
|
|
stihl
huviline
Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II
|
postitati 23.02.18 14:42
|
|
|
Kusjuures ükspäev oma üllatuseks avastasin, et näiteks USA-s, mis on ju rikas maa ja kõik jäksavad ka madalaid vedrusid osta, on see lõikumine täiesti
tavaline praktika.
Mõned töökojad lausa 20a juba sellist teenust pakkunud.
Pane youtube otsingusse "cheap lowering springs" ja pilti tuleb nagu muda, neil on omad tehnoloogiad ka, kuidas täpselt kas 25mm või 40mm jne
madalamaks saada. Inglist pead ise oskama ja tollmõõtu pead tundma, sest meetermõõdustikust nad seal kuulnud pole...
Amort peab samuti heas korras olema.
.
|
|
|
ralf
klubiliige
Registreerunud 08.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6c6q,2*c4tdi,b4,a5,SQ5
|
postitati 23.02.18 17:14
|
|
|
Mul riiulis vedelevad ühed esiveolise Avandi tagumised vedrud,rehviserv oli mäletamist mööda koopaga tasa .Vahetasin,kuna tahtsin kõrgemat,kui huvi
võin ära mõõta.
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 23.02.18 20:29
|
|
|
Ma ei hakka seda relakateemat soovitama, kuid olles näinud Discovery Channeli pealt, kuidas vägagi nimega mees(keegi Foose) suure kiiruga enne auto
üleandmist relaka sisse lasi vedrusse. Kuna auto ei istunud õieti. Ju mees teadis, mida teeb. Kindlasti on vedrusi, mille puhul selline teema toimib.
Soovitan soojalt H&R komplekte(pole teab mis odavad, turbo C4 essi all mul ja ma ülirahul) või Eibachi(natsa odavam, mis mul 4.2 C4 essi all, kah
rahul). On veelgi taskukohasemaid komplekte saadaval, eks googelda.
veekaheksa
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.18 23:35
|
|
|
Ükskõik millise auto saab madalamaks lihtsa vaevaga-lisa raskust. Pane oma kärusse 500kg vanu silikaate ühtlaselt laotatuna ja korras..asja pluss on
et saad kõrgust vastavalt tujule reguleerida
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 02.03.18 04:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: eroz
Ükskõik millise auto saab madalamaks lihtsa vaevaga-lisa raskust. Pane oma kärusse 500kg vanu silikaate ühtlaselt laotatuna ja korras..asja pluss on
et saad kõrgust vastavalt tujule reguleerida |
Sa seda tead muidu, et " parem olla vait ja näida idioodina, kui teha suu lahti ja hajutada igasugu kahtlused"?
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 02.03.18 08:47
|
|
|
Ilma madaldusvedrudeta ei saa kuidagi seda saani allapoole lasta. Või noh saab ikka, aga kõik eeldab füüsilist sekkumist, mis on kordades mõttetum kui
teine vedruring.
Üldiselt olen ise nelikveoliste kõrgendamise usku, aga näide minu enda autopargist tavavedrudega ja eibachi madaldusega.
OT: Masin peab talveks ikka selline olema
|
|
|
|