altsu00
huviline
Registreerunud 31.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 2013 3.0 TDI
|
postitati 26.09.17 10:05
|
|
|
Reval ei väljasta enam raadiote SAFE koode?
Käisin täna Concert II makiga Revalis ning minule üllatuseks nad enam niisama koode ei väljasta. Teevad seda ainult juhul, kui tuled koos autoga,
mille küljest see raadio originaalis pärit on (Sõiduki ja raadio VIN koodid peavad ühtima). Põhjendasid nad seda sellega, et tahavad välistada
varastatud makkidele koodide andmist.
Muidugi miks peaksin üldse pöörduma sinna kui mul originaalmakk originaal autos, sellisel juhul ju raadio ei küsigi koodi.
Kas lahenduseks on makk prügikasti visata või on veel mingisuguseid variante, koodi saamiseks/maha võtmiseks? Olen kuulnud et osadel makkidel on koodi
küsimine vist arvuti abil maha võetud.
(Keegi moderaatoritest võiks teema tõsta "Audio & navigatsioon" kausta)
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.09.17 10:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: altsu00
Käisin täna Concert II makiga Revalis ning minule üllatuseks nad enam niisama koode ei väljasta. Teevad seda ainult juhul, kui tuled koos autoga,
mille küljest see raadio originaalis pärit on (Sõiduki ja raadio VIN koodid peavad ühtima). Põhjendasid nad seda sellega, et tahavad välistada
Muidugi miks peaksin üldse pöörduma sinna kui mul originaalmakk originaal autos, sellisel juhul ju raadio ei küsigi koodi.
Kas lahenduseks on makk prügikasti visata või on veel mingisuguseid variante, koodi saamiseks/maha võtmiseks? Olen kuulnud et osadel makkidel on koodi
(Keegi moderaatoritest võiks teema tõsta "Audio & navigatsioon" kausta) |
Esinduse loogika peab kahjuks paika aga see selleks...vt postkasti!
Edit: probleem lahendatud!
|
|
|
|
end3l
klubiliige
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm
|
postitati 26.09.17 11:59
|
|
|
Väljastavad ikka, võta mõni Audi lisaks makile kaasa ja proovi uuesti. Kui Audit ei viitsi vedada, võta Audi tehniline pass kus on VIN kood kirjas.
Seovad su maki uue Audi VIN koodiga ja asi mutt.
Väljastavad ka vanade makkide koode. Sain Gamma CD makile (30a vana) koodi probleemivabalt.
|
|
|
altsu00
huviline
Registreerunud 31.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 2013 3.0 TDI
|
postitati 26.09.17 12:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: end3l
Väljastavad ikka, võta mõni Audi lisaks makile kaasa ja proovi uuesti. Kui Audit ei viitsi vedada, võta Audi tehniline pass kus on VIN kood kirjas.
Seovad su maki uue Audi VIN koodiga ja asi mutt.
Väljastavad ka vanade makkide koode. Sain Gamma CD makile (30a vana) koodi probleemivabalt. |
Kahjuks mulle öeldi, et peab tulema kohapeale sama autoga, millelt raadio võetud on.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.09.17 13:02
|
|
|
Grundig vanast Concert II käib jutt? Mis on seeria number?
|
|
|
|
GMC1
huviline
Registreerunud 13.02.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100 C3, 80 B4, A8 D2
|
postitati 09.10.17 19:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: altsu00
(Keegi moderaatoritest võiks teema tõsta "Audio & navigatsioon" kausta) |
Mul jällegi küsib koodi. Kaitse käis korra väljas ja nüüd küsib raadio koodi.Kust ma selle leian? Pean raadio armatuurist välja koukima?
|
|
|
xxm24
huviline
Registreerunud 07.05.10
Kasutaja on eemal
|
|