Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Kolm kuubikut
postitati 25.06.05 11:02
K: Mida siit keeratakse...
Nimelt sai käidud just ülevaatusel & üks meestest sorkis kuusandiga sealt august midagi keerata.
Nüüd vajuvad põõrded nii ära et võtab auto tervest kerest vibreerima & nii pole enam ültegi mõnus
Jõudu oleks kah nagu väheke vähemaks jäänud aga jah mida sealt keerata annab & kas võib ise sealt asja uuesti endiseks keerata ???
Quattro'ga lumepeal käia on hea
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
postitati 25.06.05 11:12
see on 1 väga kaval "auk". Ise ära sinna kuuskandiga küll ligi mine, mina ei laseks isegi vähemteadlikku ülevaatuseonu sinna ligidale.
Põhimõtteliselt reguleeritakse sealt küttesegu. Soovitan diagnostikas käia, kus audi 5cyl mootoreid vähegi tuntakse. (Speedster OÜ näiteks Tallinnas)
Tõenäoliselt on sul kuskil ka mingi kala, miks ülevaataja seda kruvi pldse puutus (co liiga kõrge ?)
airwolf
huviline
Registreerunud 30.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi A4 97a,volvo V40 2002a.suzuki GSXR-750, 99a
postitati 25.06.05 13:44
kusjuures jah,sealt se regullimine käib.kuid nagu ma olen aru saanud kui kõik toimib siis seda pole mõtet küll näppida.
Maitz
huviline
Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal
postitati 25.06.05 14:09
mul keerati ka eelmisel autol sealt ja kütusekulu tõusis 25 peale ja tühikäik kadus ära nii,et seal ei tasu eriti näppida
K1KaZ
klubiliige
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Kolm kuubikut
postitati 25.06.05 16:33
K:
No aga kui seda näppida EI tasu siis miks ta seda ültse näppis, Ma nägin täpselt et väga plju ta seda ültse pole keeranud, vahtis aga oma numbreid
tabelil.
Teoreetiliselt peaks ju samamoodi mootor töödates selle vähekese ka tagasi keerata saama kuni on samad põõrded mis mull ennem olid.
Muidu põhimõteliselt on kõik korras & sõidab ilusti välja arvatud et põõre kukub ebameeldivalt madalale.
Plju ültse õige põõre on ???
Või ikka EI tasu ise näppida ???
Quattro'ga lumepeal käia on hea
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
postitati 25.06.05 17:09
kui kõik muu on ok, siis tuleb tühikäigu pöördeid lihtsalt tõsta. Selle jaoks on "üks teine auk". Küll mitte pritsepea, vaid sisselaskekollektori
küljes. Kui mälu ei peta, käis see tavalise lapikkruvikeerajaga.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 28.5% - SQL: 71.5%]