Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Lätti Spoilerite Järgi? (Vastuseid: 19 | Vaatamisi: 2042)
a80b4
huviline

Registreerunud 24.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 b4

postitati 24.06.05 18:40 Tsiteeri
Lätti Spoilerite Järgi?

Tahaks teada kuna on kellegil minek lätti spoilerite järgi?.
sellist teemat ei leidnud kuhu saaks oma pakkumised teha.aint paarkuud vanad teemad...et antke teada kes kuna läheb lätti spoilerite järgi ...omal suur tahtmine asju :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ardo21
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a4

postitati 24.06.05 19:47 Tsiteeri

Kahe nädala jooksul käin ära oleneb töö graafikust endalgi plaan auto välimust paremaks muuta.MIda sa täpselt tahad sealt saada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a80b4
huviline

Registreerunud 24.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.06.05 21:58 Tsiteeri

täpsemalt selliseid asju :)
http://www.tuning.lv/main.php?lang_id=1&menu=31&full_text=29
http://www.tuning.lv/main.php?lang_id=1&menu=31&full_text=37
http://www.tuning.lv/main.php?lang_id=1&menu=31&full_text=36

..kui asi läheb kaubaks addi mind msni tommas41@hotmail.com

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 25.06.05 07:27 Tsiteeri

Me @ loodab, et varsti saabub aeg, mil eestlane saab aru, et väärib enamat kui see :D

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sven66
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 4.2, 100 quattro avant sport, Coupe GT, Subaru Forester XT, Coupe Q, 2x gsxr

postitati 25.06.05 13:05 Tsiteeri

Kas Audi 100 C4 esispoilat ka keegi toob?:cool:
Kas need hinnad ongi nii odavad või pannakse mingid summad neile otsa?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a80b4
huviline

Registreerunud 24.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.06.05 14:26 Tsiteeri

hinnad jah nii odavad.. (kui arvestasid ikka eurod kroonideks?:D)..kuid peab ka sellega arvestama et tooja tahab ka midagi:P

lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 25.06.05 16:22 Tsiteeri

Hetkel lihtsalt huvi pärast küsimus. Ei märganud loetelus Audi 90 võimalust? Et kas 90'le neil ei olegi miskit? Või kohandatakse miskit?

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
TarvoL
huviline

Registreerunud 27.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 25.06.05 16:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lorrap
Hetkel lihtsalt huvi pärast küsimus. Ei märganud loetelus Audi 90 võimalust? Et kas 90'le neil ei olegi miskit? Või kohandatakse miskit?

Audi 90 ju samuti B3 nii et sobivad amad asjad mis audi 80 B3 el.:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
a80b4
huviline

Registreerunud 24.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.06.05 16:44 Tsiteeri

küsimus , et kas see splitter(http://www.tuning.lv/main.php?lang_id=1&menu=126&full_text=355) istub sellele spoilerile ?(http://www.tuning.lv/main.php?lang_id=1&menu=31&full_text=29) nagu ma aru saan pole sellel splittrit kaasas..ja ilma oleks natuke lahjem kui splittriga:P...ja kas keegi ültse oskab seda läti keelt ning saab nendega suhelda läbi neti:)?

lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 25.06.05 16:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audivend

Niih, kõigepealt minupoolne vabandus, et ma ei täpsustanud et huvi esispoila vastu ja siis veelkord vabandus, et ise pime olin. Tundub, et seal on kenasti olemas nii A90'le kui ka A80'le sobivaid. Oma lollus tapab ikka. :(

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
a80b4
huviline

Registreerunud 24.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.05 21:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a80b4
küsimus , et kas see splitter(http://www.tuning.lv/main.php?lang_id=1&menu=126&full_text=355) istub sellele spoilerile ?(http://www.tuning.lv/main.php?lang_id=1&menu=31&full_text=29) nagu ma aru saan pole sellel splittrit kaasas..ja ilma oleks natuke lahjem kui splittriga:P...ja kas keegi ültse oskab seda läti keelt ning saab nendega suhelda läbi neti:)?

Lauri2
huviline

Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 80

postitati 28.06.05 13:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lorrap
Tsitaat:
Algselt postitas: Audivend

Niih, kõigepealt minupoolne vabandus, et ma ei täpsustanud et huvi esispoila vastu ja siis veelkord vabandus, et ise pime olin. Tundub, et seal on kenasti olemas nii A90'le kui ka A80'le sobivaid. Oma lollus tapab ikka. :(

eh, sa ju niigi jääd igalepoole põhjaga kinni. spoila püsib tervena täpselt esimese künkani. pigem kängururaudade peale mõtle :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
phonkypapa
huviline

Registreerunud 25.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.06.05 16:36 Tsiteeri

kas keegi oskab öelda tlnas kvaliteetselt nurka, kus neid spoilereid peale pannakse. ravolaris tehakse neid töid, kuid ei tea, kas nad siis on nõus peale midagi panema, kui oma spoileriga sinna minna...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB

postitati 30.06.05 19:39 Tsiteeri

Tegelikult häbi mõelda... Kujutage ette, et lätakas tuleb oma "vinge tuuning Audiga" Eestisse ja näeb, et siin samuti kõikidele Audidele lätakatuuning selga plätsitud... Mis mõnu on panna oma Audile külge mingi odav ja suht rõveda disainiga spoiler, teades, et samasuguseid on juba tuhandetel teistel? Varsti hakkame odavat läti nätsu ka närima või?
Ise eelistan sellisel juhul kahtlemata originaalvälimust, mis Audidel minu meelest ilma tuunimatagi päris hea on.

NB! Eelnev oli puhtalt minu isiklik arvamus!

Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 01.07.05 03:44 Tsiteeri

RSK mul ilgelt hea meel et mentidelt 6000 kiiruse eest trahvi sain. Nimelt jäid mul tänu sellele n.ö läti spoilad ostmata;)

Satan will claim my soul.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 01.07.05 06:10 Tsiteeri

See on tõesti kõva, et said 6k asja eest ära anda. Jumal tänatud.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pahadeplaneet
Bännitud

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4

postitati 01.07.05 06:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: djstallion
Tegelikult häbi mõelda... Kujutage ette, et lätakas tuleb oma "vinge tuuning Audiga" Eestisse ja näeb, et siin samuti kõikidele Audidele lätakatuuning selga plätsitud... Mis mõnu on panna oma Audile külge mingi odav ja suht rõveda disainiga spoiler, teades, et samasuguseid on juba tuhandetel teistel? Varsti hakkame odavat läti nätsu ka närima või?
Ise eelistan sellisel juhul kahtlemata originaalvälimust, mis Audidel minu meelest ilma tuunimatagi päris hea on.

jagan arvamust 100% vaadates neid 3seid e30 siis mis mõttet on tuunida kui iga teine mis löristades tuleb nääb välija tuuningoriginaal.

neid plönne sealt kiluvarastelt võib osta aga siis ise teed väksed muutatused.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB

postitati 01.07.05 14:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE
See on tõesti kõva, et said 6k asja eest ära anda. Jumal tänatud.
IRW@ICE :D
See oli nüüd küll tabavalt öeldud! http://foorum.audiclub.ee/images/smilies/thumbup.gif
Tõepoolest, tehke selle raha eest oma Audi parem korda, mitte ärge toppige sellele mingeid mõttetuid junne külge. Ma tahaks näha, mitu lätispoileriplätsijat saaks ausa näoga väita, et "tuunimise" hetkel oli nende auto tehniliselt 100% korras?
Ostke kasvõi oma naisele uus kleit või minge näiteks Lätti puhkama. Lätis on väga mõnus ringi kolada, mulle igatahes meeldib ;) Aga enne Lättiminekut oleks eestlaste au sees hoidmise eesmärgil soovitav oma Audile Läti spoilerite asemele midagi originaalsemat kruttida :P

värval
huviline

Registreerunud 05.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90 2,3 Quattro

postitati 01.07.05 19:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: djstallion

need "suht rõveda disainiga" spoilad on muide audi enda looming...S ja RS koopiad need seal ju...

200tq vastu pakun oma audit+komp...
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 02.07.05 02:24 Tsiteeri

Enamasti ei olegi tegu nö rõveda välimusega (spoileritel)vaid nende junnide kvaliteedis. Ilmselt on ICE märgsa targem vend nende kvaliteedi üle seletama kuna tal ju oma tuuningu firma (ICE no hard feeligs about ur post);):D

Satan will claim my soul.
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 39.1% - SQL: 60.9%]