weblife
huviline
Registreerunud 20.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6Q C8 2019
|
postitati 08.09.17 04:06
|
|
|
C6 esitulede kõrgus
Kas keegi teab kuidas esitulede kõrgust saab muuta. Pimedal ajal suht madalale näitavad. Või on mingi muu lahendus.
|
|
|
jantz73
huviline
Registreerunud 04.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Q 7; A6 C7 Q
|
postitati 08.09.17 04:38
|
|
|
Kui xenonid (võimalik, et ka tavatuled) siis reguleerib kõrgust auto ise ja kaugtuledega näitab pigem liiga kõrgele ja hajutab valguse laiali. C6
tüüpviga kui nii võib nimetada ja tuled ongi suht nõrgad ees.
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 08.09.17 06:39
|
|
|
Hüppa suvalisest TÜV punktist läbi ja lase kõrgus ära kontrollida. Tulesi (ka xenoneid) peaks saama ju ka mehhaaniliselt, tule enda küljest,
reguleerida. Kui kõrgused paigas, siis jah tuled ise (juba) kehvakesed.
|
|
|
sir-mac
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6 4,2 Avant
|
postitati 08.09.17 19:10
|
|
|
Nagu soovitati, kas mingi TÜV või töökoda. Tulede kõrgus õigeks ja samas ka tulede valgusvihu suund.
|
|
|
Kremlin
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 08.09.17 22:05
|
|
|
Kah õige. Kui mul ühes rehvifirmas tõsteti Phaeton üles ilma patju lukku panemata, siis kohe viga sees ja vajas kalibreerimist. Kodustes tingimustes
10 min. VCDS-ga ja korras, kuid alagtuseks käiks mina TÜV punktist läbi ja vaataks, mis ja kuhu valgusvihk näitab.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 09.09.17 07:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TiitR2
Hüppa suvalisest TÜV punktist läbi ja lase kõrgus ära kontrollida. Tulesi (ka xenoneid) peaks saama ju ka mehhaaniliselt, tule enda küljest,
reguleerida. Kui kõrgused paigas, siis jah tuled ise (juba) kehvakesed. |
Isikliku kogemuse põhjal üheski TÜV punktis Audide tulesi reguleerida ei osata. Reguleeritakse liiga maha, kuigi nii palju kui mina näinud olen, peab
Audidel langevus olema 1%. Lihtne talupoja loogika ütleb, et tasasel pinnal, niimitu cm kui on valguse lõike joon auto nina ees maast, sama palju
meetreid peab olema ka tee peal selle lõike jooneni. Ehk iga meetri peale langeb 1cm.
|
|
|
|