Audi a6 c5, 132 kw AKE.
Tere. Mõtlesin, et kuna ise enda mõistus enam peale ei hakka ja ei oska rohkem väga kuskilt abi ka küsida siis uuriksin siit .
Nimelt probleemist siis. Auto ükshetk käivitus pikemalt ca 35 sek käiamist ja nii. Läks käima ja töötas ilusti, polnud nagu mootori töös mingeid
probleeme. Seisis 2 tundi ja enam käima ei läinud. Kuuaega on auto mul juba garages olnud. Arvutiga kõik üle vaadatud, vigu pole. Nimelt kütus tuleb
peale aga kütte surve on väike. Pihustitoru otsani tuleb ilusti kütus ja ilus puhas, ning kui pihusti (pihustitoru )külge keerad siis pihustist ei löö
isegi mitte mingit tilka välja . käiamisel ei tule ka tagant mitte midagi ,ei sinist suitsu, ei valget suitsu ja ei auru isegi mitte . kütuse surve
suhteliselt olematu nõrk. Pumba aju korras. Auto ei luba isegi mitte. Isegi ka siis mitte kui brake cleanerit sisse lased. Kõik peaks nagu
kontrollitud olema ja proovitud aga ei saa enam jagu. Ja minu küsimus ongi siin, on siin foorumis kedagi kes oskab mulle miskit öelda,et mis võib ära
olla, mida veel katsetada või mis iganes? Tänud ette !
|