tafka88
huviline
Registreerunud 01.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi v8
|
postitati 09.12.16 16:03
|
|
|
Audi a6 c5 pultvõti
Tere, mure selline, et kadus pultvõti ära ja siis küsimus, et kui ostan lammerist sama auto süüteluku koos pultvõtmega, kas selle saab minu autole
selgeks teha, puldist uksi avada, sulgeda? 1999 aasta auto muidu.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 09.12.16 16:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tafka88
Tere, mure selline, et kadus pultvõti ära ja siis küsimus, et kui ostan lammerist sama auto süüteluku koos pultvõtmega, kas selle saab minu autole
selgeks teha, puldist uksi avada, sulgeda? 1999 aasta auto muidu. |
Kui sul on mõni võti veel alles, siis osta ainult "uus" klappvõti (lukke pole vaja). Seejärel uuri kas kusagil võtmete valmistajal on olemas
klappvõtme uut toorikut (kui ei leia, telli netist uus
toorik). Kui uus võti lõigatud vana olemasoleva järgi, siis tutvusta "uus" pult autole (olenevalt aastast/mudelist on erinevad variandid,
foorumis info olemas). Seejärel otsi keegi kellel oleks olemas VAG tacho kaabel, et sellega lugeda kellaplokist immo PIN ja seejärel saab juba
diagnostika kaabliga tutvustada autole "uue" klappvõtme sees oleva immo, et see ka autot käivitaks.
Juhul, kui süüteluku vahetad, siis immo tutvustamise teema tuleb ikka teha + siis ukselukud ei klapi süütelukuga ja on seda peavalu vaja, et tühja
akuga ei saa uksi lahti...
|
|
|
|
tafka88
huviline
Registreerunud 01.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.12.16 18:45
|
|
|
klappvõti oli ainus, lasin uue võtme teha(tavalise) süüteluku järgi, pultklapp võtme eest taheti 180 euri, mõtlesin, et teise masina süütelukk peale
visata äkki odavam, uksed saaks praeguse võtmega lahti keerata, juhul kui aku tühi.
|
|
|
stihl
huviline
Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II
|
postitati 09.12.16 19:03
|
|
|
Aga mis NEED puldi eest küsivad?
Mul tehti Fordile kunagi 160€, nii, et ÜHTEGI võtit ei olnud, auto treilaga sinna jne.
Kiip, keskluku jutimine, sama teema umbes.
|
|
|
tafka88
huviline
Registreerunud 01.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.12.16 19:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stihl
Mul tehti Fordile kunagi 160€, nii, et ÜHTEGI võtit ei olnud, auto treilaga sinna jne.
Kiip, keskluku jutimine, sama teema umbes. |
Jah, mul polnud ka ühtegi võtit, muugiti sisse ja võeti süütelukk maha, autot kuhugi tarnima ei pidanud, siis luku järgi tehti tavaline võti 110
euri.
|
|
|
lzv8q
huviline
Registreerunud 04.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Renault 21 turbo; Jeep Grand Cherokee; Peugeot 405 Mi16x4; Mazda RX-8; Audi Allroad 3,0 TFSI
|
postitati 09.12.16 20:16
|
|
|
Ise tellisisn Hiinast võtme tooriku koos immo ja puldiga. Maksis umbes 15 euri + 20 euri luksepale. Toimib juba 1,5 aastat probleemideta.
Midagi niisugust sai tellitud
|
|
|
tafka88
huviline
Registreerunud 01.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.12.16 21:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lzv8q
Ise tellisisn Hiinast võtme tooriku koos immo ja puldiga. Maksis umbes 15 euri + 20 euri luksepale. Toimib juba 1,5 aastat probleemideta.
Midagi niisugust sai tellitud |
Kas toimib nagu originaal pult, et avab pagassi ja puldiga aknad kinni lahti?
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 09.12.16 22:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stihl
Kiip, keskluku jutimine, sama teema umbes. |
Jah, mul polnud ka ühtegi võtit, muugiti sisse ja võeti süütelukk maha, autot kuhugi tarnima ei pidanud, siis luku järgi tehti tavaline võti 110
euri. |
Esindusest win järgi oleks tavalise võtme vast poole hinnaga saanud. Aega läheb natuke rohkem ainult.
|
|
|
lzv8q
huviline
Registreerunud 04.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Renault 21 turbo; Jeep Grand Cherokee; Peugeot 405 Mi16x4; Mazda RX-8; Audi Allroad 3,0 TFSI
|
postitati 10.12.16 05:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lzv8q
Midagi niisugust sai tellitud |
Kas toimib nagu originaal pult, et avab pagassi ja puldiga aknad kinni lahti? |
Toimivad kõik funktsioonid nagu originaal puldil.
|
|
|