Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Webasto küsimus (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 2341)
qqaabz
huviline

Registreerunud 19.02.15
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI

postitati 04.12.16 12:45 Tsiteeri
Webasto küsimus

Puldist webasto käima panemine vilgutab vastu koguaeg ainult punast tuld, vahest isegi kui tööle saan peale 7x proovimist siis välja enam lülitada ei saa - vilgutab vastu punast tuld.
Küsimus siis selline, et kas puhtalt antenni vahetamisest piisaks ? Või on asi vastuvõtja plokis üldse ? Antenn http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/webasto-kits-parts/oem-webasto-antenna-t90-t91-t91r/
Küsimus 2 kui mul on T90 süsteem peal kas saan panna näiteks selle T91 süsteemi - http://www.carsystems.pl/vw-webasto-telestart-t91-kit-analog-digital,id104.html
Küsimus 3 kuidas võtme adaptsiooni teha, VCDS ei saa kuna pole koodi ehk teisi variante?

Autoks A6 C6 2005

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
aikapoiss
huviline

Registreerunud 27.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 2,7tdi Avant Quattro 2006a.

postitati 14.12.16 10:25 Tsiteeri

Ma räägin kuidas mul oli. A6 C6 2006.
Originaalpult hakkas samamoodi vaikselt saba andma. Alguses läks alles mitmenda korraga käima kuni lõpuks vilgutas ainult punast. Ühesõnaga pult suri ära lõpuks. Tellisin ebay-st ca 35 euriga Skoda uue puldi. Paaritasin ära järgmiselt(mälu järgi panen): Webasto plokil taga pagassis juhe korraks järelt maha -> puldil ON nupp alla -> juhe tagasi külge ja oligi korras. Nüüd võtab praktiliselt kilomeetri kauguselt.
Võib olla pidi nuppe kuidagi teistmoodi all hoidma, ei viitsi hetkel googeldada, aga põhimõtteliselt ega palju muid variante ei ole, kui ainult ON nupuga ei toimi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sir-mac
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6 4,2 Avant

postitati 14.12.16 18:30 Tsiteeri

Ei taha ütelda, et foorumlased ei tea ega oska, aga kindlam teema oleks pöörduda selle asjaga tegeleva kontori poole. Ehk suudavad määratleda, milles asi. Ja seejärel saad valida edasiste toimingute osas. Kontoras võivad olla käepärast ka vajaminevad vidinad, kasvõi doonoriteks.

HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 14.12.16 18:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sir-mac
Ei taha ütelda, et foorumlased ei tea ega oska, aga kindlam teema oleks pöörduda selle asjaga tegeleva kontori poole. Ehk suudavad määratleda, milles asi. Ja seejärel saad valida edasiste toimingute osas. Kontoras võivad olla käepärast ka vajaminevad vidinad, kasvõi doonoriteks.

Omal tehti eelmisel masinal Revalis viga selgeks ja telliti uus webasto vastuvõtja. Ei olnud just kokkuvõttes odav, aga korda sai. Mul oli aga puldil roheline tuli ja auto ei võtnud käsklust vastu.
Sellel masinal on nüüd pandud siin ja käivitub sms saatmise pealt ja väidetavalt ei pidanud see lisafunktsioon üldse palju maksma. Tel. pealt on ikka megamugav. Lülita või teisest maailma otsast, peaasi, et levi oleks.
Soovitan sul minna näiteks Ravolari kontrollima.

Kui on vajadus, leia lahendus!
Rain573
klubiliige

Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake

postitati 14.12.16 20:07 Tsiteeri

Webasto T91 puldi õpetamine. 1 variant on selline, et võtad plokilt pistiku tagant paned taha ja hoiad puldil paar sekundit off nuppu all.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
qqaabz
huviline

Registreerunud 19.02.15
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.16 19:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HangOver
Tsitaat:

Omal tehti eelmisel masinal Revalis viga selgeks ja telliti uus webasto vastuvõtja. Ei olnud just kokkuvõttes odav, aga korda sai. Mul oli aga puldil roheline tuli ja auto ei võtnud käsklust vastu.
Sellel masinal on nüüd pandud siin ja käivitub sms saatmise pealt ja väidetavalt ei pidanud see lisafunktsioon üldse palju maksma. Tel. pealt on ikka megamugav. Lülita või teisest maailma otsast, peaasi, et levi oleks.

Mul mure just puldiga tundub, et pigem siis kuskilt T91 pult ja ära paaritada. Mul praegu on ka viga, RF Remote Control signal... Aga kuna autol ka seest praktiliselt sisse välja saab panna ja taimerit, et päris ilma webastota ma ei ole.

qqaabz
huviline

Registreerunud 19.02.15
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.16 20:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: qqaabz
Tsitaat:
Algselt postitas: HangOver
Tsitaat:

Mul mure just puldiga tundub, et pigem siis kuskilt T91 pult ja ära paaritada. Mul praegu on ka viga, RF Remote Control signal... Aga kuna autol ka seest praktiliselt sisse välja saab panna ja taimerit, et päris ilma webastota ma ei ole.

Kas see sobiks iseenesest ? http://m.ebay.com/itm/New-original-Remote-Control-Key-Fob-Webasto-Telestart-T91R-T100-logo-Skoda-/252645112928?hash=item3ad2d27c60%3Ag%3A9YYAAOSwJb9Wtd0O&_trkparms=pageci%253Ad2205814-c300-11e6-bb0e-74dbd18054b5%257Cparentrq%253A041059371590a6a8f3e86a3dffd79fd6%257Ciid%253A 7

qqaabz
huviline

Registreerunud 19.02.15
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.16 20:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aikapoiss
Ma räägin kuidas mul oli. A6 C6 2006.
Originaalpult hakkas samamoodi vaikselt saba andma. Alguses läks alles mitmenda korraga käima kuni lõpuks vilgutas ainult punast. Ühesõnaga pult suri ära lõpuks. Tellisin ebay-st ca 35 euriga Skoda uue puldi. Paaritasin ära järgmiselt(mälu järgi panen): Webasto plokil taga pagassis juhe korraks järelt maha -> puldil ON nupp alla -> juhe tagasi külge ja oligi korras. Nüüd võtab praktiliselt kilomeetri kauguselt.
Võib olla pidi nuppe kuidagi teistmoodi all hoidma, ei viitsi hetkel googeldada, aga põhimõtteliselt ega palju muid variante ei ole, kui ainult ON nupuga ei toimi.

Viska mulle linki kus said 😊

aikapoiss
huviline

Registreerunud 27.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 2,7tdi Avant Quattro 2006a.

postitati 03.02.17 10:22 Tsiteeri

Jah, peaks sobima. Ma ostsin sama tüübi käest.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.9% - SQL: 68.1%]