Lemboss
huviline
Registreerunud 05.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 V6
|
postitati 21.11.16 10:11
|
|
|
ROOLILATI lekke STOP
Tere,
Kas keegi on kasutanud lisandit, mis lisatakse roolivõimu õlisse (mineraal), mis vähendaks või peataks rõõlivõimu õlilekke ?
Palun jagage enda kogemust mida olete kasutanud ning milline on olnud kasutegur ?
Tänud ette
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 21.11.16 10:26
|
|
|
Igasugused lekke peatajad keeravad sul ülejäänud, hetkel veel korras olevad, osad ka pekki.
|
|
|
|
SalmA
huviline
Registreerunud 23.09.13
Kasutaja on eemal
Auto: 100 Sedan 2.5 TDI 90
|
postitati 21.11.16 11:02
|
|
|
Parim viis lekete peatamiseks, on roolivõim korrastada/vahetada.
SalmA
Some seek forgiveness, others escape...
|
|
|
|
end3l
klubiliige
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm
|
postitati 21.11.16 11:19
|
|
|
Purusta parem üks muna ära, võtab lekke kinni! Ei aga tegelt pumba remontkomplekt (kotitäis tihendeid) maksis viimati kolm euri kopikatega. Kruvi pump
maha ja vaheta tihendid ära ja ongi nagu uus.
|
|
|
sir-mac
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6 4,2 Avant
|
postitati 21.11.16 15:50
|
|
|
Kui lekib pump (tihendid), siis võid katsetada. Kui lekib latt, siis aja ja raha säästmiseks vii remonti. Kõiksugu hermetiseerivad asjad hüdraulikas
on tavaliselt silmapete.
|
|
|
sir-mac
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.16 15:53
|
|
|
Ehkki isegi pumba lekke korral pole mõtet jebida- raha tuulde.
|
|
|
Lemboss
huviline
Registreerunud 05.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.16 07:28
|
|
|
Tänud kõigile vastajatele, eks kinnitasite minu enda mõtet, et ei tasu nende lisanditega jamada, lekib roolilatt kui rool ühele poole välja keertata,
eks ostan siis uue või viin olemasoleva remonti mingi aeg.
|
|
|
wolly
huviline
Registreerunud 09.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.16 08:22
|
|
|
Aastaid tagasi sai ühele opel vectrale, mingit ainet sisse pandud ja toimis väga edukalt. Latt otstest natukene leemendas, aga pidama jäi. Vana õli
lasin välja ja panin selle sisse uue õliga 1:1. Eks see kõik oleneb palju lekib. Lekkepeataja see otseselt polnud ja mulle seletati, et see teeb
tiheditele head, aine nime kahjuks ei mäleta.
|
|
|
stihl
huviline
Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II
|
postitati 23.11.16 11:59
|
|
|
Ma olen üldiselt samuti igasuguste imevedelike üle naljatav. Et kui metal on kulunud ja läinud, siis ei aita muud kui vahetus.
Aga kahel roolivõimul, oma igapäevavolvo latil ja naabrimehe 380SL-i karbil olen küll lekke edukalt SELLEGA
peatanud.
Ju siis ei olnud metall veel nii väsinud. Ja kohe ei viitsi ju asju vahetama hakata.
Ei tea.
|
|
|
|
Lemboss
huviline
Registreerunud 05.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.16 13:46
|
|
|
Eks mul roolilatt korras, metalli poole pealt, probleem on kokku kuivanud tihenditest mis survet ei hoia ja läbi lasevad, olen märganud kui kuu
alguses olid miinuskraadid siis enam õli nagu ära ei läinud, suvel oli pilt hoopis teine ...
|
|
|
sir-mac
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.16 15:40
|
|
|
Eks tihendid annavadki järgi, tavaliselt see üks, mis tihendab kolvi osa hammaslati otsas. Ja lekib siis, kui pöörad vasakule. Kui aga oled sõitnud
pikemat aega katkise tolmukattega, võib ka kolvi pind kriimuliseks muutuda ja siis enam pole palju valida. Loomulikult, kui kellelgi on kogemusi ja
tolmukas on terve, tasub proovida, sest ega see lati vahetus midagi meeldivat pole . A4 ehk on lihtsam, C4 A6-l on n......!
|
|
|
Lemboss
huviline
Registreerunud 05.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.16 10:14
|
|
|
Just, sama tihend mul läbi ongi, kui pööran vasakule siis niretab päris korralikult roolivõimu õli välja Ei teagi mida nüüd teha, kas proovida mingit mõksi sinna kallata või uus latt panna. Kaks korda olen seda latti
juba vahetanud, esimene kord läks alla lammarist b5 pealt, mis tuli välja et on hoopis a6 oma ning tuil rooliotsi relakaga lühemaks lõigata, see pidas
mingi paar aastat vastu, siis ostsin lammarist uue ja auto jäi seisma ning kui mingi aeg hiljem sõitma hakkasin tuli välja et laseb läbi kui rooli
vasakule keerata. Eks see lati vahetus maksab sama palju kui lammari latt, muidugi mingit garantiid pole, et lammari latt korras on taastatud laat on ka päris kirves, a la pool auto hinda vähemalt, seega ei teagi
mis nüüd teha, korda vaja aga millalgi teha, et naine sõita saaks
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 27.11.16 10:15
|
|
|
Võid Vääna autolammutusest küsida. Minu arust sealt sai üks taastatud latt ostetud paar 3 aastat tagasi. Hind oli ka täitsa mõistlik, võrreldes teiste
pakkumistega.
Teine võimalus on veel see.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|