Audi 80 b3 autocheck ja trip computer
Tervist foorumirahvas!
Mul on üks probleem kompuga. Alustan algusest, nimelt sai mõned päevad tagasi ostetud kelladeplokk, millel oli küljes autocheck ja computer ja lisaks
ka kompu kang. Kõik ilus kena, hakkasin siis tegutsema. Mõtlesin, et küljes on mini check aga oli hoopis autocheck, endale oleks lihtsalt mini rohkem
meeldinud aga see selleks. Tõstsin asjad ümber ja tegin väikese puhastuse ja asjad külge. Netist sain ka juhtnööre, kuidas check ära petta, et ei
peksaks neid tulukesi koguaeg, sellega sain hakkama.
Aga edasi hakkas igavene jebla pihta, nupp ja ülejäänud juhtmestik oli ära veetud aga see kollane juhe oli veel lahtine. Telefon jälle kätte ja
vaatama kuhu see siis läheb. Uurisin ja vaatasin aga mina seda juhet oma utiili küljest küll üles ei leidnud, tee mis tahad aga mull pole seda
lihtsalt.
Proovisn ühte kollane/hall juhe, mis nagu netist vaadates "peaks" sama olema aga ei midagi kompul ainult null ees isegi sõitma minnes ei midagi.
Näitab ainult palju saad veel sõita, keskmine kiirus ja aeg. Krt küll mul on juhe nii koos, kui veel annab olla.
Mida teha? Kusagilt lugesin, et peab sissepritse juurest uue juhtme vedama aga äkki keegi on juba seda teinud?
Vajan abi ja palju informatsiooni!
Audi 80 b3 2.0 83kw
Tänades Rauno
|