Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: K: Kus asub Audi 200 TQA 10v bensiinipump (Vastuseid: 27 | Vaatamisi: 2654)
hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 325i

postitati 13.05.05 12:33 Tsiteeri
K: Kus asub Audi 200 TQA 10v bensiinipump

Küsimus siis bena pumbas... kust pääseb benapumbale kõige paremini ligi... või kust talle üldse ligi pääseb. istme all ma teda ei näinud. kas ta on auto all? Vaja ta nimelt maha saada ja taastamisse viia. Seoses taastamisega veel küsimus sellise koha kohta... mida olete kuulnud... olete ise käinud? kogemused ja kommentaarid paluks.

http://www.hot.ee/bensiinipump/

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.05 12:34 Tsiteeri

Ahjaa.. kui on vales teemas, siis tõstke ümber kuhugi kus on õigem.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ulvar
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Ioniq 5

postitati 13.05.05 12:36 Tsiteeri

Luuk asub pagasiruumi vaiba all, kohe tagaistme seljatoe taga. Kui probleemiks on undamine, siis ma ei hakkaks kohe pumpa vahetama, enne tasub vahetada filter (kapoti all) ja/või panna paaki kütust juurde (kui seal peaks seda vähevõitu olema).

Ulvar

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.05 12:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ulvar
Luuk asub pagasiruumi vaiba all, kohe tagaistme seljatoe taga. Kui probleemiks on undamine, siis ma ei hakkaks kohe pumpa vahetama, enne tasub vahetada filter (kapoti all) ja/või panna paaki kütust juurde (kui seal peaks seda vähevõitu olema).

Ulvar

probleemiks küll undamine... aga ei jää see undamine vait ka bena lisamisega. ja tundub, et sellel masinal on ka bena surve andur peale pandud... koledalt kõigub 2-5bar. tühikäigul töötades. Uut ei ole plaanis panna... vaid lasta vana üle vaadata ja ära renoveerida.

kas bena filter kapoti all on see plekist õllepurgisuurune "junn"? mis uus selline maksta võib?

Ulvar
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.05 12:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hollow
kas bena filter kapoti all on see plekist õllepurgisuurune "junn"? mis uus selline maksta võib?

Seesama jah. Hind oli vist midagi 180 eegu kanti.

Ulvar

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 13.05.05 12:56 Tsiteeri

käisin taastamas selle sama mehe juures oma pumpa. Sõitsin autoga umbes 30000 km ja töötas hästi. Peaks vist siiani töötama korralikult aj hääletult.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 13.05.05 13:04 Tsiteeri

Mul undab ka ja 2 aasta jooxul pole siiani kotti jooxnud, kui tahad kõrvuti panna ja kuulata siis võid helistada. olexki huvitav mõnda teist undavat kuulata:)
tel: 51 00 600

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.05 13:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Reix
Mul undab ka ja 2 aasta jooxul pole siiani kotti jooxnud, kui tahad kõrvuti panna ja kuulata siis võid helistada. olexki huvitav mõnda teist undavat kuulata:)
tel: 51 00 600

minu oma praegu kuulata ei saa kahjuks... aga sinuoma kuulaks küll millalgi. Aku lihtsalt on seistes tyhjaks saanud ja tõin ta koju laadima... auto ise aga parklas.

ja seisab sellepärast, et pole veel minu nimele võetud... st. pole üldse veel arvele võetud

Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 13.05.05 14:35 Tsiteeri

sa hollow elad Kalamajas vist? Ma ka sealkandis pesitsen. Oleks tore su Treser teine kord üle vaadata. Saad ka minu undavat pumpa kuulata :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.05 15:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kotkas
sa hollow elad Kalamajas vist? Ma ka sealkandis pesitsen. Oleks tore su Treser teine kord üle vaadata. Saad ka minu undavat pumpa kuulata :)

hetkel auto mustamäel... aga siis kui ta regatud saab, siis kalamajas. kuna auto pole arvele võetud, siis pesitseb ta tallinna ARKile väga lähedal, et saaks kohe ARKi kui regamiseks läheb, et ei peaks ilma numbriteta liiklema.

Uss
klubiliige

Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7+S6 2.2t man.96a.+MB W221+Civic Type s

postitati 13.05.05 15:38 Tsiteeri

Olen ka kalamajast pärit ja tuleks ka millalgi seda imelooma kaema:)

Quattro.
hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.05 15:41 Tsiteeri

eks ma annan siis teada kui kaeda saab ;)

hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.05 20:51 Tsiteeri

ikkagi teema aktuaalne.... kus asub 10v 200 penapump... üks väidab et paagis teine et pagist väljas autoall...

tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.05 06:16 Tsiteeri

ma usun, et ulvari vastus oli piisavalt ammendav.

www.eksperthooldus.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.05 07:03 Tsiteeri

see mis ulvar ütles sinna pääsen ma täpselt sedasi ligi, et ma pean pakiruumi põrandapolstri lahtikiskuma. ei usu, et sellele nii loll juurdepääs on tehtud... samas on seda undamist auto all kuulda palju rohkem kui autos sees. võibolla 20v'l on see seal aga kas 10v ka on ta seal?

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 09.06.05 08:18 Tsiteeri

Tsitaat:
see mis ulvar ütles sinna pääsen ma täpselt sedasi ligi, et ma pean pakiruumi põrandapolstri lahtikiskuma. ei usu, et sellele nii loll juurdepääs on tehtud... samas on seda undamist auto all kuulda palju rohkem kui autos sees. võibolla 20v'l on see seal aga kas 10v ka on ta seal?

No kui sa ei usu miks sa siis üldse küsid??

Sinu masina häält kuuldes jäi mulje, et viga pole bensiinipumbas. :P

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.05 08:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:

kui benapump 5,5bari asemel lööb kütust ette 3,9bari... siis teebki masin sellist häält... aga auto oli vaja ära liigutada

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.05 08:41 Tsiteeri

just nii "loll" süsteem ongi, kuigi minumeelest oluliselt targem süsteem kui põhja all ringi roomata ja pumpa koos filtriga soola ja sita sees hoida, kisu aga polster lahti ja võta pump välja ja asi mutt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 09.06.05 08:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:

kui benapump 5,5bari asemel lööb kütust ette 3,9bari... siis teebki masin sellist häält... aga auto oli vaja ära liigutada

3,9 bar'iga ei tee see masin enam sellist häält. Ilmselt on keegi midagi valesti mõõtnud või millegagi eksinud. ;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.05 08:45 Tsiteeri

benasurvet käisin mõõtmas spitsteri hannese juures... ma arvan, et ta teab mida räägib

ok oskab keegi siis soovitada kuda ma selle polstri sedasi kätte saan, et seda ära ei lõhu?.. on ta liimitud... või kuskilt altpooolt kruvidega kinni?

Ulvar
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.05 08:46 Tsiteeri

Tsitaat:

Ega see näidik juhuslikult hoopis juhtrõhku ei näita, s.t. et kuhu ta ühendatud on?

Ulvar

hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.05 08:47 Tsiteeri

hannes pani kapoti alla oma rõhunäiduki

Ulvar
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.05 08:54 Tsiteeri

Tsitaat:

"Kapoti alla" on lai mõiste.

Ulvar

hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.05 08:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ulvar
Tsitaat:

"Kapoti alla" on lai mõiste.

Ulvar

kapotialla sissetuleva benavooliku otsa

hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.05 11:35 Tsiteeri

nii... sai siis polster lahti kakutud... selle all luuk, seal all voolikud ja juhtmed. ok. võtsin asja lahti... luugi küljes benanäidiku andur... voolikud lähevad benapaai põhjua mingi junnikülge mis on 3 poldiga benapaagi põhjakülhjes kinni. 2 juhet ka läheb selle külge. ok ma oletan, et tegu benapumbaga... aga kui ma nyyd need 3 polti lahti keeran, siis kas on parem kui penapaak oleks tyhi? või ei jookse ta sealt välja kui ma selle lahti teen?

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.5% - SQL: 71.5%]