Audi A4 b5 2.6- 1996- ogie
Tervist ka minu poolt foorumlased. Sattus siis minuni pealkirjas mainitud auto Golfi vastu välja vahetades. Pikemat aega olin otsinud võimalust Golf
(diisel ja atm) välja vahetada nelikveolise, bensuka, universaalkere ja manuaali vastu. Suht kogematta sattusin netis peale, kui tuttav pani oma auto
neti ülesse ja otsis vahetust. Algul tögasin teda, et vahetame ära ja ajasime niisama lolli juttu, aga mingi hetk oli mul juba täitsa tõsi taga ja
läksin autot vaatama. Kui auto vaadatud oli ja proovi sõit ka tehtud siis võtsin veel nii igaks juhuks mõtlemis aega päeva jagu. Järgmine päev siis
sai otsus vastu võetud, et see on selliste kriteeriumitega auto mida otsinud olen ja hetkel on paras hetk auto vahetamiseks, kuna olin just Eestis
väikesel puhkusel. Aitab nüüd pikemast plärast ja räägiks siis väheke autost. Auto läheb võtmest käima, liigub ja pidurdab omal jõul.
Mark: Audi
Mudel: A4 B5
Keretüüp: Avant
Mootor: 2.6 110kw
Veoskeem: Nelivedu
Käigukast: Manuaal 5 käiku
Väljalaske aasta: 1996
Värv: LZ5M
Tehasevarustusest:
1AH = Electronic differential lock (EDL)
1BE = Sports suspension/shock absorption
1G3 = Alloy spare wheel with original equipment tires
1LB = Disc brakes front
2PV = Leather trimmed sports steering wheel
3FA = Without roof insert (standard roof)
3S2 = Black roof rails
4UE = Air bag for driver and front seat passenger
5RQ = Right exterior mirror: convex
5SL = Left exterior mirror: aspherical
8AC = Radio beta
8GL = Alternator 120 A
C1A = Alloy wheels 6J x 15
H6S = Tires 195/65 R15 V
M76 = 6-cylinder gasoline engine 2.6 L/110 kW MVEG 2 base engine is T7Y
Q1D = Sports front seats
T7Y = 6-cylinder gasoline engine 2.6 L unit 078.6
Hiljem on siis lisatud S-line rool, kärukonks ja uued istmed koos istmesoojendusega. Kommentaariks sportvedrustuse kohalt, siis jummel jummel kui need
asjad seal all on "sport vedrustus" Nii pehme autoga ma pole väga
mitmeid aastaid sõitnud, endale meeldivad ikka rohkem coilid.
Tegemist ja hoolt vajab:
ABS andurid
Roolilint
Impulss ratas
Esiklaas
Esimesed tiivad
Tagaluuk kere tooni
HALL´i andur
Rihma vahetus
Visco
Coilid
Sukad
Hetkel vist oleks nagu kõik kirjas. Ärge siis väga näkku lööge, see on mul esimene Audi, eelnevad on kõik Golfid olnud . Üritan siis ikka teemat siis täiendada ja nö remondi päevikut pidada ning
piltidega update`da.
Terv. Ott.
|