daix1
huviline
Registreerunud 11.02.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.16 23:50
|
|
|
audi a8 2003 pagass lukus
võti keerab lahti ainult juhi ukse ja pagasniku ome mitte....leotatud sada korda mitme erineva vahenida aga tulemust pole....oleks vaja voolu peale
anda kuidas?
kui tule vasak poolse tule segamini löön siis kuidas pääsen ligi pagasnikule või mida pean vajutama?
|
|
|
Habemik
huviline
Registreerunud 17.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4, Audi B4 1.9, Audi a8 2,5
|
postitati 14.02.16 07:53
|
|
|
Minul oli olukord veel hullem , aku oli tühi ja antud hetkel seda ka ei teadnud kuidas saab autole voolu anda ilma autosse sisse pääsemata. Mina
eemaldasin nr märgi, puurisin väikese augu oletatava koha juurest läbi kus võiks olla luku avamise varras, rauasaega tegin sisselõiked, painutasin
pleki eest ja tegin näpitsatega luugi lahti. Pärast painutad pleki peale , mingit möksi ka natuke, ja asi tahe
|
|
|
KristjanE
huviline
Registreerunud 17.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B3Q
|
postitati 14.02.16 08:02
|
|
|
2003 ehk siis d3 juba? kui juhi ukse lahti saad, siis oled juba pääsenud. Kapoti alt saad ju voolu anda. Kui aga d2 siis sigareti süütajast annad
voolu ja saad pagassi lahti teha. Enda d2-hel tegin nii
|
|
|
daix1
huviline
Registreerunud 11.02.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.16 08:53
|
|
|
kust ma sealt kapoti alt seda voolu anda saan? ei ole leidnud sellist kohta...keegi pilti saab ülesse siia panna?
|
|
|
ahtisaar
huviline
Registreerunud 16.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi q7 4.2tdi, Audi coupe 2.6
|
postitati 15.02.16 09:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: daix1
kust ma sealt kapoti alt seda voolu anda saan? ei ole leidnud sellist kohta...keegi pilti saab ülesse siia panna? |
Kas sul seal kapoti all mingit kaitsmekarpi pole? Õldjuhul peaks ikka olema koht kuhu saab plussi ühendada, kasvõi generaatori otsale.
|
|
|
R.Raido3.0
huviline
Registreerunud 02.01.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.16 09:35
|
|
|
kust ma sealt kapoti alt seda voolu anda saan? ei ole leidnud sellist kohta...keegi pilti saab ülesse siia panna? |
Minu D3 kerega oli nii, et teise akuga sai lastud voolu geneka pealt ringlusesse, nii sain pakaasniku lahti! Aku ise oli autol nii tühi, et ei teinud
puldist midagi ja oli ültsegi süütelukus kinni, selle pärast ei saanud võtmega pakaasnikut avada!
|
|
|
daix1
huviline
Registreerunud 11.02.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.16 09:49
|
|
|
üritasime eile siis sigaretisüütaja kaudu peale voolu anda aga ei miskit...kuidas ma sinna genekale voolu saan anda...krt see nii all ja kõik asjad
ees...peab tõesti kõik asjad alt lahti võtma v?
samas üks remondimees ütles,et rooli all olevat mingid juhtmed et saab sealt anda?
|
|
|
ahtisaar
huviline
Registreerunud 16.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi q7 4.2tdi, Audi coupe 2.6
|
postitati 17.02.16 10:08
|
|
|
üritasime eile siis sigaretisüütaja kaudu peale voolu anda aga ei miskit...kuidas ma sinna genekale voolu saan anda...krt see nii all ja kõik asjad
ees...peab tõesti kõik asjad alt lahti võtma v?
samas üks remondimees ütles,et rooli all olevat mingid juhtmed et saab sealt anda? |
Rooli all kindlasti on olemas toite otsad(enamasti punane jäme kaabel)
|
|
|
daix1
huviline
Registreerunud 11.02.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.16 12:48
|
|
|