Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Abs tuli sõidu ajal iseenesest süttib (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1408)
Anraas
huviline

Registreerunud 13.02.16
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 3,0 TDi guattro

postitati 13.02.16 09:18 Tsiteeri
Abs tuli sõidu ajal iseenesest süttib

A6 1999 a. vl. 2,4 manuaal. Sõidu ajal vahel süttib Abs kollane tuli, kustub koos süütega vahest lülitub koos süütega uuest põlema, vahest ei, vahest on päevade viiti kustu. Kompuuter näitab : tagumise vasaku ratta andur, vahetatud kaks korda, kuid viga ilmub taas Teenindused laiutavad käsi ja küsivad raha.. mida teha ehk keegi teab? Tänan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rs156
Suletud konto

Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.16 14:17 Tsiteeri

Väga palju võimalusi üle ei ole, tasub selle anduri juhtmestik üle kontrollida ning ka kontroll-moodul, võimalusel proovida teist moodulit näiteks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
twistY
huviline

Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.16 14:18 Tsiteeri

Keegi neist tegijatest anduri hammasvööd ka kontrollinud on? Või on suvaliselt uusi andureid külge toppinud?

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 14.02.16 17:24 Tsiteeri

Hammasvööst tõenäolisem on siiski kahjuks juhtmestik ja just ühenduskohad ning murdekohad. Kui isegi hammasvöö on totaalselt roostes ja vahed igasugu jälkust täis toimetab korras andur ikkagi ja sellist asja ei saa väga juhtuda, et juba enne liikuma asumist viskab tule põlema. Ja käsi laiutada pole siin eriti midagi - tuleb lihtsalt kannatlikult kaabel küljes vaikselt liikuda võimalikult ebatasasel pinnal, kus ka vedrud tööd saavad, ja graafikut lasta joonistada. See veakoodide järgi vidinate ringi lahmimine on süvenematuse märk.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mürr
huviline

Registreerunud 02.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.16 20:56 Tsiteeri

mul oli küll vanem masin, aga samuti abs-i tuli vahest põles vahest mitte.anduri ma välistasin sellega et mul süttis tuli suhteliselt kohe peale käivitamist kohapeal seistes.veaks oli vigane sbs-i aju

Kert85
huviline

Registreerunud 30.12.14
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.16 17:56 Tsiteeri

Peaks ju siiski ära näitama, kas elektrooniline viga või mehaaniline.
Sealt saab ju kusagile edasi juurutada.

Kui mehaaniline, siis ei loe vööd mingisel hetkel.
Kui elektriline, siis usutavasti anduriahelas katkestus mingi hetk või mõni muu jama.

rs156
Suletud konto

Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.16 18:32 Tsiteeri

Ma arvan, et seltsimees kps pani vastusega nii täppi kui saab ja väga edasi pole mõtet arutada. Kui aga leiame mingi tüüpvea tunnuse, siis see aitaks kindlasti edasi. Paljudel ABS-i ajuga on niiskuseprobleeme ka.

Anraas
huviline

Registreerunud 13.02.16
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.16 15:12 Tsiteeri

Tänud kõigile nõuandjatele, huvitav jah. sõitsin nüüd saarelt Tallinna, enamus ajast oli tuluke kustu, õhtul tagasi jõudes hakkas viis km. enne kodu põlema.. Ma ise kahtlustan ka aju, sest seda juba ükskord joodetud ! Aga võib ka kusagil kaugemal ahelas mõni pistik jukerdada! Kas keegi teab juhatada, kust võib mõne ühenduspistiku veel leida, peale nende mida anduriga koos vahetad? Tänulik saarlane.

rs156
Suletud konto

Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.16 17:02 Tsiteeri

Ahhaa, saarlane raisk, mina kui hiidlane sinule rohkem nõu ei anna ka!

Nali naljaks, soovitan enim kontrollida just ABSi plokki minevaid juhtmeid ning ega ABSi plokk (uuesti) niiskust pole saanud, seda saab väliselt ka ilmselt näha.
Samas kui kunagi varem oli probleeme ning juba joodetud siis sealt võib juba oma vigadejoru tekkida. Võimalusel sebi endale teine plokk foorumist.

Anraas
huviline

Registreerunud 13.02.16
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.16 13:19 Tsiteeri

Tänud, tögamast, va loigutagune!! Ostaks küll teise aga kus ma selle garantii saan et to töötab? Ja mis see maksta võiks? Tänud.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.0% - SQL: 72.0%]