traksid
huviline
Registreerunud 19.08.15
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant Quattro S-line 2.5TDI 132kW
|
postitati 01.02.16 15:57
|
|
|
Õhukompressor autosse
Tervitus !
Pidevalt juhuseid olnud, kus oleks vaja väikest pumpa/kompressorit, et siis õhuga pumbata täis mõni rehv, pall vms. Sai täna sellist pisikest
kompressorit Maximas nähtud, kuigi sealt ei soovi selliseid tooteid soetada ja siinkohal tekkiski küsimus, kas keegi omab või on omanud kompressorit,
mida saaks kasutada sigaretisüütajast? Internetis on neid täitsa mitmeid, aga isiklik kogemus puudub nendega, ehk mõnel siiski olnud selline seadeldis
ja oskab ehk nõu anda ostu suhtes?
Kõike paremat
Kermo
|
|
|
end3l
klubiliige
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm
|
postitati 01.02.16 16:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: traksid
kuigi sealt ei soovi selliseid tooteid soetada |
Vahet pole ju kust ostad. Tehas on ikka sama, Hiinas. Vahet pole ka millise ostad, nagunii üks ja sama Hiina pask ning kestab sama pikalt.
Mul on kompressor pagassis aastast 2007, maksis 400 EEKi koos käibemaksuga.
Näiteks madratsipumbad (12/230V) maksavad Handymanni poes 2,40€ ning töötavad ilusti. Ostsin 2tk igaks juhuks kuid teist pole veel vaja läinud kuna
esimene on kestnud juba kolm suve.
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 01.02.16 16:20
|
|
|
Selliste odavate kahtlaste asjade puhul on kõige lihtsam reegel - mida raskem seda kvaliteetsem. Tegelikult saab poes küsides ka üsna palju infot kui
teenindajalt küsida, et palju remondis käivad jne.
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 01.02.16 16:21
|
|
|
Soovitan vaadata ringi foorumis, soovis ja osta.ee's ning soetada Audi originaal. Liiguvad enamasti 20-30 euriga. Minul on siiamaani hästi töötanud.
|
|
|
|
Arno
huviline
Registreerunud 09.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: 103Kw
|
postitati 01.02.16 16:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: traksid
Tervitus !
Pidevalt juhuseid olnud, kus oleks vaja väikest pumpa/kompressorit, et siis õhuga pumbata täis mõni rehv, pall vms. Sai täna sellist pisikest
kompressorit Maximas nähtud, kuigi sealt ei soovi selliseid tooteid soetada ja siinkohal tekkiski küsimus, kas keegi omab või on omanud kompressorit,
mida saaks kasutada sigaretisüütajast? Internetis on neid täitsa mitmeid, aga isiklik kogemus puudub nendega, ehk mõnel siiski olnud selline seadeldis
ja oskab ehk nõu anda ostu suhtes?
Kõike paremat
Kermo |
Ostsin endalegi mingisuguse umbes 15 eurose. Pealtnäha tundus okei toode, aga rehvi see asi täis ei pumbanud.
Küll aga soovitan samuti mingi automargi originaal toode osta, nagu eespool mainiti. Olen kasutanud toyota oma mis toimis suurepäraselt: täiesti tühi
rehv mõne minutiga täis. Endale soetasin Citroeni originaal kompressori ja samuti toimib.
Too 15 eurone sobib minu arust ainult madratsi pumpamiseks.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
traksid
huviline
Registreerunud 19.08.15
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant Quattro S-line 2.5TDI 132kW
|
postitati 05.02.16 21:06
|
|
|
Tänud info eest !
|
|
|
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford
|
postitati 05.02.16 21:24
|
|
|
Mul on ca paar aastat Handymannist ostetud "profikompressor," suurim, mida müüsid. Vist maksis mingi 40.- €. Olen sellega väga palju rehve pumbanud,
väga kiire loomulikult pole. Kõige õigem on kasutada töötava automootoriga, et pinge püsiks - vastasel juhul ronib voolutugevus pingelangu tõttu üles
ja kuumutab rohkem.
Algselt soetasin eesmärgiga murutraktori rehvide pumpamiseks, kuna sellel lähevad rehvid tühjaks, aga uusi rehve ei taha soetada ja garaa˛ist pika
õhuvooliku vedamine on tülikas. Korra olin sunnitud kompressori lahti võtma, kuna oli pikalt seisnud auto pakiruumis ja sinna oli palju vett
kogunenud, et ka kompressor istus vees. Kolvi - silindri osa isegi metallist. Peale kuivatamist ja puhastamist töötab jälle.
Paaril korral on mind ka reaalselt teepeal hädast välja aidanud - õnnestus rehvi võõrkeha sisse sõita. Kuna ka rasvanöör ja paigaldusvahendid olid
kaasas, sai rehvi täis ilma varuratast alla panemata.
Osadel Audidel/VW on pisike kompressor originaalis kaasas. Kui selle ostad, eeldan, et parem kui Handymann.
Kokku rohkem, kui 1100 hobust
|
|
|
|
|